Ya bu arada gelecekle ilgili Şeyler söylemen çok tehlikeliymiş imanın tehlikeye bile girebilir,bence bırak bu işleri ben ,ok korktum şahsen
kızlar yengeç beyanıyla Oğlak erkeği nasıl anlaşır aranızda evli olanlar var mı nasıl uyumlu musunuz
Merak etme evlenince rahat edersin. Benim esim de cok konusur. Aman bos konusmasin bir insan yeter. Sanirim.oglaklar biraz havaci gibi. Havadan atiyorlar..
astroloji yanılmaz da sen yanılabilirsin dilek. sen gördüğün işaretleri (açıları, yerleşimleri vs.) kendi algına göre yorumluyorsun. yani aslında her yorumun, sadece gördüğünü değil, senin kendi bilinçaltını ve kendi hayat algını yansıtıyor.
gördüğüm kadarıyla da bu kişisel algını yansıtma durumunu pesimistliğe kayarak ve kısıtlı bir bakış açısıyla yapmaya meyillisin.
venüs neptünle olumsuz diyorsun mesela. hangi açı için diyorsun acaba? kare mi, 180 mi?
iyi bir astrolog ve ruhsal durumu sağlıklı bir insan bunu "aşkta hayalkırıklığı" olarak yorumlamazdı asla.
güneş-ay kavuşumu için "erkek gibi kız" demişsin mesela=D sadece ruhun karanlık değil, bir de ataerkilsin. bayıldım=)
güneş egoyu, benliği; ay dürtüleri, içgüdüleri, bilinçaltını, duyguları vs. temsil eder, sen de biliyorsun. ikisinin kavuşumu, duygular ve benlik arasında tam bir uyum olduğunu gösterir. erkek gibi ya da kadın gibi olmakla hiç alakası yok yani.
hangi burçta ve hangi evlerde olduğuna bakarak feminen ve maskülen enerjilerle ilgili yorum yapılabilir ki bu baktığın arkadaşta ay ve güneş başak burcunda kavuştuğuna göre, bu o kişiye yüksek feminen özellikler kazandırır, sadece bu görünüme tek başına baktığımızda bile.
7. evde jüpiter var diye birden fazla evliliği yapıştırmalar falan. hadi millete eğlencesine bakıyorsun da, tamamen subjektif şekilde yaptığın çıkarımlar için böyle kesin ve net tabirler kullanma bari.
hayat sen nasıl istersen öyle olur. kendi pesimistliğinizi insanlara bulaştırmayın ve kendi kin tutmalarınızı da.
Olan bir durumu nasıl yorumladığına göre o durum senin kafanda şekillenir. Mesela birinden ayrılırsın, sınavdan kalırsın, ev sahibin seni evden çıkarır, uçağı kaçırısın bilmem ne olur... Bunların hepsi tam da olması gereken şeylerdir. Bunlara üzülüyorsan üzülmen gerekir, kızıyorsan kızman gerekir. Yaşadığın duyguları yaşaman, alman gereken mesajları alman ve yoluna öyle devam etmen gerekir. Ama herhangi bir durumda takındığın pesimist tutum, gidişatını tamamen değiştirir. Bazen senin o pesimistliğe ihtiyacın olabilir ama benim de, bu pesimistliği insanlara saçmayın demeye hakkım var.
Ben artık çoğunlukla pesimist insanlardan etkilenmiyorum ama bundan etkilenen insanlar olabilir ve bu pesimistlik astroloji vasıtasıyla saçılıyorsa buna da tepki gösteririm.
Iyi ki varsın !!!astroloji yanılmaz da sen yanılabilirsin dilek. sen gördüğün işaretleri (açıları, yerleşimleri vs.) kendi algına göre yorumluyorsun. yani aslında her yorumun, sadece gördüğünü değil, senin kendi bilinçaltını ve kendi hayat algını yansıtıyor.
gördüğüm kadarıyla da bu kişisel algını yansıtma durumunu pesimistliğe kayarak ve kısıtlı bir bakış açısıyla yapmaya meyillisin.
venüs neptünle olumsuz diyorsun mesela. hangi açı için diyorsun acaba? kare mi, 180 mi?
iyi bir astrolog ve ruhsal durumu sağlıklı bir insan bunu "aşkta hayalkırıklığı" olarak yorumlamazdı asla.
güneş-ay kavuşumu için "erkek gibi kız" demişsin mesela=D sadece ruhun karanlık değil, bir de ataerkilsin. bayıldım=)
güneş egoyu, benliği; ay dürtüleri, içgüdüleri, bilinçaltını, duyguları vs. temsil eder, sen de biliyorsun. ikisinin kavuşumu, duygular ve benlik arasında tam bir uyum olduğunu gösterir. erkek gibi ya da kadın gibi olmakla hiç alakası yok yani.
hangi burçta ve hangi evlerde olduğuna bakarak feminen ve maskülen enerjilerle ilgili yorum yapılabilir ki bu baktığın arkadaşta ay ve güneş başak burcunda kavuştuğuna göre, bu o kişiye yüksek feminen özellikler kazandırır, sadece bu görünüme tek başına baktığımızda bile.
7. evde jüpiter var diye birden fazla evliliği yapıştırmalar falan. hadi millete eğlencesine bakıyorsun da, tamamen subjektif şekilde yaptığın çıkarımlar için böyle kesin ve net tabirler kullanma bari.
Dün bunu bir arkadaşıma söyledim ve Allah ol derse olur Jüpiter'e ona buna ihtiyacı yok dedi.haritalarda tamam doğrudur geçmiş ile ilgili yorum yapın hadi,ki sen benim geçmişim değil geleceğimle ilgilendin direk.neyse işte sen bu yorumu gezegenlere göre yaptın madem gezegenlerin nasıl hareket etceğini nasıl nerden biliyorsun,bunları Allah yaptı diyorsun da sen nasıl yapacağını nerden biliyorsun..üstelik internette ÇOĞU yazı bunların günah olduğundan,geleceği Allahtan başka kimsenin bilemeyeceğinden bahsediyor senin arkadaşın kim ki,günah değil der ya da sen bUna inanırsın..Gelecekle ilgili ongoruler degilde bnm bildigim horary yani soru astrolojisi fala giriyor.. birde bu astroloji isine girerken dini bilgisine guvendigim bir arkadasimada danistim.. kendisi ebced yada yildizname denilen seylerin dinde oldugunu gunah olmadigini fakat herseyin sebebini saturne jupitere degilde yuce Allaha bagli oldugunu bi an bile unutmamam gerektigini ogutlemisti :)
arkadaşım astrolıjı baska şey fal başka şeydir madem günah oldugunu düşünüyorsun neden yengeç oglak uyumu dıye konu acıyorsun ?astroloji gezegenlerın hareketini inceleyen gökbılımıdır .Dün bunu bir arkadaşıma söyledim ve Allah ol derse olur Jüpiter'e ona buna ihtiyacı yok dedi.haritalarda tamam doğrudur geçmiş ile ilgili yorum yapın hadi,ki sen benim geçmişim değil geleceğimle ilgilendin direk.neyse işte sen bu yorumu gezegenlere göre yaptın madem gezegenlerin nasıl hareket etceğini nasıl nerden biliyorsun,bunları Allah yaptı diyorsun da sen nasıl yapacağını nerden biliyorsun..üstelik internette ÇOĞU yazı bunların günah olduğundan,geleceği Allahtan başka kimsenin bilemeyeceğinden bahsediyor senin arkadaşın kim ki,günah değil der ya da sen bUna inanırsın..
Dün bunu bir arkadaşıma söyledim ve Allah ol derse olur Jüpiter'e ona buna ihtiyacı yok dedi.haritalarda tamam doğrudur geçmiş ile ilgili yorum yapın hadi,ki sen benim geçmişim değil geleceğimle ilgilendin direk.neyse işte sen bu yorumu gezegenlere göre yaptın madem gezegenlerin nasıl hareket etceğini nasıl nerden biliyorsun,bunları Allah yaptı diyorsun da sen nasıl yapacağını nerden biliyorsun..üstelik internette ÇOĞU yazı bunların günah olduğundan,geleceği Allahtan başka kimsenin bilemeyeceğinden bahsediyor senin arkadaşın kim ki,günah değil der ya da sen bUna inanırsın..
arkadaşım astrolıjı baska şey fal başka şeydir madem günah oldugunu düşünüyorsun neden yenge7ç oglak uyumu dıye konu acıyorsun ?astroloji gezegenlerın hareketini inceleyen gökbılımıdır .
Eee babamı hakkında söylediklerin 8-10 yakın var evliliğe demen bunları kesin yargılar şeklinde söyledin amaArastirdigim icin inaniyorum.. Birde zaman zaman dua etmisligimde vardir Allahim siniri geciyorsam bana mani ol diye.. Ama sansima surekli baglantilarim ve ilgim artti..
Gecmise inaniyorsunda gelecege niye inanmiyorsun peki? :)
Bak soyle ozetliyim gelecekteki kose baslari belli cizilmis onceden.. Zaten bu gezegen hareketleride ancak cizilmis yollari gosterebiliyor.. Yani geleceginin cok kaba taslak halini.. Yani imanda kader dedigimiz konu.. Ve kaza konusuna gelirsek oda senin iraden oluyor.. Allahin saturne etkisiyle yasadigin zor zamanlardaki kararlari ve baslangiclara sen karar veriyorsun.. Hatta bi astrolog abimin tavsiyesi madem kotu birseyler goruluyorsa iradeyi guclendirmek icin oruc tutulursa etkisini daha az hisseder demisti..
Birde su vardir kesin tarihler evlilik ölüm gibi tarihleri saptamak imkansizdir.. Yani gaybi ancak Allahin izin verdigi olcude bilebiliyoruz yinede..
Ayrica gelecek ongorulerinde sunu okumustum yine biryerden.. Fallarda yakin gelecegin ortaya cikmasi dogrudur.. Cunku o niyet soz yada olayin enerjisi ortaya cikmistir.. cinlerde bunu bilebilir.. Ama fal yasak oldugu icin Rabbim bunu niyetine gore durumu son dakika hamlesiyle degistirebilir yinede... Ama her turlu gunaha girmis oluyorsun...
Arkadasla daha bir cok sey konustuk.. Bende bu tip seylere inanmazdim asla ilk karsilastigimda bende sok gecirip korkmustum.. Gecmis oldu bitti ama ben direk gelecekten konuya girince kafani karistirmis oldum kusuruma bakma bu yuzden...
Doğrudur onlardan başka ilgimi kolay kolay çeken bir şey yok ama harbi gelecekle yprum olmaz..daha net araştır lütfen.gerçekten senin için istiyorum bunu ama bak mesela sen evlenince paranı çalcak kocan dedin ee ben evlenmezsen sırf sen böyle dedin diye üstelik ben dengesizim napacagımı belli olmaz onun dışında hem para Yüzünden evlenceksin diyorsun hem eşin paranı sömürcek namus işine de hiç girmeyelim.hem babam konusunda ben doğmamış olsam adamın Ömrü MÜ uzayacaktıBen kizin kafasini karistirdim....
Biz islamiyette yeri olan ebced yada yildizname turu seyleri bilmedigimiz icin herseyi bi tereddutle karsilasiyoruz..
Ayrica arkadasin gunesi 8.evde.. gizlilik fal astroloji gibi seylere meraki hep olacak gozukuyor :)
Eee babamı hakkında söylediklerin 8-10 yakın var evliliğe demen bunları kesin yargılar şeklinde söyledin ama
Doğrudur onlardan başka ilgimi kolay kolay çeken bir şey yok ama harbi gelecekle yprum olmaz..daha net araştır lütfen.gerçekten senin için istiyorum bunu ama bak mesela sen evlenince paranı çalcak kocan dedin ee ben evlenmezsen sırf sen böyle dedin diye üstelik ben dengesizim napacagımı belli olmaz onun dışında hem para Yüzünden evlenceksin diyorsun hem eşin paranı sömürcek namus işine de hiç girmeyelim.hem babam konusunda ben doğmamış olsam adamın Ömrü MÜ uzayacaktı
Babamın bilgilerini söylesem ??Kaderinde evlilik varsa yasayacaklarini bile bile evlenirsin... Astrolojiyle ilgili deil ama kendi hayatimdan bir ornek vereyim.. Eski esimle nisanliyken kendisinin ve ailesinin ac gozlu tavirlari belliydi.. ama kendi ailem resmen zorlayarak evlendirdi ve ben sanki dilim tutulmus gibi birsey diyemiyordum acayip birsey bile bile gidiyordum...
yani ben sana simdi burda gelecekteki esinle ilgili yuz milyon tane kotu sey bile soylesem sen o gun ona oylesine asik olacaksin kii hicbirsey aklina gelmeyecek ve gidip kaderini yasayacaksin..
Dengesiz degil degiskensin.. degisken dedigimiz burclarda bir cok gezegenin oldugu icin degisken bir tavrin var gayet normal birsey...
Para yuzunden evlenmek dememistim..
7.evin yonetici 8.evde oldugu icin sevgiyle olan bir evlilikten ziyade 8.evi temsil eden konularin en basindaki cinsellik konusu gelir (namus kavrami agir bir ifadeye gitti orayi tam ifade edememisim duzelteyim) yada cinsel cekim.. bir bayan olarak seni cok guzel cok disi bulmasi etken olabilir.. yada diger 8.ev konulari gizlilik ve ölüm konularinda ortak bir payeniz oldugu icin evliligi dusunebilirsin..
Sen dogsanda dogmasanda babaninda kendi haritasinda erken olumu gosteren bir yerlesimi olacakti ve o yinede ölürdü.. senin yada kardeslerinin haritasi bu gercegi tekrar etmekten ibaret olur sadece..
Babamın bilgilerini söylesem ??