- 8 Şubat 2015
- 2.107
- 1.304
Canım mesela sen senle tamamen Zıt birinden hoşlanır mısın ya da hoşlandığın oldu mu nasıl bakarsın sessiz insanlaraBen de oğlak burcuyum ama bugüne kadar hiç öyle havadan atıp karadan tutmuşluğum yok emin olun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım mesela sen senle tamamen Zıt birinden hoşlanır mısın ya da hoşlandığın oldu mu nasıl bakarsın sessiz insanlaraBen de oğlak burcuyum ama bugüne kadar hiç öyle havadan atıp karadan tutmuşluğum yok emin olun.
Ay ben yine anlamadım.bana özel bişi mi genel mi bu evlenince rahat etme işi bana derken yengeçlere seNin iyiymiş ya aslında herkesle de Konuşmak konu bulamıyorsun bi de o var :) çok teşekkürler bu arada tüm yorumların için :) çok faydası oldu :)Ben hic sessiz degilim Be canim. Bildigin bulbulum. Ama benim yoklugum da bu yüzden cok hissedilir. Bos konusmam ama sevmem.
Ya evlenince esin kim olursa olsun yaninda rahat edersin. Sana tavsiyem aynanin karsisinda konusma alistirmasi yap.
Ben kucukken okulda hep sunucu oldum eheheh belki de ondan çekinmiyorum ama asla konusmamam gereken yerde de konusmam. Her sey dozunda guzel..
Canım mesela sen senle tamamen Zıt birinden hoşlanır mısın ya da hoşlandığın oldu mu nasıl bakarsın sessiz insanlara
Ben de oğlak burcuyum ama bugüne kadar hiç öyle havadan atıp karadan tutmuşluğum yok emin olun.
Sen de konuşkan mısın :)Ben yengeç burcuyum oğlakla anlaşamam pek
zıt burçlar diye biliyorum
eşim balık iyi kötü anlaşıyorum.
Yani bazı insanlar düşünüyor ki sessiz insan hiç bi yerde konuşmuyor ya da bildiğin yaşamıyorKarakter olarak birbirimizi tamamlıyorsak neden olmasın ki. Az konusan sessiz insanlara değil ama çok konuşan aynı zamanda da boş konuşan insanlarla çok zıttım orası kesin.
Sen de konuşkan mısın :)
Benim kuzen oğlak ondan. Ama tabi hepsi öyle degil dogal olarak..
Yani bazı insanlar düşünüyor ki sessiz insan hiç bi yerde konuşmuyor ya da bildiğin yaşamıyor
Allah'ım ben de mi bi sorun var ya :)hemde nasıl konuşmadan duramam ki
Teşekkürler herşey için :)Kesinlikle öyle düşünmüyorum az ve öz konuşan insanlarla daha iyi anlaşırım. Hem çok konuşup hem de boş konuşan insanlara karşı ilk karşılaştığım ortamda bir antipati oluşuyor.
Teşekkürler herşey için :)
Biz çok iyi anlaşıyoruz.
Yalnız sinirlendiği zaman ortadan kaybolmak en mantıklısı
Oğlaklar biraz inat ama
Bir de oğlaklar çok sadıkÇok güzel bir tespit biraz değil bayağı inatlar. Kendimden biliyorum.
Ha bir de son sorum,oğlaklar herkesle muhabbet kurmayı şakalaşmayı severlermiş .mesela sen biriyle konuştun ama hani tam beklediğin Cevapları vermedi o insanla herşeyi tüm muhabbeti keser misin .saçma oldu ya kim olsa keser sankiRica ederim. Unutmadan oğlaklar zor insanlarmış, bana göre zor değilim ama eşime göre 4 bilinmeyenli denklem gibiyim.
Allah'ım ben de mi bi sorun var ya :)
Bir de oğlaklar çok sadık