Yengemden korkuyorum

O da bıktı ama oğlu olduğu için birşey diyemiyor. Tek başına gelin geliyor evimize çoğu zaman abimsiz
Çok ilginç vallahi. Hayatımda hiç eşinin ailesi onu istememesine rağmen aileye yapışan görmedim. Siz yüzüne gülüyorsunuz ve çok memnun olmuş gibi davranıyorsunuz ki oda geliyor muhtemelen. Ekin arada işimiz var diye. Siz okula gitmiyor musunuz ayrıca?

Canim burda yardım alamazsin burdakiler hep gelinci gorumceleri topa tutuyorlar ben hem gelinim hem gorumce herkes yerini ve haddini bilecek wben oturuyorsam neden kalkıp yengeme yer veriyim kendim yere otrym keşke sessiz kalıp ezdirmeseydin kendini o gelin babandan fazla simarmis demekki annende oğlu hatrına susuyorsa abı nde zaten bişey demiyorsa oda kendini prenses gibi hissetmiş demekki ağzın yokmu sanane yenge herseye karisma de nazar evet var ama okadar da olduğunu sanmıyorum o sen taktigini için olan herşey senin dikkatini cekiyordur normalde yengen olmasada olur öyle şeyler sen nazar diye kafanda kurmadigin için dikkatini cekmiyordur o konuda kendini sakinlestir böyle hep stresle yasarsin

Ben birinin nazarından korkuyosam Ayetel Kürsi okurum hiç de bişey olmaz .laf sokma mevzusuna gelince 1- yaptı 2 yaptı bakarım ki bu bunun huyu yanlış anlamadığımdan emin olduktan sonra ben de lafımı söylerim istediğini söyleyen istemediğini işitir bilsin öğrensin

hic onu dusunup enerjinizi dusunmeyin,
anlattiginiz seylerin yarisinda ben de yengenize sinir olsam da, diger yarisinda kadinin hic sucu yok, siz ona sinir olup kendiniz kendinize yapmissiniz.

Yengeyi hayatinizdan cikaramiyorsaniz, takmamayi ogreneceksiniz.
he he deyin gecin ona, siz bildiginizi yapin, ama sonrasinda da dusunmeyin, bana sunu dedi, boyle bakti, soyle ima etti falan diye.

Aynen ben de burda farkettim genelde gelinler tutuluyor haksız da olsa.Sanki hiç görümce olmamis ya da olmayacaklar gibi.Ben hem gelinim hem görümceyim gelinimiz düşman başına yaka silktiren cinsten.Seni çok iyi anlıyorum.Ama iş abin de biter.Onlar saf oldukça biz daha çok eziliriz

yurtdisina gelin gelenler mecbur yapisiyor-
genelde dil bilmiyorlar- cevreleri, arkadaslari olmuyor. gelir gelmez bebek yapiyorlar ve eve tikaniyorlar.
kizin kendine ait bir sosyal hayati yoktur.
ben üzülüyorum bu durumlara

yurtdisina gelin gelenler mecbur yapisiyor-
genelde dil bilmiyorlar- cevreleri, arkadaslari olmuyor. gelir gelmez bebek yapiyorlar ve eve tikaniyorlar.
kizin kendine ait bir sosyal hayati yoktur.
ben üzülüyorum bu durumlara
5 yıl olmuş geleli ama. Konu sahibi benden çok gezmiştir diyor birde. Genelde ortada torun varsa ve eş ailesiyle yakın oturuluyorsa bu tip görüşmeler eş ailesnden yada eşten gelir. Belki gelinde annesi babası yokken daha çok bağlanmıştır bilemiyorum. Ama böyle batıp konuşulması çok rahatsız edici.

Esinle gezmistir veya akraba ziyaretine gitmistir Parise. önyargili olmak istemiyorum ama benim gözlemlerin böyle. buna benzer durumlari almanyada cok gördüm.
gelin daha baya genc- kendi ailesi, arkadaslari TRde. 5 senedir fransada ama bakalim egitim aldimi kiz? 9 ay hamilelik sonra bebek bakimi derken soysal cevre kuramamistir. cocuk krese gitmiyorsa zaten tüm günü cocukla geciyordur kizin.

Kimi erkek ailesi ezdirmez, kimi de bir kadın buldu diye ailesini sallamaz. Allah aşkına aklı başında normal bir erkek göremeyecek miyiz şurda. Ne tuhaf herşey.
Niye ezik yetiştiğinizi düşünüyorsunuz ki ayıp olmasın diye anladım susuyorsunuz ama valla Allah ne verdiyse öyle bir saydırırım ki o yengeye utancından evden çıkamazdı. Nedir yani. İnsansınız. Madem öyle patavatsız, görgüsüz bir yengeniz var haddini bildirin. Çok zor değil. Birkaç laf vursanız aklı başına gelir. Yerini bilir. Abinizin de Allah aklını geri versin almış belli ki

Ben nazara inanırım çok iyi anlıyorum sizi. Dininize bağlıysanız okuyacağız şeyler var, kendinizi öyle korumaya çalışın

Bazı ınsanların negatıf enerjısı olduğuna ınanrım bazı seylerı abartmıssın ama genelde böyle ınsanlar olur. Yengem banada der guzel ıs yapıyorsun ama yavassın bende ona derım sende mesela çok cesıt yemek bılmıyorsun degısık seyler ogren. Yengen sana bırsey derse sende ona söyle sanmasın kı sadece kusurları ben soylerım bendim ağzım var. O gelmeden yemegınızı yeyın odanıza gıdın pek muhattap olmayn ders çalışıyorum deyın. En guzelı yüz göz olmamak

Midem bulandı yengenizden. Ters yapın huzuru kaçınca gelmez size. Ayrıca 15bin euro tl bazında büyük bi para abiniz saçmalamış o parayı vermekle. Türkiyede görmemiş olarak yetiştirilince sizdeki gördüğü herşey zoruna gidiyordur. çok mu aradınız bunu?

şaka mısınız? yengeleri aşırı patavatsız ve sorumsuz bir insan ben bu sitedeki gelin kayırma olayını anlamıyorum 29 yaşında insana evde kalmışsın denir mi? ''senin gibi açık'' ''bırak abin yapsın sen beceremezsin'' bunlar iyi niyetli laflar değil kaldı ki zaten el üstünde tutuluyormuş yengenin yaptığına nankörlük derler. Kız kendisi diyor zaten ezik büyüdüm diye mazluma yüklenmek kendini ezdirmemek olmuyor zalimlik oluyor bilin istedim.

Ben bile kadından korktum.nerden buldunuz kemgozlu gudubeti.
Gözünde canlandirdim gayet itici birtip.
Yanında surekli nazar ayetleri okuyun.
Alenen yüzüne soyle.o nedir onu bunu eleştirip duruyor millette ne görümceler var okuyorsundur burada az sende tavrını koy.

N
E alaka ya.burada garip bir gelin modeli var.
Makyaj yapanlara laf atan ona buna catan.
Evet kem gözden kiloda alınır sacda dökülür.
Insallah sizde görünceye takik degilsinizdir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…