- 12 Haziran 2022
- 479
- -115
- 20
- Konu Sahibi kymetgenc12
Tedavi ol benceOnlar da sana bayilmiyor emin ol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tedavi ol benceOnlar da sana bayilmiyor emin ol
Ama nasıl karakterimi çözmüşsün aferin sanaBurda konu açılıyor, bizlerde açıyoruz bazen eleştiri alıyoruz ama sırf anonimiz diye üslup bozmuyoruz, üslup bozanı ise görmezden geliyoruz.
Ben sizi tanımam ama şurada M Mutlak Butlan ın ilk mesajında abes bir şey görmediğim halde üslubunuz çok irite edici. Bu arada o üyeyide tanımam.
Sizin burdaki yazım karakterinizle atarlı, kavgaya hazır bir tip gibi duruyorsunuz. Eğer bahsettiğiniz insanlara bu şekilde bir konuşma yaparsanız bu uzaklaşmak için yeterli bir sebep.
Bak, bizim bir gelin var ceviz içi, badem şekeri yıllardır gelinimiz, iyi ki gelinimiz. Çoğu kez o beni arar, bilir ne kadar yoğunum. "Görümcem beni aramıyor, hep ben ararım" demez mesela. Ama bilir ki canı yansa, biri onu üzse kuş olup uçarım burdan.
Ama böyle üstten üstten konuşsam bana saygısı kalmaz.
Tamam siz 20 kabul edinProfilinize 20 yazmışsınız…
Sen çok terbiyesiz bir kadınsın, ama ben seninle muhattap olmayacağım. Çünkü benim senin gibi boş insanlarla, boş bir kafayla uğraşacak vaktim yok. Seni şimdi şikayet ediyorum. Ona buna sıçrama burada.Tedavi ol bence
Git şikayet et terbiyesiz olan sensinSen çok terbiyesiz bir kadınsın, ama ben seninle muhattap olmayacağım. Çünkü benim senin gibi boş insanlarla, boş bir kafayla uğraşacak vaktim yok. Seni şimdi şikayet ediyorum. Ona buna sıçrama burada.
Milletin avukatlığını yap diyen mi var sanaSen çok terbiyesiz bir kadınsın, ama ben seninle muhattap olmayacağım. Çünkü benim senin gibi boş insanlarla, boş bir kafayla uğraşacak vaktim yok. Seni şimdi şikayet ediyorum. Ona buna sıçrama burada.
Ben burada 5 dakika dayanamadım cidden. Tamamen zaman kaybı.Burda konu açılıyor, bizlerde açıyoruz bazen eleştiri alıyoruz ama sırf anonimiz diye üslup bozmuyoruz, üslup bozanı ise görmezden geliyoruz.
Ben sizi tanımam ama şurada M Mutlak Butlan ın ilk mesajında abes bir şey görmediğim halde üslubunuz çok irite edici. Bu arada o üyeyide tanımam.
Sizin burdaki yazım karakterinizle atarlı, kavgaya hazır bir tip gibi duruyorsunuz. Eğer bahsettiğiniz insanlara bu şekilde bir konuşma yaparsanız bu uzaklaşmak için yeterli bir sebep.
Bak, bizim bir gelin var ceviz içi, badem şekeri yıllardır gelinimiz, iyi ki gelinimiz. Çoğu kez o beni arar, bilir ne kadar yoğunum. "Görümcem beni aramıyor, hep ben ararım" demez mesela. Ama bilir ki canı yansa, biri onu üzse kuş olup uçarım burdan.
Ama böyle üstten üstten konuşsam bana saygısı kalmaz.
Buraya girdiğine göre seninde dolu tarafın yokSen çok terbiyesiz bir kadınsın, ama ben seninle muhattap olmayacağım. Çünkü benim senin gibi boş insanlarla, boş bir kafayla uğraşacak vaktim yok. Seni şimdi şikayet ediyorum. Ona buna sıçrama burada.
Tasmanı iyi ayarlamamışlar bence biraz daha durmaBen burada 5 dakika dayanamadım cidden. Tamamen zaman kaybı.
Şimdi daha iyi anladık neden soğuk olduğunu. Kadın aklını kullanmış, sizle muhatap olunmaz. Etrafınızdakilere Allah yardım etsin. Cevapta yazmayın, size cevap vermek istemem bundan sonra..Ama nasıl karakterimi çözmüşsün aferin sana
Yazma zaten siz beni eziklemeye çalışınca iyi oluyor demi hakkını alınca laflara başlarsınızŞimdi daha iyi anladık neden soğuk olduğunu. Kadın aklını kullanmış, sizle muhatap olunmaz. Etrafınızdakilere Allah yardım etsin. Cevapta yazmayın, size cevap vermek istemem bundan sonra..
Milyon kez katılıyorumBen burada 5 dakika dayanamadım cidden. Tamamen zaman kaybı.
Kocan yada her neyse sana katlanıyor mu acabaMilyon kez katılıyorum
Sizin gibi karılarla laf dalası yapmayı o kadar seviyorum ki haddinizi bilmeniz güzel bir şey aslındaMilyon kez katılıyorum
Bir değil on koca da boşar bu şahsı. İnsan nasıl tahammül edebilir ki gerçektenBen burada 5 dakika dayanamadım cidden. Tamamen zaman kaybı.
Bir değil on koca da boşar bu şahsı. İnsan nasıl tahammül edebilir ki gerçekten