- 27 Haziran 2008
- 384
- 37
- 36
Aynen erkek gibiyimdir süslenmeyi pek sevmem ama güzel olmak da isterim ya çekiniyorum ben erkeklerden aslında ya pek muhabbetim yoktur erkeklerle ama kardeşim gördüğüm biri olursa anlaşıyoruz tabi.ben Bayadır diyorum evlenirsem Oğlak burcuyla evlenirim bitik ihtimalle diye ve şuan tanıdığım Oğlak öyle tatlı dilli ama ne biliyim bana çektirirmiş gibi geliyor.aslında okul kapandı ama nedense beni bırakmayacağını düşünüyorum yani sessizim erkeklerle hatalarla bile çok konuşmadım ve utangacım son görüşmemizde bir kızdan kıskandım.hoşuna gitti sanırım.bu Yüzden bi şekild ezana ulaşcakmış gibi geliyor.ve Oğlak burçları parayı çok seviyormuş.namus meselesi olmaz gibi geliyor.babamla ilgili bir şey olmaz inşallah...ya çok korktum ben ha
baba mühimdir... allah uzun ömür verir inşallah... ama bu evdeki güneş babayı ani kaybetmektir.. aklında bulunsun...
çekingenliğinin sebebi yükselen yani dış dünya maskenden geçen satürn gezegeni.. seni kısıtlıyor sessizleştiriyor.. aslında öyle değildin muhtemlen son 1 yıldır iyce böyle oldun ve bu halin 1 yıl daha sürecek.. ve bu dönemde çok kilo verip yine baban hayatında çok yer kaplayabilir :)
oğlakla güneş karşıt güneş açınız var.. oyff birbirine karşı iki keçi! egolarınız çatışır ama birbirinizi tamamlarsınız çok müthi bir çekim verir karşılıklı :) sinastri haritanızda güçlü bağlantılar varsa seni bırakmaz ve evlenirsiniz.. geri şuanki haritana bakınca evliliğe daha 8-10 yılın var gibi gözüküyor..