Dün kız yigenim bizde kaldı sonra evine gitti. İnstadsn birisiyle mesajlaşırken annesi abisi görmüş. Yigenim de korkudan dışarı çıkmış saatlerce gitmedi eve heryer de onu aradılar polise falan gittiler. Neyse gece 3 buçuk gibi bize geldi konuştum Bi güzel. Korktum dedi sürekli bağırıyorlar vurmaya çalışıyorlar dedi akşam da babam gelicekti söylerler diye korktum çıktım dedi. Bende abimin nasıl biri oldugunu bildigim için hemen haber vermedim yengeme. Haber vericegim sıra bana şey dedi hala ben bişey yaptım annemle sana söylemek istedim ama korktum dedi naptın dedim. 3 senedir görüştüğü bir çocuk varmış son 2 senedir c. nsel ilişki yaşamışlar sonra ayrıl barış derken engellemiş çocuk yigenimi. Kendi rızanla mı yoksa zorla mı oldu diye sordum bende istedim oda aklıma girdi dedi. Ben yanında oldum tabi yigenimin ama annenin de bilmesini gerektigini söyledim ama sen istemezsen söylemem dedim. Şimdi benim abim bir şey oldugu zaman vurup kıran döven biri sevgi nedir bilmez yigenim de haliyle çok korkuyor ondan annesi de gidip babasına anlatır diye de korkuyor. Şimdi ben bir halası olarak yanında oldum tabiki şimdi evlerinde. Yigenim le tekrar konuşucam yengemin de bilmesi gerekiyor diye düşünüyorum çünkü yarn bigün ortaya çıkar benim de başım belaya girer abimden dolayı çok kararsız kaldım. Eğer anlatırsam zaten yigenim yanımda Olcak kendi söylücek annesine. Bi yandan da korkuyorum yengeme bir şey olur diye sağlık sorunları oldugu için lütfen bana fikir verin napmam lazım ne yaparsam daha doğru olur sonradan öğrenirlerse benim de başım sıkıntıya girer. Kendi söylemek istese de aynı şekilde