• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengemden korkuyorum

Ay görümcem geldi aklıma
Oda böyle alttan alttan bana laf sokar hatta bazen oyuna getirir lafi aleyhime kullanir
Geçenlerde sivilce konusu geçiyodu işte alnımda çok sivilce çıktı sınav stresi felan dedi bende "yanaklarında felan çıkmıyor hiç değilse tek tük alnında çıkıyor çokta belli değil "dedim gayet iyi niyetimle hiçbişey ima etmedim. Sonra yanagında sivilce çıkmış kv o ben otururken annesine dedi ki " yanagımda sivilce çıkmıyodu göz değdi kimin gözüyse gözü çıksın dedi. Bende sizin gibi sessiz bi tipim bişeyde diyemedim. Desemde zaten konuyu değiştirir sana mı dedim diye. Aklıma geldi paylaşıyım dedim :bicak:

Son düzenleme:
Içimi dökmek isyiyorum bunaldım. Arkadaşlar ben mi abartıyorum bilmiyorum.
Yengem (benle yaşıt sayılır) ve abim bizim aşağımızda oturuyorlar babamın dairesi ve Allahın hergünü bizdeler.
Babamgil ilk bize gelin geldiğinde bizi onun kölesi olarak gördüler. Bana mesela hep sen yerde otur o otursun derdi, ona su getir falan derdi neyse.

Kadın yemek yapmamak için akşamları bize geliyor. Çalışmıyor, çocuğu çok sakin, yani anlicağınız hiç işi yok. Hiç rahat değilim o varken.
Çok kem gözlü öyle böyle değil, birşeyinize " aaa bu güzel" desin ertesi gün kırılır.
Çoğu zaman bana laf sokar ben öğrenciyim kendi ev kadını. Ben evi süpürken görüncü "çok pratiksin ama hiç temiz yapmıyorsun çok pis iş yapıyorsun" dedi
Ya da "bırak abin yapsın senin elinde birşey gelmiyor" (basit bir yemeği abim yapıyordu). Bunaldım yemin ederim. Biz fransadayız ben fransada doğdum o Türkiye den 5 yıl önce geldi. Bizim her yaptığımızı çok görüyor mesela 23 yaşındayım ilk defa paris e gittim neymiş efendim "vayyyy nerelere gidiyon sen öyle coook şanslısın". Halbüki kendisi 4 kez gitmiştir. Her konuda böyle. Ben dar pantolon giyiyorum diye çok açık giyinen kadınları anlatmak için " senin gibi açık" der.
Sürekli kuzenlerimin makyajını eleştirir "ay bu çok makyaj yapıyor travestiye benzemiş". BUNALDIM.
Ya size yemin ederim neye bu güzel dediyse ya kırıldı ya bozuldu. Benim kirpiklerim çok uzundu sürekli bana onu derdi şimdi kirpiklerim düşüyor.
Bana çok güzel vicudun var derdi birden bire ayı gibi kilo aldım. Kardeşlerimle iş yaparken gördü " ay ne iyi hepiniz bir iş yapıyorsunuz" dedi, o gün ablam ve ben o gittikten 10 dk sonra birimiz elini feci şekilde kesti birimiz bayıldı.

Annem kardeşime gelinin yanında "ablanın oğlu için bişey al " demiş. Gelinde hemen o gün telefonda kendi annesine dert yakınmış vay " özel benim yanımda bişey al dediki ben de bişey alayım, ucuz bişey alırım o ne getirdi ki bize" (kendisi böğüre böğüre telefonda konuşur, duymamak imkansız). Halbüki ablam onun kağıt işlerine köpek gibi koştu fransızca sı yok diye.
Öbür ablam 29 yaşında daha evli değil hep ona evde kaldığını ima eder.

Abim çok saf gelinin ailesine 15 bin euros sözde borç olarak verdi, kira ödemiyorlar babamın evinde oturuyorlar.
Anneme söylüyorum diyorum bıktım o da ne yapim ki kızım diyor.
Çok fesat öyle böyle değil korkuyorum onun nazarından onun şerinden vallahi.
Delirecek gibi oluyorum o geldiğinde heryerimi süzüyor, yüzümdeki vicudumdaki her detayı ve hayatımda kötü şeyler oluyor. Size daha yazamadığım şeyler de var.
Ben korkuyorum bu kadından
Beni ezik olarak yetiştirdiler hiç cevap bile veremiyorum...
Arkadaşlar siz olsaydınız ne yapardınız?
Nazar duası okuyun o yanınızdayken veya gidince bilmiyorsanız 7 kere elham okuyun birde kendinizi eziklemeyin cevap verin o sizi süzüyorsa sizde onu süzün kusur bulup söyleyin yapamam diyorsanız yavaş yavaş yaparsınız

Gorumcelerin neden böyle olduğunu özel bir sebebi olabilir mi diye düşünüyordum işte örnek siz sniz. ..kız kendini ezdirmemis kilo almanı bile ondan bilmissin. .evde bedava oturmaya iyice takmissin ..demek ki zihniyet bu ...size ne kimin evi kime zaten öğrencisiniz. ..abin mutluysa elin kolun bağlı yapacak birsey yok...o da sizin fesatliginizi anliyordur merak etmeyin ...Tabii Türkiye den gidicek size hizmet edecek falan oyle olmadı ...aferin kıza. ..Bu görümce lere sormak istiyorum ya yani abin kimle evlense görümcelik yapmazdin mesela?Apaçık fesatlik ...
Bu kadar fesatlığa da konu başlığı acayip uyumsuz.. ''yengemden korkuyorum:deli:"

Ben ezik kısmına takıldım :/ lütfen biraz özgüveninizi yükseltecek şeyler yapın. Siz izin vermedikçe kimse sizi ezemez.

Sizde geline takmissiniz resmen.
Insan kilo almasini bile geline mi bağlar :110:
Konu sahibi sadece kilo almasını gelinin üstüne atmıyor. Yanında mutlu değilim huzursuzum diyor. Ayrıca gereksiz yorumlar da yapiyormus. Ve her gün onlardaymis.
Dusunsene , her gün istemediğiniz birini görmek zorunda kaldiginizi

Niye hergün sizdeler ayol? Benimde huzurum kacardi. Evimde rahat rahat sütyensiz gezmek isterim. Kendi Evinde otursun.

Gelmemeleri icin sen götür annenin yaptigi yemeklerden birer tabak.

Hala nazara inanan var...

Koca kadın, evlenip çocuk yapıp Fransa’da yaşamayı biliyor eli ayağında tutuyorsa Suyunu da bi zahmet kalkıp alsın, evinin işini görüp evinde otursun. Onlar aile olmuş her dakika dibinizde ne işleri varsa.

Içimi dökmek isyiyorum bunaldım. Arkadaşlar ben mi abartıyorum bilmiyorum.
Yengem (benle yaşıt sayılır) ve abim bizim aşağımızda oturuyorlar babamın dairesi ve Allahın hergünü bizdeler.
Babamgil ilk bize gelin geldiğinde bizi onun kölesi olarak gördüler. Bana mesela hep sen yerde otur o otursun derdi, ona su getir falan derdi neyse.

Kadın yemek yapmamak için akşamları bize geliyor. Çalışmıyor, çocuğu çok sakin, yani anlicağınız hiç işi yok. Hiç rahat değilim o varken.
Çok kem gözlü öyle böyle değil, birşeyinize " aaa bu güzel" desin ertesi gün kırılır.
Çoğu zaman bana laf sokar ben öğrenciyim kendi ev kadını. Ben evi süpürken görüncü "çok pratiksin ama hiç temiz yapmıyorsun çok pis iş yapıyorsun" dedi
Ya da "bırak abin yapsın senin elinde birşey gelmiyor" (basit bir yemeği abim yapıyordu). Bunaldım yemin ederim. Biz fransadayız ben fransada doğdum o Türkiye den 5 yıl önce geldi. Bizim her yaptığımızı çok görüyor mesela 23 yaşındayım ilk defa paris e gittim neymiş efendim "vayyyy nerelere gidiyon sen öyle coook şanslısın". Halbüki kendisi 4 kez gitmiştir. Her konuda böyle. Ben dar pantolon giyiyorum diye çok açık giyinen kadınları anlatmak için " senin gibi açık" der.
Sürekli kuzenlerimin makyajını eleştirir "ay bu çok makyaj yapıyor travestiye benzemiş". BUNALDIM.
Ya size yemin ederim neye bu güzel dediyse ya kırıldı ya bozuldu. Benim kirpiklerim çok uzundu sürekli bana onu derdi şimdi kirpiklerim düşüyor.
Bana çok güzel vicudun var derdi birden bire ayı gibi kilo aldım. Kardeşlerimle iş yaparken gördü " ay ne iyi hepiniz bir iş yapıyorsunuz" dedi, o gün ablam ve ben o gittikten 10 dk sonra birimiz elini feci şekilde kesti birimiz bayıldı.

Annem kardeşime gelinin yanında "ablanın oğlu için bişey al " demiş. Gelinde hemen o gün telefonda kendi annesine dert yakınmış vay " özel benim yanımda bişey al dediki ben de bişey alayım, ucuz bişey alırım o ne getirdi ki bize" (kendisi böğüre böğüre telefonda konuşur, duymamak imkansız). Halbüki ablam onun kağıt işlerine köpek gibi koştu fransızca sı yok diye.
Öbür ablam 29 yaşında daha evli değil hep ona evde kaldığını ima eder.

Abim çok saf gelinin ailesine 15 bin euros sözde borç olarak verdi, kira ödemiyorlar babamın evinde oturuyorlar.
Anneme söylüyorum diyorum bıktım o da ne yapim ki kızım diyor.
Çok fesat öyle böyle değil korkuyorum onun nazarından onun şerinden vallahi.
Delirecek gibi oluyorum o geldiğinde heryerimi süzüyor, yüzümdeki vicudumdaki her detayı ve hayatımda kötü şeyler oluyor. Size daha yazamadığım şeyler de var.
Ben korkuyorum bu kadından
Beni ezik olarak yetiştirdiler hiç cevap bile veremiyorum...
Arkadaşlar siz olsaydınız ne yapardınız?
Ezik olarak yetiştirdiler se sen koca kız olmuşsun niye ezik oluyon

Nazar mış kurşunmuş boş bu işler sen önce düşündüğün kötü şeyleri kafandan at bela belayı çeker.Anıp durma yani.Sonra Bakara suresini aç evde huzur getirir

yengeniz iğrenç biri yapacak bişeyiniz yok beleş hayatına devam eder o mecbur beleş alışmış, haddini bildirip görüşmeyin sadece abinizle görüşün,

Ay kilo almanın nazar olduğunu da ilk defa duyuyorum çok güldüm kusura bakmayın :KK48::KK48:

Evlenirken bırak ülke değiştirmeyi şehir değiştirmek gurbete gelin gitmek ne kadar zor bişey kadının kimsesi yok orda sadece siz varsınız. Belki kadın ne güzel görümcelerim var arkadaş oluruz sohbet ederiz diye düşünüyordur. Tamam anlattığına göre belki biraz patavatsız ve meraklı olabilir ama hangimizin kötü huyu yoktur ki. Başınıza gelen tüm felaketleri ondan bilip her sözünün altında laf aramanız çok fesatça. Emin ol içinde kötülük olsa kirpiğine kadar iltifat etmez içten içe hasetlenir

Ben de bunu yazacaktım yenge orada ailesiz, arkadaşsız bir başına. Akranım biri var arkadaşlık edeyim demiş yaranamamış

Back