Yengem ve arkamdan konuşması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha önce de defalarca aynı şeyi yapmamışsın. Buradaki kadınlardan memnun değilsen fikir sorma. Ayrıca önce okuduğunu anla. Olumlu yorum yapanlara bile saldırıyorsun. Terbiyesiz! İnsanlıktan nasibini alamamış biri var o da sensin.
Edepsiz karı her yorumda sen varsın muhatabım da değilsin

Kıymet hanım siz çok saldırgan yorumlar yapmıyor musunuz acaba ? Burada birçok konumuz var sürekli aile üyeleri hakkında bu sayfa birbirine yardım etmek isteyen kadınlarla dolu birbirimize faydamız olsun diye buradan yaziyoruz ama siz herkese hakaret ediyorsunuz bu sekilde nasıl bir anne olmayı düşünüyorsunuz ? Kaba ve saldırganlık bir hanımefendiye yakışıyor mu sizce

Mod'lar daha iyi bilir ama tam süresiz banlanmalik.

Aslinda öyle. Yorumlara bakilirsa akıl sagliginin yerinde olmadigini da düsünüyorum. Iyi yorum yapana saydiriyor, elestirene de saydiriyor. Okudugunu da belki anlama kapasitesi yok bilemiyorum. Ama diger konularinda da hep ayni hakaretler

Kıymet hanım siz çok saldırgan yorumlar yapmıyor musunuz acaba ? Burada birçok konumuz var sürekli aile üyeleri hakkında bu sayfa birbirine yardım etmek isteyen kadınlarla dolu birbirimize faydamız olsun diye buradan yaziyoruz ama siz herkese hakaret ediyorsunuz bu sekilde nasıl bir anne olmayı düşünüyorsunuz ? Kaba ve saldırganlık bir hanımefendiye yakışıyor mu sizce
Aslinda öyle. Yorumlara bakilirsa akıl sagliginin yerinde olmadigini da düsünüyorum. Iyi yorum yapana saydiriyor, elestirene de saydiriyor. Okudugunu da belki anlama kapasitesi yok bilemiyorum. Ama diger konularinda da hep ayni hakaretler
Akıl sağlığımın yerinde olmadığını nasıl düşündün ?

Yengem Azeri hatta iki yengemde Azeri biri boşanmış çocuğu var ben onla pek samimi değildim diğer yengemi daha çok seviyordum ama şu an konuşmuyoruz nedenini gercektende bilmiyorum tek bildiğim şey ikisinin bir olması önceleri yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezken şu an soğuk ve garip hep yanımda olacağını söylemişti bacım gibiydi birçok iyiliğim dokundu ona kıyafet yardımı olsun çocuk istedi tedavisinde yanında gittim insanlar çok vefasızmış bunu anladım soğuk olmasının nedenini sormadım sırf evliliklerinde sorun olmasın diye geçen ananem diğer geline sinir olunca sizin onda bir lafınız var duyulsa dışarı çıkamazsınız demiş ben ilk evliligimde boşandığım zaman karşı tarafın boşanma dilekçesi dayımdaydı dayım eşine göstermiştir zaten dayım anneme öyle söylemiş eşim okudu demiş insanlar çok garip annem iki dayımla da konuşmuyor nereye kadar sürecek bilmiyorum kırılmış çok belli kendimi çok suçlu hissediyorum keşke annem beni hiç dogurmasaydı 😕bunlar yaşanmazdı en çok anneme üzülüyorum işte

Yorumlarınıza bakarak sizinle mesafeli olmaları isabet olmuş. Biraz psikolojik destek almanızı tavsiye ederim.

Akıl sağlığımın yerinde olmadığını nasıl düşündün ?

Verdikleriniz cevaplar normal mi sizce?
Aptal senin kapasiten var mı ?

Almanlarin sizin gibi kadinlar icin bir kelimesi var: Balik Karilari! Eskiden balik pazarinda birbirlerine küfür ederek, kavga ederek baliklarini satmaya calisan kadinlar icin. Bu seviyelerde sahsen bulunmuyorum. Üslupsuz ve hakaret dolu konusmayi normal buluyorsunuz. Etrafinizdaki insanlar kör degilse karakterinizi cözüp uzak duruyor. Biraz kendinize ceki düzen verin.

Hakaret edip durma millete!!! Bu üye banlansın lütfen. Zeka yoksunu hadsiz.
Sensin geri zekalı o
Verdikleriniz cevaplar normal mi sizce?

Almanlarin sizin gibi kadinlar icin bir kelimesi var: Balik Karilari! Eskiden balik pazarinda birbirlerine küfür ederek, kavga ederek baliklarini satmaya calisan kadinlar icin. Bu seviyelerde sahsen bulunmuyorum. Üslupsuz ve hakaret dolu konusmayi normal buluyorsunuz. Etrafinizdaki insanlar kör degilse karakterinizi cözüp uzak duruyor. Biraz kendinize ceki düzen verin.
komiksin gülmedim ama

Biz "Karılar" olarak önemli uğraşlarımız var, küçük ayrıntılara vaktimiz yok. Oturup buna dertlensem, karşıdan kendime gülerim 😅
Şurada oturup dayısının"karısı" aramıyor sormuyor diye kaç kadın dertlenir.Bunlar hep boşluktan ,vizyon eksikliğinden illa dertlenmek istiyorsa çok aramasına gerek yok, Güzel ülkemin her günü bir acı bir kaos otursun onlara dertlensin....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X