Içimi dökmek isyiyorum bunaldım. Arkadaşlar ben mi abartıyorum bilmiyorum.
Yengem (benle yaşıt sayılır) ve abim bizim aşağımızda oturuyorlar babamın dairesi ve Allahın hergünü bizdeler.
Babamgil ilk bize gelin geldiğinde bizi onun kölesi olarak gördüler. Bana mesela hep sen yerde otur o otursun derdi, ona su getir falan derdi neyse.
Kadın yemek yapmamak için akşamları bize geliyor. Çalışmıyor, çocuğu çok sakin, yani anlicağınız hiç işi yok. Hiç rahat değilim o varken.
Çok kem gözlü öyle böyle değil, birşeyinize " aaa bu güzel" desin ertesi gün kırılır.
Çoğu zaman bana laf sokar ben öğrenciyim kendi ev kadını. Ben evi süpürken görüncü "çok pratiksin ama hiç temiz yapmıyorsun çok pis iş yapıyorsun" dedi
Ya da "bırak abin yapsın senin elinde birşey gelmiyor" (basit bir yemeği abim yapıyordu). Bunaldım yemin ederim. Biz fransadayız ben fransada doğdum o Türkiye den 5 yıl önce geldi. Bizim her yaptığımızı çok görüyor mesela 23 yaşındayım ilk defa paris e gittim neymiş efendim "vayyyy nerelere gidiyon sen öyle coook şanslısın". Halbüki kendisi 4 kez gitmiştir. Her konuda böyle. Ben dar pantolon giyiyorum diye çok açık giyinen kadınları anlatmak için " senin gibi açık" der.
Sürekli kuzenlerimin makyajını eleştirir "ay bu çok makyaj yapıyor travestiye benzemiş". BUNALDIM.
Ya size yemin ederim neye bu güzel dediyse ya kırıldı ya bozuldu. Benim kirpiklerim çok uzundu sürekli bana onu derdi şimdi kirpiklerim düşüyor.
Bana çok güzel vicudun var derdi birden bire ayı gibi kilo aldım. Kardeşlerimle iş yaparken gördü " ay ne iyi hepiniz bir iş yapıyorsunuz" dedi, o gün ablam ve ben o gittikten 10 dk sonra birimiz elini feci şekilde kesti birimiz bayıldı.
Annem kardeşime gelinin yanında "ablanın oğlu için bişey al " demiş. Gelinde hemen o gün telefonda kendi annesine dert yakınmış vay " özel benim yanımda bişey al dediki ben de bişey alayım, ucuz bişey alırım o ne getirdi ki bize" (kendisi böğüre böğüre telefonda konuşur, duymamak imkansız). Halbüki ablam onun kağıt işlerine köpek gibi koştu fransızca sı yok diye.
Öbür ablam 29 yaşında daha evli değil hep ona evde kaldığını ima eder.
Abim çok saf gelinin ailesine 15 bin euros sözde borç olarak verdi, kira ödemiyorlar babamın evinde oturuyorlar.
Anneme söylüyorum diyorum bıktım o da ne yapim ki kızım diyor.
Çok fesat öyle böyle değil korkuyorum onun nazarından onun şerinden vallahi.
Delirecek gibi oluyorum o geldiğinde heryerimi süzüyor, yüzümdeki vicudumdaki her detayı ve hayatımda kötü şeyler oluyor. Size daha yazamadığım şeyler de var.
Ben korkuyorum bu kadından
Beni ezik olarak yetiştirdiler hiç cevap bile veremiyorum...
Arkadaşlar siz olsaydınız ne yapardınız?