Yengeç-oğlak

Olan bir durumu nasıl yorumladığına göre o durum senin kafanda şekillenir. Mesela birinden ayrılırsın, sınavdan kalırsın, ev sahibin seni evden çıkarır, uçağı kaçırısın bilmem ne olur... Bunların hepsi tam da olması gereken şeylerdir. Bunlara üzülüyorsan üzülmen gerekir, kızıyorsan kızman gerekir. Yaşadığın duyguları yaşaman, alman gereken mesajları alman ve yoluna öyle devam etmen gerekir. Ama herhangi bir durumda takındığın pesimist tutum, gidişatını tamamen değiştirir. Bazen senin o pesimistliğe ihtiyacın olabilir ama benim de, bu pesimistliği insanlara saçmayın demeye hakkım var.
Ben artık çoğunlukla pesimist insanlardan etkilenmiyorum ama bundan etkilenen insanlar olabilir ve bu pesimistlik astroloji vasıtasıyla saçılıyorsa buna da tepki gösteririm.

Ya bu arada gelecekle ilgili Şeyler söylemen çok tehlikeliymiş imanın tehlikeye bile girebilir,bence bırak bu işleri ben ,ok korktum şahsen

Gelecekle ilgili ongoruler degilde bnm bildigim horary yani soru astrolojisi fala giriyor.. birde bu astroloji isine girerken dini bilgisine guvendigim bir arkadasimada danistim.. kendisi ebced yada yildizname denilen seylerin dinde oldugunu gunah olmadigini fakat herseyin sebebini saturne jupitere degilde yuce Allaha bagli oldugunu bi an bile unutmamam gerektigini ogutlemisti :)

kızlar yengeç beyanıyla Oğlak erkeği nasıl anlaşır aranızda evli olanlar var mı nasıl uyumlu musunuz

Ben yengecim eşim oğlak eşimle 15 yasında tanistim o 21 di. 19 da evlendim şimdi yaşlarimiz 23-29 4 senelik evliyiz çok sukur çok mutluyuz ben çok hiperaktif kipir kipir deli doluyum eşim çok ağır ama evde ikimizde cocovuk gibiyiz. Bir birimizin yanlislarini kapatmayi biliyoruz. Allahima sukurlrr olsun. burçların özelliğine inanıyorum ben ama günlük yorumlamaları bu saçma buluyorum. Bu hayatta yaptığım tek doğru şey onun varlığıyla varlığımin bütünleşmesi. Bana verilmiş en büyük hazine :) çok inatçı ama kesinlikle öz güven patlaması yaşayan oglaklardan değil :)

Merak etme evlenince rahat edersin. Benim esim de cok konusur. Aman bos konusmasin bir insan yeter. Sanirim.oglaklar biraz havaci gibi. Havadan atiyorlar..

Ama benimki öyle değil ya çok az konuşur hatta bazen zorla duygularını dile dökmesi için yalvardığım bile oluyo :))) benimki değişik mi ne

Yorum farki dedigimiz sey her daim vardir :) ders anlatan hocadan tut, fal bakana yada akil danistigimiz bir psikologa kadar...

Pesimistlik degil aslinda gercekcilik bnmkisi.. Karsimizdaki insanlara surekli agam pasam diyerek mutlu edecegimize olumsuz seyleride soyleyip uyarmak daha faydali bir is bence... 8.evdeki gunes ile 2.evdeki jupiterin 180lik acisinin evlilikte es tarafindan maddi olarak kullanilma anlamina geldigini bir cok astrologta okumustum.. karsi oldugunu dusunmuyorum mesala bunu soylemem olumsuzluk olabilir mi?..

Hayal kirikligi olarak venus neptun arasinda 90 derece oldugunu gormussundur.. bunu bir cok yerde erkek icin bile hayal kirikligi olarak gordum peki sen nasil aciklarsin?..

eger iyi bir astrolog ve ruhsal sagliginin yerinde ve yorum yapmaya kendini yeterli goruyorsan? ( ters konusmayi pek sevmem ama sizin hitap tarzinizdan oturu tamamen hic birsey olmamis gibi bir cevap yazamazdim... )

Ay gunes kavusumu icin ici disi bir yorumunu yapmistim zaten :) 2. Olarak erkek gibi kiz yorumunda bulundum. Basakta feminenlestigini soylemissin ama bnm bilgime gore basak toprak grubuna mensup oldugu icin eril bir burctur. Ates ve toprak eril burclar, su ve hava disil burclardir. Erkeklige vurgu yapmakta hala hakli oldugumu dusunuyorum :)

Eger iyi bir astrologsan sunu diyeyim ben kimseyi girgira almam alay ederek kafama gore yorum yazmam.. dilersen haritama bak incele.. ( 25.11.1988 istanbul 13.40)

2.evlilik mevzusu... 2.es gostergeleri seklinde google yazarsaniz kendi gozlerinizlede goreceginiz uzere 7.evdeki jupiter ve birden fazla acisi birden cok evlilik demektir.. bazi durumlarda tek bir es verir ama bununda cok detayli incelemeyle cozulmesi gerekir ama bunun icinde o kadar vaktim yok.. hayirlisi insallah deyip gectim cumlenin devaminda.. sen kessinkess bosanacaksin yaaa gibi bir iddiam olmadi :)

hayat sen nasıl istersen öyle olur. kendi pesimistliğinizi insanlara bulaştırmayın ve kendi kin tutmalarınızı da.

Heyy dostum amma ucmussun sen yaa :)))

Ne pesimistligi ne kini arkadas!

Sen sohbetin neresinde bnm kime kin kustugumu gordun yahu?

Aksine gayetde neseli yazdim nerde ne gordun merak ettim? :)))

Harbi ucmussun sen k bakma bu saatten sonra seninle dalgami gecmek bana farz oldu hah hahh : ))))

Ben geceki muhabbetin basinda arkadasa yazan eli gormeyen kalem yazdi zanneder demistim.. kisa ve oz bir cumle bence anlayana :)

Ki astrolojinin amacida sudur.. madem sende astrolojiyle ilgileniyorsun bnm kadar iyi biliyor olmalisin... sana tehlikeleri gosterip tipki bir buyugun gibi uyarir ogut verir onlemlerini al der... kotu birsey gordum soyledim iyi birsey gordum soyledim.. napiyim olumsuzluklari hic mi soylemiyim? :) yada olumsuzluk bir kac tik daha on plandaysa bunu gormezden mi gelmek gerek optimist vatandas? :))

Pesimist insanlardan etkilenmiyorsun cunku ortada bir pesimitlik yok maalesef hersey senin kafanin icinde su durumda :)

Bende senin icin su yorumu yapayim bilgili olabilirsin belki ama insanlara hitap etme tarzin gayet ukala ve itici... bu hitap bicimiyle gidersen gunun birinde bir meselede hakli olsan bile kendini kabul ettiremezsiiiin..

Buda bu pesimistin senin icin nacizane yorumu cicim :)

Iyi ki varsın !!!

Dün bunu bir arkadaşıma söyledim ve Allah ol derse olur Jüpiter'e ona buna ihtiyacı yok dedi.haritalarda tamam doğrudur geçmiş ile ilgili yorum yapın hadi,ki sen benim geçmişim değil geleceğimle ilgilendin direk.neyse işte sen bu yorumu gezegenlere göre yaptın madem gezegenlerin nasıl hareket etceğini nasıl nerden biliyorsun,bunları Allah yaptı diyorsun da sen nasıl yapacağını nerden biliyorsun..üstelik internette ÇOĞU yazı bunların günah olduğundan,geleceği Allahtan başka kimsenin bilemeyeceğinden bahsediyor senin arkadaşın kim ki,günah değil der ya da sen bUna inanırsın..

arkadaşım astrolıjı baska şey fal başka şeydir madem günah oldugunu düşünüyorsun neden yengeç oglak uyumu dıye konu acıyorsun ?astroloji gezegenlerın hareketini inceleyen gökbılımıdır .

Arastirdigim icin inaniyorum.. Birde zaman zaman dua etmisligimde vardir Allahim siniri geciyorsam bana mani ol diye.. Ama sansima surekli baglantilarim ve ilgim artti..

Gecmise inaniyorsunda gelecege niye inanmiyorsun peki? :)

Bak soyle ozetliyim gelecekteki kose baslari belli cizilmis onceden.. Zaten bu gezegen hareketleride ancak cizilmis yollari gosterebiliyor.. Yani geleceginin cok kaba taslak halini.. Yani imanda kader dedigimiz konu.. Ve kaza konusuna gelirsek oda senin iraden oluyor.. Allahin saturne etkisiyle yasadigin zor zamanlardaki kararlari ve baslangiclara sen karar veriyorsun.. Hatta bi astrolog abimin tavsiyesi madem kotu birseyler goruluyorsa iradeyi guclendirmek icin oruc tutulursa etkisini daha az hisseder demisti..

Birde su vardir kesin tarihler evlilik ölüm gibi tarihleri saptamak imkansizdir.. Yani gaybi ancak Allahin izin verdigi olcude bilebiliyoruz yinede..

Ayrica gelecek ongorulerinde sunu okumustum yine biryerden.. Fallarda yakin gelecegin ortaya cikmasi dogrudur.. Cunku o niyet soz yada olayin enerjisi ortaya cikmistir.. cinlerde bunu bilebilir.. Ama fal yasak oldugu icin Rabbim bunu niyetine gore durumu son dakika hamlesiyle degistirebilir yinede... Ama her turlu gunaha girmis oluyorsun...

Arkadasla daha bir cok sey konustuk.. Bende bu tip seylere inanmazdim asla ilk karsilastigimda bende sok gecirip korkmustum.. Gecmis oldu bitti ama ben direk gelecekten konuya girince kafani karistirmis oldum kusuruma bakma bu yuzden...

arkadaşım astrolıjı baska şey fal başka şeydir madem günah oldugunu düşünüyorsun neden yenge7ç oglak uyumu dıye konu acıyorsun ?astroloji gezegenlerın hareketini inceleyen gökbılımıdır .

Ben kizin kafasini karistirdim....

Biz islamiyette yeri olan ebced yada yildizname turu seyleri bilmedigimiz icin herseyi bi tereddutle karsilasiyoruz..

Ayrica arkadasin gunesi 8.evde.. gizlilik fal astroloji gibi seylere meraki hep olacak gozukuyor :)

Eee babamı hakkında söylediklerin 8-10 yakın var evliliğe demen bunları kesin yargılar şeklinde söyledin ama

Doğrudur onlardan başka ilgimi kolay kolay çeken bir şey yok ama harbi gelecekle yprum olmaz..daha net araştır lütfen.gerçekten senin için istiyorum bunu ama bak mesela sen evlenince paranı çalcak kocan dedin ee ben evlenmezsen sırf sen böyle dedin diye üstelik ben dengesizim napacagımı belli olmaz onun dışında hem para Yüzünden evlenceksin diyorsun hem eşin paranı sömürcek namus işine de hiç girmeyelim.hem babam konusunda ben doğmamış olsam adamın Ömrü MÜ uzayacaktı

Eee babamı hakkında söylediklerin 8-10 yakın var evliliğe demen bunları kesin yargılar şeklinde söyledin ama

8 10 yil var ama su gun su saatte olacak yada baban su gunde olecek tarzinda nojta atisi yapilamiyor iste.. tuhaf karsiliyorsun belki ama arastirirsan secim tarihlerinin belirlenmesinden tut eski devirdeki esref saatlerine kadar sansli gunler gayet normal tahmin edilebiliyor..

Gelecegin kaba hatlariyla belli oldugu gecmisten beridir biliniyor ama yinede son noktayi gunu ve dakikayi hep Allah bilir..

Kaderinde evlilik varsa yasayacaklarini bile bile evlenirsin... Astrolojiyle ilgili deil ama kendi hayatimdan bir ornek vereyim.. Eski esimle nisanliyken kendisinin ve ailesinin ac gozlu tavirlari belliydi.. ama kendi ailem resmen zorlayarak evlendirdi ve ben sanki dilim tutulmus gibi birsey diyemiyordum acayip birsey bile bile gidiyordum...

yani ben sana simdi burda gelecekteki esinle ilgili yuz milyon tane kotu sey bile soylesem sen o gun ona oylesine asik olacaksin kii hicbirsey aklina gelmeyecek ve gidip kaderini yasayacaksin..

Dengesiz degil degiskensin.. degisken dedigimiz burclarda bir cok gezegenin oldugu icin degisken bir tavrin var gayet normal birsey...

Para yuzunden evlenmek dememistim..

7.evin yonetici 8.evde oldugu icin sevgiyle olan bir evlilikten ziyade 8.evi temsil eden konularin en basindaki cinsellik konusu gelir (namus kavrami agir bir ifadeye gitti orayi tam ifade edememisim duzelteyim) yada cinsel cekim.. bir bayan olarak seni cok guzel cok disi bulmasi etken olabilir.. yada diger 8.ev konulari gizlilik ve ölüm konularinda ortak bir payeniz oldugu icin evliligi dusunebilirsin..

Sen dogsanda dogmasanda babaninda kendi haritasinda erken olumu gosteren bir yerlesimi olacakti ve o yinede ölürdü.. senin yada kardeslerinin haritasi bu gercegi tekrar etmekten ibaret olur sadece..

DOĞUM HARİTASI ÖNSÖZ
Astroloji gezegenlerin insan üzerindeki etkilerini inceleyen bir bilimdir.Fal değildir.İnsanın kim olduğu nereden geldiği ve nereye gittiğini öğrenmenin en iyi metodudur.Astroloji karakteri gözler önüne serer ve karakterde kaderi.Eğer bir insan karakterini değiştirebilirse, kaderini de değiştirebilir.Astrolojinin genel kullanım amacı karakter analizi ,mesleki rehberlik ve hastalık eğilimleridir.Anne ve babaya çocuklarını nasıl yetiştireceklerinin ipuçlarını verir.İnsanlar arasındaki uyumu gözler önüne serer.

Gezegenlerden mesaj almanın 3 temel faktörü vardır..Evler,burçlar ve gezegenler.Her ev hayatımızın bir bölümünü temsil eder.Burçların evlere olan yerleşimi bizim temel huylarımızı ve hayata karşı tutumumuzu gösterir. Ve gezegenler ise evlere ve burçlara hareketleriyle bize birer mesaj getirirler.Bizlere gelişmek için gerekli olan fırsatları sunarlar.Gezegenleri bir oyunun oyuncuları olarak kabul edin.Burçlar ise her oyuncunun karakterini temsil eder. Evler ise oyunun varyasyonlarını temsil eder.Her gezegenin bir karakter enerjisi vardır.Bu enerjinin ortaya çıkabilmesi gezegenler diğer gezegenlerle yaptığı açılarla olur.

Doğum haritanızı okumadan önce son sözlerimiz şunlardır.Bu doğum haritası sadece eğilimleri gösterir.Eğilimlerin farkında olarak onları lehimize çevirebiliriz.Tek ihtiyacımız olan gereken yerde gerekli iradeyi ortaya koymaktır.

nette bulduğum güzel bir açıklama...

Babamın bilgilerini söylesem ??

Babamın bilgilerini söylesem ??

güzelim..

astroloji bilgin az bu yüzden güveninde çok az.... ileri seviye astroloji konusunu falla aynı kefeye koyuyorsun...

bende tam senin düzeyni ayarlayamadığım için olan biten aklını karıştırıyorum... hatta belki bu başlığı okuyan bir çok kişinin kafası karıştı.. anlamayada çalışıyorum... o yüzden ben burası yerine astroloji forumlarıda yorum yapsam daha iyi...

babanının bilgilerini verdiğinde ben çenemi tutamayıp gene herşeyi sayıp dökecem.. senin kafan karışçak yine... sanki lise öğrencisine üniversite matematiği anlatmak gibi olacak..

astolojiye güvendiğin bir vakit yorumlarımı yargılamayacağın bir gün yine yaz bana, elimden geldiğince yardımcı olurum ama şuan buna hazır değilsin...

açıkçası bende duygusal olarak zorlandım... falcı olmadığıma ikna etmeye uğraştım resmen..

boşver şimdilik hayatı olduğu gibi yaşa :) tıpkı cem yılmazın dediği gibi cehalet erdemdir. mutluluktur.. bile bile yaşamaktansa geldiği gibi yaşa herşeyiiiiiii

Evet aslında normalde olacak şeyleri çok normalken ,şimdiden duymak zor geliyor belki,de ama doğru ama yanlış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…