Kizlar kadir geceniz mubarek olsun.boyle guzel hayirli bir gecede bana bu konuyu actiran insana gitsin gunahi. Artik bunu dedirtti.sukurler olsun 3 seneye yakin namaza basladim.tam anlamiyla tum ibadetlerimi yerine getriiryormuyum malesef.ama ogrendikce evet. Bu ayrintiyi verdim konumla alakali. Bu aksam amcamlar bizim eve indi. 2 aile altli ustluyuz.pandemi boyunca cikmadik korona yok asilarimiz yapildi(kanser hastaligmz sebebiyle) neyse amcam uyidir cocuklariyla anlasiriz. Kizlari da yengem gibi haindir ama bazende cok iyiler. Yengemi kizlardan biri ario yanindada diger yengem. Canm kac ihlas kac fatiha tamam evet. Dedene dua et dedenin dedesine dua et soyumuza dua et babana dua et dedi. Dedenin dedesine dua istyor ama dibinde 30 yasinda kanseri daha 3 hafta once atlatmis ama hala riski olan bana bir dua cikmadi 3 kisinin agzindan. Diyinki yahu bu gonulden gelir birak etmesinler. Tabiki olur vallahi ameliyata girerken burda bile bana dualar toplandi kizlar. Mahallede komsular. Binin ustunde. Ama bende annemde babamda biz namazda her ezanda bunlara dua ederiz Allah biliyo. Kizlarinin cocugu olmuyo onlar bana laf sokuyor. Cocuk yap diye. Ben rahatsizim bunu bile bile soyluyor. Ben aman aman cocuk istemiyorum ama kuzenim cok istyor Allah ona versi dua bile ediyorum. Onlarin bu hainligi ilk degil. Bana hep kucukken sen kisa kalacan bizim kizlar fidan gibi derdi ergenligi bir atlattik allah ben cok uzamadim ama kisada kalmadim. Kizi o boyda kaldi. Bana esmer kapkara kuru derdi milletin yaninda. Guzelim bebek gibi kuzenim ergenlikten sonra kizin yuzu yanaklari delik desik oldu sivilceden bide ben goturdum hastanelere gecsin diye. Benimde o esmerligim gitti saclarim belime indi kas sac aldirdim derken guzel genc kiz oldum diyebilirim Kuzenim aslinda cok guzeldi ama bunlarin bu fitneliginden cezasini o cekiyo.inanin seviyorum aslinda oda beni sever yengem bozuyo arayi. Bu arada babamda maddi manevi onlara el atar annemde destek olur gunahtir der bak senin onune cikardi allah sen kurtuldun herkes kalbinin ekmegini yer diyor. Birak yapsinlar biz hic zorda kalmiyoruz allah veriyo diyor. Ama bu yengem Bugun yine yemekte laf soktu karar verdim.buda hicbirsy yemez olucek diyor. Ameliyatli oldugum halde sokuyr lafi biliyor yani. gunahta olsa artik cevabi verip yerin dibine sokacagim bu 50 yasindaki kadini. O utanmiyor cunku. Malesef ayni binadayiz. Kactikca karsimda. Kusura bakmayin o sinirle geldim ama icime artik atmak istemiyorum sizce cevap mi veriyim yine olumlu dunya susayimmi.