• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengemden korkuyorum

Ben de çok isterdim gelin hanımı dinlemek... Görümcem yok. Görümce düşmanlığım hiç yok. Ama yolda ayağı takılsa kem gözlü yengem sebep oldu diyecek görümce düşman başına:KK43:

Bol bol kapı dinliyor. 3 kez yakaladım. Iyi bir insan olduğunu düşünmüyorum. Ona hayatımda ilk kez sır verdim ertesi gün abime söylemiş... ama ben kötüyüm neyse

Ben bile kadından korktum.nerden buldunuz kemgozlu gudubeti.
Gözünde canlandirdim gayet itici birtip.
Yanında surekli nazar ayetleri okuyun.
Alenen yüzüne soyle.o nedir onu bunu eleştirip duruyor millette ne görümceler var okuyorsundur burada az sende tavrını koy.

Ya burdakiler bana çok kötüsün falan diyorlar. Ya ben bu kadını 3 kez kapı dinlerken yakaladım. Bir sırımı verdim abime ertesi gün söylemiş. Değişik bir insan. Bunu tek ben düşünmüyorum evimize her gelen niye herkezi böyle süzüyor diyor. Erkek kadın fark etmiyor inanırmısınız dün hangi renk çorabım vardı desem bilir.

senin yengeni benim yengeme benzettim.:)
yengem de derdi çocuğuma aa ne kadar büyümüş çok tatlıı olmuş derdi hiç maşaallah demezdi ertesi gün çocuğum hasta oldu..
her gittiğimde nazara geliyor. öpüyo sıkıştırıyo çocuğumu bende aliyorum elinden..
benimde görümcem var hiç öle aaa çok güzel demedim.
benim görümcem de zayıf.. hiç öle ne kadar güzel vucudun var demedim :D
valla ben kilo alsin diye pasta börek götürdüm de yemedi kilo alcam diye..
yengen allahtan börek pasta yapmıyo kilo almanin nereye bağladi ??

Vallahi ondan korktuğumu öylesine söylemedim. Çooooook kapı dinliyor öyle böyle değil. Bugün bize biri gelsin hemen onlar gider gitmez " ne kadar dar giyinmiş heryeri gözüküyor bu yakında gavurla da evlenir".
Ablama dün " ya seni isteyen daha yok mu? 30 ünden önce evlenmen lazım senin bak ben 24 ümde 2 yaşında çocuğum var" dedi.

Vallahi ondan korktuğumu öylesine söylemedim. Çooooook kapı dinliyor öyle böyle değil. Bugün bize biri gelsin hemen onlar gider gitmez " ne kadar dar giyinmiş heryeri gözüküyor bu yakında gavurla da evlenir".
Ablama dün " ya seni isteyen daha yok mu? 30 ünden önce evlenmen lazım senin bak ben 24 ümde 2 yaşında çocuğum var" dedi.
ablanda SANANE deseydi daha iyi bişey olamaz miydi:D

Çok ilginç vallahi. Hayatımda hiç eşinin ailesi onu istememesine rağmen aileye yapışan görmedim. Siz yüzüne gülüyorsunuz ve çok memnun olmuş gibi davranıyorsunuz ki oda geliyor muhtemelen. Ekin arada işimiz var diye. Siz okula gitmiyor musunuz ayrıca?

Burada üniversite Tr de deki gibi değil hafta ta 10 saat okulum var...
Ayrıca bize ihtiyacı yok ki kendi kahvesini yapar oturur ve başlar bu bunu yaptı, şu açık giyiniyor, bunun çorabında delik vardi...

Ay gelin olmak böyle bir şey mi ya?
Görümcem boğazını tutamıyor diye kilo alıp beni suçlasa olmayan göbeğimi tuta tuta gülerim :KK51:

Nazar konuları dışında haklı olabilirsiniz ama ailenizin tutumu buna sebep olmuş.
Okulunuza bakın, yengeye hizmet etmeyin, söylediklerini de duymayın. Yapacak başka bir şey yok.

Bol bol kapı dinliyor. 3 kez yakaladım. Iyi bir insan olduğunu düşünmüyorum. Ona hayatımda ilk kez sır verdim ertesi gün abime söylemiş... ama ben kötüyüm neyse
Kilo aldım yengem yüzünden düştüm yengem yüzünden. Bizde yiyor, şöyle böyle diyor vs vs. bunlarda sizi haksız buldum. Kötülüğünüzü bilmem. Sizin gibi görümce istemem. Kapı dinlemesi, sırrınızı söylemesi bunları yazsaydınız keşke.

Susarak çözüm elde edeceğinize inanıyor musunuz?
Konuşacaksınız yani, hemen o an müdahale edeceksiniz.
Kimseden ses gelmeyince devam edecek bildiği yoldan, abartacak ta daha fazla.

Ay kilo almanın nazar olduğunu da ilk defa duyuyorum çok güldüm kusura bakmayın :KK48::KK48:

Evlenirken bırak ülke değiştirmeyi şehir değiştirmek gurbete gelin gitmek ne kadar zor bişey kadının kimsesi yok orda sadece siz varsınız. Belki kadın ne güzel görümcelerim var arkadaş oluruz sohbet ederiz diye düşünüyordur. Tamam anlattığına göre belki biraz patavatsız ve meraklı olabilir ama hangimizin kötü huyu yoktur ki. Başınıza gelen tüm felaketleri ondan bilip her sözünün altında laf aramanız çok fesatça. Emin ol içinde kötülük olsa kirpiğine kadar iltifat etmez içten içe hasetlenir

Içimi dökmek isyiyorum bunaldım. Arkadaşlar ben mi abartıyorum bilmiyorum.
Yengem (benle yaşıt sayılır) ve abim bizim aşağımızda oturuyorlar babamın dairesi ve Allahın hergünü bizdeler.
Babamgil ilk bize gelin geldiğinde bizi onun kölesi olarak gördüler. Bana mesela hep sen yerde otur o otursun derdi, ona su getir falan derdi neyse.

Kadın yemek yapmamak için akşamları bize geliyor. Çalışmıyor, çocuğu çok sakin, yani anlicağınız hiç işi yok. Hiç rahat değilim o varken.
Çok kem gözlü öyle böyle değil, birşeyinize " aaa bu güzel" desin ertesi gün kırılır.
Çoğu zaman bana laf sokar ben öğrenciyim kendi ev kadını. Ben evi süpürken görüncü "çok pratiksin ama hiç temiz yapmıyorsun çok pis iş yapıyorsun" dedi
Ya da "bırak abin yapsın senin elinde birşey gelmiyor" (basit bir yemeği abim yapıyordu). Bunaldım yemin ederim. Biz fransadayız ben fransada doğdum o Türkiye den 5 yıl önce geldi. Bizim her yaptığımızı çok görüyor mesela 23 yaşındayım ilk defa paris e gittim neymiş efendim "vayyyy nerelere gidiyon sen öyle coook şanslısın". Halbüki kendisi 4 kez gitmiştir. Her konuda böyle. Ben dar pantolon giyiyorum diye çok açık giyinen kadınları anlatmak için " senin gibi açık" der.
Sürekli kuzenlerimin makyajını eleştirir "ay bu çok makyaj yapıyor travestiye benzemiş". BUNALDIM.
Ya size yemin ederim neye bu güzel dediyse ya kırıldı ya bozuldu. Benim kirpiklerim çok uzundu sürekli bana onu derdi şimdi kirpiklerim düşüyor.
Bana çok güzel vicudun var derdi birden bire ayı gibi kilo aldım. Kardeşlerimle iş yaparken gördü " ay ne iyi hepiniz bir iş yapıyorsunuz" dedi, o gün ablam ve ben o gittikten 10 dk sonra birimiz elini feci şekilde kesti birimiz bayıldı.

Annem kardeşime gelinin yanında "ablanın oğlu için bişey al " demiş. Gelinde hemen o gün telefonda kendi annesine dert yakınmış vay " özel benim yanımda bişey al dediki ben de bişey alayım, ucuz bişey alırım o ne getirdi ki bize" (kendisi böğüre böğüre telefonda konuşur, duymamak imkansız). Halbüki ablam onun kağıt işlerine köpek gibi koştu fransızca sı yok diye.
Öbür ablam 29 yaşında daha evli değil hep ona evde kaldığını ima eder.

Abim çok saf gelinin ailesine 15 bin euros sözde borç olarak verdi, kira ödemiyorlar babamın evinde oturuyorlar.
Anneme söylüyorum diyorum bıktım o da ne yapim ki kızım diyor.
Çok fesat öyle böyle değil korkuyorum onun nazarından onun şerinden vallahi.
Delirecek gibi oluyorum o geldiğinde heryerimi süzüyor, yüzümdeki vicudumdaki her detayı ve hayatımda kötü şeyler oluyor. Size daha yazamadığım şeyler de var.
Ben korkuyorum bu kadından
Beni ezik olarak yetiştirdiler hiç cevap bile veremiyorum...
Arkadaşlar siz olsaydınız ne yapardınız?
bence siz tadavi olun aklinizi yengenizle bozmussunz muhatap olma o zamn. kadin efsunlu degil inli degil buyucu degil neden. kem gozluu olsun onu anlamadim eger ayagin tasa degiyorsa kendini yokla derim yemek yemek senin elinde elini kesmek gibi bana abartiniz gibi geldi kadina bir cadi demediginz kaldi. fransizcasi olmayabilir baska ulkeden gelmis aile yasntisi suyu buyu farkli olavilor sizde evleneceksinz sorun ne biliyor musun onu sevmeye calissaniz hi sorun kalmayacak b3nce

Içimi dökmek isyiyorum bunaldım. Arkadaşlar ben mi abartıyorum bilmiyorum.
Yengem (benle yaşıt sayılır) ve abim bizim aşağımızda oturuyorlar babamın dairesi ve Allahın hergünü bizdeler.
Babamgil ilk bize gelin geldiğinde bizi onun kölesi olarak gördüler. Bana mesela hep sen yerde otur o otursun derdi, ona su getir falan derdi neyse.

Kadın yemek yapmamak için akşamları bize geliyor. Çalışmıyor, çocuğu çok sakin, yani anlicağınız hiç işi yok. Hiç rahat değilim o varken.
Çok kem gözlü öyle böyle değil, birşeyinize " aaa bu güzel" desin ertesi gün kırılır.
Çoğu zaman bana laf sokar ben öğrenciyim kendi ev kadını. Ben evi süpürken görüncü "çok pratiksin ama hiç temiz yapmıyorsun çok pis iş yapıyorsun" dedi
Ya da "bırak abin yapsın senin elinde birşey gelmiyor" (basit bir yemeği abim yapıyordu). Bunaldım yemin ederim. Biz fransadayız ben fransada doğdum o Türkiye den 5 yıl önce geldi. Bizim her yaptığımızı çok görüyor mesela 23 yaşındayım ilk defa paris e gittim neymiş efendim "vayyyy nerelere gidiyon sen öyle coook şanslısın". Halbüki kendisi 4 kez gitmiştir. Her konuda böyle. Ben dar pantolon giyiyorum diye çok açık giyinen kadınları anlatmak için " senin gibi açık" der.
Sürekli kuzenlerimin makyajını eleştirir "ay bu çok makyaj yapıyor travestiye benzemiş". BUNALDIM.
Ya size yemin ederim neye bu güzel dediyse ya kırıldı ya bozuldu. Benim kirpiklerim çok uzundu sürekli bana onu derdi şimdi kirpiklerim düşüyor.
Bana çok güzel vicudun var derdi birden bire ayı gibi kilo aldım. Kardeşlerimle iş yaparken gördü " ay ne iyi hepiniz bir iş yapıyorsunuz" dedi, o gün ablam ve ben o gittikten 10 dk sonra birimiz elini feci şekilde kesti birimiz bayıldı.

Annem kardeşime gelinin yanında "ablanın oğlu için bişey al " demiş. Gelinde hemen o gün telefonda kendi annesine dert yakınmış vay " özel benim yanımda bişey al dediki ben de bişey alayım, ucuz bişey alırım o ne getirdi ki bize" (kendisi böğüre böğüre telefonda konuşur, duymamak imkansız). Halbüki ablam onun kağıt işlerine köpek gibi koştu fransızca sı yok diye.
Öbür ablam 29 yaşında daha evli değil hep ona evde kaldığını ima eder.

Abim çok saf gelinin ailesine 15 bin euros sözde borç olarak verdi, kira ödemiyorlar babamın evinde oturuyorlar.
Anneme söylüyorum diyorum bıktım o da ne yapim ki kızım diyor.
Çok fesat öyle böyle değil korkuyorum onun nazarından onun şerinden vallahi.
Delirecek gibi oluyorum o geldiğinde heryerimi süzüyor, yüzümdeki vicudumdaki her detayı ve hayatımda kötü şeyler oluyor. Size daha yazamadığım şeyler de var.
Ben korkuyorum bu kadından
Beni ezik olarak yetiştirdiler hiç cevap bile veremiyorum...
Arkadaşlar siz olsaydınız ne yapardınız?
Oy oy oy geline bak sen. Biz de aman nasıl davransak nasıl konuşsak gönüllerini hoş tutsak deriz nasıl gelinlik yapsak deriz. Allah kolaylık versin.

Negatif enerji midir , nazar mıdır ? Bilmiyorum ama , ben de neyi beğenirsem mutlaka olumsuz bir şeyler olur. Galiba ben de kenafir gözlüyüm. :KK43: Maşallah demekten cümle kuramaz hale geldim. Var böyle insanlar kendimden biliyorum.

Back