- 12 Haziran 2022
- 479
- -115
- 20
- Konu Sahibi kymetgenc12
Aynen çok zekisin harcanmaKırmak istemiyorum ama analitik zekası düşük olanlar beni çok yoruyor. Sen devam et ben bilemiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen çok zekisin harcanmaKırmak istemiyorum ama analitik zekası düşük olanlar beni çok yoruyor. Sen devam et ben bilemiyorum.
Kırmak istemiyorum ama analitik zekası düşük olanlar beni çok yoruyor. Sen devam et ben bilemiyorum.
Burda sen milleti asagılamaya devam et eziklik pskolojisi nerde görsem anlarımKırmak istemiyorum ama analitik zekası düşük olanlar beni çok yoruyor. Sen devam et ben bilemiyorum.
Öncelikle yazınızdan hiç bir şey anlamadım.Yengem Azeri hatta iki yengemde Azeri biri boşanmış çocuğu var ben onla pek samimi değildim diğer yengemi daha çok seviyordum ama şu an konuşmuyoruz nedenini gercektende bilmiyorum tek bildiğim şey ikisinin bir olması önceleri yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezken şu an soğuk ve garip hep yanımda olacağını söylemişti bacım gibiydi birçok iyiliğim dokundu ona kıyafet yardımı olsun çocuk istedi tedavisinde yanında gittim insanlar çok vefasızmış bunu anladım soğuk olmasının nedenini sormadım sırf evliliklerinde sorun olmasın diye geçen ananem diğer geline sinir olunca sizin onda bir lafınız var duyulsa dışarı çıkamazsınız demiş ben ilk evliligimde boşandığım zaman karşı tarafın boşanma dilekçesi dayımdaydı dayım eşine göstermiştir zaten dayım anneme öyle söylemiş eşim okudu demiş insanlar çok garip annem iki dayımla da konuşmuyor nereye kadar sürecek bilmiyorum kırılmış çok belli kendimi çok suçlu hissediyorum keşke annem beni hiç dogurmasaydı bunlar yaşanmazdı en çok anneme üzülüyorum işte
Okuyorum cevap vermem gereken insanlara veriyorum zatenŞurada yazdığınız cevapları okursanız size neden mesafeli davrandıklarını anlayabilirsiniz
2 yıl oldu bitti ben yeniden evlendim hem konu bu değil maalesef
İşte ben de onu diyorum. Cevaplar ateş parçası mübarekOkuyorum cevap vermem gereken insanlara veriyorum zaten
20 yaşında ikinci evlilik.
dayı eşleriyle arkadaşlık.
Vizyon sahibisiniz.
20 yaşında değilim 27 yaşındayım !!20 yaşında ikinci evlilik.
dayı eşleriyle arkadaşlık.
Vizyon sahibisiniz.
Hakedene hakkını veririm burdaki kadınların hepsi eziklik psikolojisinde !!İşte ben de onu diyorum. Cevaplar ateş parçası mübarek
Azeri kadınlarından nefret ederimAzeri detayı neden dayilarinizin eslerini bu kadar ciddiye almayın bence. Benim dayi eşleri de herkes hakkında bir fikir sahibi de hiç umrumda da değil açıkçası. Çok boş vakitleri var heralde.
Sensin eziklik psikolojisinde. Hem soru soruyorsun hem de genelleme yapıp insanlara sicriyorsun. Sabahın köründe saçma sapan bir konu için uğraştığını anlatmaya çalışıyor insanlar sana. Kendi kocana, yuvana bak. Bırak dayı eşi ne yaparsa yapsın.Hakedene hakkını veririm burdaki kadınların hepsi eziklik psikolojisinde !!
Azeri kadınlarından nefret ederim
Onlar da sana bayilmiyor emin olAzeri kadınlarından nefret ederim
20 yaşında değilim 27 yaşındayım !!
Duracak yeri bilmiyorsunuz , herşey anlatılmaz herkese güvenilmez 1. Elti 2. Yenge 3 bir çoğu için de görümce.Yengem Azeri hatta iki yengemde Azeri biri boşanmış çocuğu var ben onla pek samimi değildim diğer yengemi daha çok seviyordum ama şu an konuşmuyoruz nedenini gercektende bilmiyorum tek bildiğim şey ikisinin bir olması önceleri yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezken şu an soğuk ve garip hep yanımda olacağını söylemişti bacım gibiydi birçok iyiliğim dokundu ona kıyafet yardımı olsun çocuk istedi tedavisinde yanında gittim insanlar çok vefasızmış bunu anladım soğuk olmasının nedenini sormadım sırf evliliklerinde sorun olmasın diye geçen ananem diğer geline sinir olunca sizin onda bir lafınız var duyulsa dışarı çıkamazsınız demiş ben ilk evliligimde boşandığım zaman karşı tarafın boşanma dilekçesi dayımdaydı dayım eşine göstermiştir zaten dayım anneme öyle söylemiş eşim okudu demiş insanlar çok garip annem iki dayımla da konuşmuyor nereye kadar sürecek bilmiyorum kırılmış çok belli kendimi çok suçlu hissediyorum keşke annem beni hiç dogurmasaydı bunlar yaşanmazdı en çok anneme üzülüyorum işte
Burda konu açılıyor, bizlerde açıyoruz bazen eleştiri alıyoruz ama sırf anonimiz diye üslup bozmuyoruz, üslup bozanı ise görmezden geliyoruz.Burda sen milleti asagılamaya devam et eziklik pskolojisi nerde görsem anlarım
Bu arada aptal lafım o lafı çıkaranlaraydı :)Duracak yeri bilmiyorsunuz , herşey anlatılmaz herkese güvenilmez 1. Elti 2. Yenge 3 bir çoğu için de görümce.
Ben görümceyim ama yengelerim asla özel bir iletişim kurmadı benimle ozamanlar çocuktum çocukluğuma veriyolar sandım sonra büyüdüm evlendim paylaşacak daha çok şeyim birikti, ama yine hiç yıllarda aramadılar sormadılar sadece bitanesine 1 kere içimi açtım çok üzülmüştüm başka bir olay anlatmıştım o günden sonra bile bana nasılsın o sorundan dolayı kendini nasıl hissediyorsun bile demedi. Hiç önemli değil bende beklentiyi kestim. Çünkü el kızları hepsi ve yakınlık kurmak istemiyorsa bi insan ve belli de ediyorsa senin adım attığın halde orda bi çizgi çekeceksin. Biyere kadar yaparsın o iyilikleri yada attığın adımları. Neticede herkes bir insan ve herkesin de bi değeri var biz de kendimizi sokakta bulmadık bizim de anamız var 9 ay karnında taşıdı onların bi özelliği yok son model de değil
Anlicağın beklentiyi kes otur aşağı evin kapın ayrı senin. Laf olayına üzüldüm ne lafı varmış söylesinler sen kendinden eminsen laflar g*tten uydurmada olabilir hadi diyelim oldu bi kusurun nasıl ıspat edecek yahu bukadar aptal bir insan olamaz az relax ya rahat olun biraz