• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengemden korkuyorum

Bir iki defa terslersen gölgenden korkar. Pısırık olma göster ona gücünü.

Ona bakış açısını değiştirseniz. Yani ters girmeseniz beraber vakit geçirseniz ev dışında. Bazen koca eş herşey demek olmuyor insan bi arkadaş istiyor. Issizliginden yapıyor belli ki. Biraz suyuna gidin . Baktınız hala aynı. O zaman savunmaya geçersiniz. Siz hep negatif gördüğünüz için yaptığı herşey göze batıyor sanırım.
Ben hem gelin hem gorumceyim. Görümcelerimden kv den uzaktayim 8 yil yanyana kaldık . Simdi baska sehre tasindik orda sadece yengem var abimin eşi yani . Sürekli bize geli r ben giderim ona çünkü başka kimsemiz yok canımız sıkılıyor beraber vakit geçiriyoruz. Onunda size ihtiyacı var-dır belki ama böyle ilgi çekmeye çalışıyordur bence bu ihtimali degerlendirin

Ben de bunu yazacaktım yenge orada ailesiz, arkadaşsız bir başına. Akranım biri var arkadaşlık edeyim demiş yaranamamış
Aynen öyle bende ilk evlendiğimde görümcemle iyi olmak istedim ama baktım bana hiç yanaşmıyor kendi haline bıraktım konuyu okuyunca acaba benim hakkımda da böyle mi düşünüyordu diye düşünmeden edemedim

yüz göz olmamaya çalış o gelince kendine iş çıkar, çamaşır katla, odanı topla, ders çalış falan yanında takılma. illa konuşmak isterse kısa kes hemen ayrıl ortamdan. kendini de ezdirme bi şey derse ver ağzının payını otursun şuna bak ya kem göz

Valla babasının evinde oturuyor kira ödememesi size niye dert oluyor anlamıyorum? Rahat olun biraz . Görümceler de sanıyor ki baba bir tek onların , abinin de babası kuzum benim . Gelinden hoşlanmıyorsun anladım tamam da, herşeyi ona bağlaman da çok mantıksız. Mesela kilo alman, mesela elinizi kesmeniz falan. Diğer fesatlıklarında haklı olabilirsin kendinizi ezdirmeyin madem öyle.

O gelince odaniza cekilin, ders calisiyorum deyin. Yuz vermeyin. Okulu bitirin. Derslerinize odaklanin, o yokmus gibi davranin.

En sevmediğim tip annem fırsat vermesin kızım kalk al suyunu gel yardım et gibi işe çağırsın ben ona birere hizmet ettinmi daha kurtulamazsın bekler sana bi yorum yaptımı tersle ki bidaha yapamasın. Fazla muhatap olma senin tepkilerin karşındakinin sana nasıl davranacağını belirler unutma bunu

Ben de bunu yazacaktım yenge orada ailesiz, arkadaşsız bir başına. Akranım biri var arkadaşlık edeyim demiş yaranamamış
Cherry böyle kadınla kim arkadaş olur ? O dar giymiş gavurla evlenir, bu travesti gibi olmuş, çok açık giyiniyor zındıklar diyen; kapı dinleyen ağzında bakla ıslanmayan bir kadınla kim neden arkadaşlık etsin ki? Yenge bariz kötü biri niye bu kadar savunuldu anlamadım

Back