Yengemin kardesini' de kaybettik.. =((

smuwiLa

Guru
Pro Üye
3 Ekim 2010
11.475
3.740
448
Annem' in vefatından 43 gün sonra canım yengemin 39 yasındaki kız kardesini' de meme kanserinden kaybettik. 3 cocugu bizim gibi annesiz kaldı en büyügü 17, digeri 15, en kücügü' de daha 5 yasında..

Gögüsündeki kitleyi farketmis ama ihmal etmisti tam 1 sene sonra gitti doktora, gögsünü alamadılar kitle kemige dayandıgı icin, 2 senedir kemoterapi görüyordu kitle kücülmüs ama diger gögsüne' de sıcramıstı. Son aylar' da dayanılmaz agrıları olmustu bugün' de vefat ettigini ögrendik.. Kendi ayagıyla hastaneye gitmis, 2 kere kalbi durmustu ve sonuncusunda da daha fazla dayanamadı kalbi

Evine gidince o bagırıslar, aglamalar acımı tazeledi bir kez daha..
Kızı sarıldı boynuma, beni en iyi sen anlarsın abla dedi.. Bizim cenazemize geldi, bir ara göz göze geldik, eve gidince cok aglamıs, benim annem' de ölürse? diye
Cok dua ettim onlar bizim yasadıgımızı yasamasınlar, onların yüregi yanmasın diye daha cok kücüklerdi, anne sevgisine, sefkatine muhtaclardı.

Kücük oglu annesi' nin acısı dindiginde; Anne artık aglamıyorsun, acın olmuyor ne güzel diyormus..
İcim parcalanmıstı duydugumda..
Annesini hastane' de biliyordu oysa cenaze eve gelmisti bile, bir sekilde evden uzak tuttular saatler sonra biri annesi' nin öldügünü söylemis, aglamaya basladı tabii, gözü tabuta takıldı hemen uzaklastırdılar ama anlamıstı artık, hic susmadı, hep agladı..
Yavrum benim o daha cok kücüktü sefkate, anne sevgisine en cok onun ihtiyacı vardı..
Ne desek, ne yapsak bos elimizden hic birsey gelmiyor..

Takdir- i İlahi..!

Cok zormus sevdigini kaybetmek, acısıyla yasamak..

Başınız sağolsun rabbim arkada kalanlara sabır versin o yavrucakların hayatlarını güzel ihsan eylesin iyi insanlarla karşılaştırsın hepinizi.

ah smuwila BASINIZ SAGOLSUN ALLAH RAHMET EYLESIN MEKANI CENNET OLSUN INSALLAH(AMIN)

cocuklarida kucukmus daha ah yavrular ya annesiz kalmak ne zordur kim bilir

ates düstügü yeri yakar iyi yada kötü ALLAH ANNELERIMIZI BABALARIMIZI BASIMIZDAN EKSIK ETMESIN INSALLAH(AMIN)

Başınız sağolsun geride kalanlara Yüce Mevlam bol sabır versin

İyi geceler canım başınız sagolsun ALLAHIM o yavrulara sabır versin eşined e cok zor benim de ablm eşini kanserden kaybetti mekanları cennet olsun günahları var ise af olsun inşallah ...AMİN...

İçim acıdı okurken, gencecik bir kadınmış, Allah sabırlar versin evlatlarına, ailesine, Rabbim o çocukların yar ve yardımcısı olsun
Başınız sağolsun

Ben bir anneyim yazını tamamen okumamıştım ama şuan gercekten ağlıyorum cok üzüldüm o cocuga bugün cok duygusalım ablamın yiğenimin ağlayışı gözümün önüne geldi kötü oldum

Ben bir anneyim yazını tamamen okumamıştım ama şuan gercekten ağlıyorum cok üzüldüm o cocuga bugün cok duygusalım ablamın yiğenimin ağlayışı gözümün önüne geldi kötü oldum

Allah uzun ömürler versin geride kalanlara..
Sizinde basınız sagolsun..
Allah enistenizin mekanını cennet eylesin..

Amin canım allah razı olsun hayat işte kime ne getireceği belli omuyor allahım hayır ve iyilik versin inşallah

Amin canım allah razı olsun hayat işte kime ne getireceği belli omuyor allahım hayır ve iyilik versin inşallah

Aynen, biri annen 2012 yılında olmayacak deseler güler gecerdim..
Cocukken hic büyümek istemezdim cünkü ben büyüdükce annem ve babam yaslanıcaklardı..
Bide gec evlendikleri icin onlara hep sitem ederdim..

Ben ilkokuldayken babam 40' lı yaslarındaydı bir keresinde cocuk aklı iste sınıfta annen kac yasında, baban kac yasında diye konusuyorduk..
Sıra bana geldi yaslarını söyledigim' de arkadaslar sasırmıstı ooooo cok büyükmüs demislerdi babama..
Üzülmüstüm onların ailesi' nin yaslarını duyunca da bende de tam tersi bir saskınlık olmustu ne kadar kücüklerrmisss demistim..
Hatta o yasta baba mı olur bee? diye ic gecirmistim..
Hic büyümek istemedim ben, keske hep cocuk kalsaydım büyüdükce hersey iyi olacagına tam tersi kötüledi acılar arttı, dertler arttı..
Meger istememekte ne kadar da haklıymısım..

Son düzenleme:
Başınız sağolsun Rabb'im mekanını cennet etsin toprağını bol etsin vefat eden yakınınızın. geride kalanlara da sonsuz sabır versin. çok zor yaşadıkları şey. insan sevdiği kişiyi kaybetme düşüncesine bile tahammül edemiyor, içi daralıyor, boğazı düğümleniyor, kendini kötü hissediyor.. böyle bir acıyı yaşamak çok daha ağırdır şüphesiz. Rabb'im acılarını hafifletir inşallah. dayanma gücü versin onlara. (amin)

Allah rahmet eylesin.Yattığı yer nur dolsun, mekanı cennet olsun inşallah.
Geride kalanlarada büyük sabır versin Allahım((

bu konuları okumaktan hiç hoşlanmıyorum yine de dayanamıyorum başınız sağolsun canım, hatırlıyorum seni hep anneciğinin acısı tazeydi yüreğinde bu da yaranı daha da açmış belli.. bi ölüme çare yok işte, Allah geride kalanlara sabır versin..

geride kalan yavrularına Allah uzun ömür versin.....böyle çoçuklarını bırakıp erkenden gitmesi beni günlerdir etkisinde bırakır....çok üzücü bir durum..ne bileyim babasız bir şekilde oluyor ama annesiz insanın bir kolu kırık oluyor....

Bugün son yolculuguna ugurladık o mezarlıga girdigimde icim o kadar kötü oldu ki..
Yasıyoruz ve ölüyoruz..
Oraya girince hayatın ne kadar da bos oldugunu anlıyorum..
Biz yerin üstünde onlar ise altında!
İnsan ölüme inansada kendini ölmüs düsünemiyor iste..
Annemi kaybedince daha bi girdim bu cıkmaza..
Cocuga annesini göstermisler annem nerde, bu kadınlar niye bizde, niye aglıyorlar diye soruyormus..
Babası' da tutmus göstermis annesini, öyle bir bakısı varmıs ki, zor uyutmuslar..
Bugün de cenaze namazı kılınacakken cocugun eline bir oyuncak, bir de dondurma vermisler..
Nasıl bir dünya bu böyle?
Esi' de annesini 2 yasındayken kaybetmis cocuklarım benim gibi annesiz kaldılar diye hüngür hüngür aglıyordu.
Bide esi biraz ters ve sinirli bir adam, kızına okul hayatın bitti artık demis
Cokta basarılı bir kız halbuki..

Allah yardımcıları olsun, sabırlar versin herkese..

Çok üzülüyorum annesiz kalan çocukları görünce.
Hayatta kimsen olmasın ama annen yanında olsun.
Annen varsa sanki ayrı bir dokunulmazlığın oluyor.
Mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin.
İnşaallah babası kızının eğitimini engellemez.

canım öncelikle başın sağolsun....
seni merak ettiğimden buraya bir bakayım dedim ama bu sefer de yengenin kardeşini kaybettiğini okudum... hepinize üzüldüm ne olur yanlış anlama ama en çok 5 yaşındakine üzüldüm ... istem dışı gözlerimden yaşlar aktı...kızım da bir ay sonra 5 yaşına girecek nerdeyse akranlar.... Allah yardımcınız olsun hepinizin...Allah sabrı cemilini versin canım...

allah sabır versin özelliklede 5 yaşındaki küçüğe o hiç hatırlamayacak belkide anneciğini hiç hatıraları olmayacak bende babam öldüğünde 12 yaşındaydım ama annem var benim annesiz kalmak daha zor ana her zaman çocuğunun yanında hep gözlerinin içine bakıyor ve çocuğuna güç veriyor bi tek annem olsun bana bişey olmaz diye bi şarkı varya doğru biraz saçmladım galiba tam bir cümle kuramadım ama çok üzgünüm allahı kimseyi anasız babasız bırakmasın özelliklede çocukken büyük olunca bi şekild acılar hafifliyor ama çocukken çok zor allahım bütün çocukları korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…