Yengemden korkuyorum

Ay görümcem geldi aklıma
Oda böyle alttan alttan bana laf sokar hatta bazen oyuna getirir lafi aleyhime kullanir
Geçenlerde sivilce konusu geçiyodu işte alnımda çok sivilce çıktı sınav stresi felan dedi bende "yanaklarında felan çıkmıyor hiç değilse tek tük alnında çıkıyor çokta belli değil "dedim gayet iyi niyetimle hiçbişey ima etmedim. Sonra yanagında sivilce çıkmış kv o ben otururken annesine dedi ki " yanagımda sivilce çıkmıyodu göz değdi kimin gözüyse gözü çıksın dedi. Bende sizin gibi sessiz bi tipim bişeyde diyemedim. Desemde zaten konuyu değiştirir sana mı dedim diye. Aklıma geldi paylaşıyım dedim

Son düzenleme:
Nazar duası okuyun o yanınızdayken veya gidince bilmiyorsanız 7 kere elham okuyun birde kendinizi eziklemeyin cevap verin o sizi süzüyorsa sizde onu süzün kusur bulup söyleyin yapamam diyorsanız yavaş yavaş yaparsınız

Bu kadar fesatlığa da konu başlığı acayip uyumsuz.. ''yengemden korkuyorum"

Ben ezik kısmına takıldım :/ lütfen biraz özgüveninizi yükseltecek şeyler yapın. Siz izin vermedikçe kimse sizi ezemez.

Sizde geline takmissiniz resmen.
Insan kilo almasini bile geline mi bağlar
Konu sahibi sadece kilo almasını gelinin üstüne atmıyor. Yanında mutlu değilim huzursuzum diyor. Ayrıca gereksiz yorumlar da yapiyormus. Ve her gün onlardaymis.
Dusunsene , her gün istemediğiniz birini görmek zorunda kaldiginizi

Niye hergün sizdeler ayol? Benimde huzurum kacardi. Evimde rahat rahat sütyensiz gezmek isterim. Kendi Evinde otursun.

Gelmemeleri icin sen götür annenin yaptigi yemeklerden birer tabak.

Hala nazara inanan var...

Koca kadın, evlenip çocuk yapıp Fransa’da yaşamayı biliyor eli ayağında tutuyorsa Suyunu da bi zahmet kalkıp alsın, evinin işini görüp evinde otursun. Onlar aile olmuş her dakika dibinizde ne işleri varsa.

Ezik olarak yetiştirdiler se sen koca kız olmuşsun niye ezik oluyon

Nazar mış kurşunmuş boş bu işler sen önce düşündüğün kötü şeyleri kafandan at bela belayı çeker.Anıp durma yani.Sonra Bakara suresini aç evde huzur getirir

yengeniz iğrenç biri yapacak bişeyiniz yok beleş hayatına devam eder o mecbur beleş alışmış, haddini bildirip görüşmeyin sadece abinizle görüşün,

Ben de bunu yazacaktım yenge orada ailesiz, arkadaşsız bir başına. Akranım biri var arkadaşlık edeyim demiş yaranamamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…