Yengem ve arkamdan konuşması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten diger konularinda istedigi cevaplari alamayinca da hakaret etmis baska üyelere. Yani Profil belli. Insanlar bosuna uzak durmuyor. Kendini gelistirmek yerine bu hasta 2. Evlilik derdine düsen birinden fazla vizyon sahibi olmasi beklenemez zaten.
Bir de bana ve kocama laf atmış ya..verecek okkalı bir cevabım var ama birincisi değmez, ikincisi diğer boşanan (haksızlığa uğrayıp) arkadaşlara saygımdan cevap vermedim 😅 Halen kocamla evliyim.

Bir de bana ve kocama laf atmış ya..verecek okkalı bir cevabım var ama birincisi değmez, ikincisi diğer boşanan (haksızlığa uğrayıp) arkadaşlara saygımdan cevap vermedim 😅 Halen kocamla evliyim.

Burda ki kadinlara "karılar" diye hitap eden, "yengemler artik benimle kisir yemek istemiyor" diye agliyor. Burda ki kac "karı" bunu kendine dert eder :KK70:

Konu sahibinin daha önce açtığı konular.

Burda ki kadinlara "karılar" diye hitap eden, "yengemler artik benimle kisir yemek istemiyor" diye agliyor. Burda ki kac "karı" bunu kendine dert eder :KK70:
Biz "Karılar" olarak önemli uğraşlarımız var, küçük ayrıntılara vaktimiz yok. Oturup buna dertlensem, karşıdan kendime gülerim 😅

Erkek olabilir. Kadın düşmanlığı çok fazla.

Hem begenmiyor, hem gitmiyor. Allahim günahimiz neydi :KK53:

Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş 😅

Yengem Azeri hatta iki yengemde Azeri biri boşanmış çocuğu var ben onla pek samimi değildim diğer yengemi daha çok seviyordum ama şu an konuşmuyoruz nedenini gercektende bilmiyorum tek bildiğim şey ikisinin bir olması önceleri yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezken şu an soğuk ve garip hep yanımda olacağını söylemişti bacım gibiydi birçok iyiliğim dokundu ona kıyafet yardımı olsun çocuk istedi tedavisinde yanında gittim insanlar çok vefasızmış bunu anladım soğuk olmasının nedenini sormadım sırf evliliklerinde sorun olmasın diye geçen ananem diğer geline sinir olunca sizin onda bir lafınız var duyulsa dışarı çıkamazsınız demiş ben ilk evliligimde boşandığım zaman karşı tarafın boşanma dilekçesi dayımdaydı dayım eşine göstermiştir zaten dayım anneme öyle söylemiş eşim okudu demiş insanlar çok garip annem iki dayımla da konuşmuyor nereye kadar sürecek bilmiyorum kırılmış çok belli kendimi çok suçlu hissediyorum keşke annem beni hiç dogurmasaydı 😕bunlar yaşanmazdı en çok anneme üzülüyorum işte
Siz neden sürekli bunlarla uğraşıyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X