Yengeç kadını akrep erkeği

Princesssd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2018
88
40
38
28
Kızlar lütfen bana bilgi verin var mi yengec olupta akrep sevgilisi olan ya da gecmiste olmus olan

Sevgisini cok disari yansitiyo mu mesela seni sevdigini sık söyler mi?
Sevecendir, merhametlidir, başbaşayken sevgisini belli eder. Aklima gelmeyecek incelikte detayları düşünebilir çoğu zaman. Bu bazen dezavantaj da olabiliyor. Sinirlendiğinde kırıcı olabilir. Ama sonra pişman olur falan falan. Bizimki böyle.

Sevecendir, merhametlidir, başbaşayken sevgisini belli eder. Aklima gelmeyecek incelikte detayları düşünebilir çoğu zaman. Bu bazen dezavantaj da olabiliyor. Sinirlendiğinde kırıcı olabilir. Ama sonra pişman olur falan falan. Bizimki böyle.
Evet guleryuzlu falan ama mesela iste bana övgüler yagdirmiyor aşkini boyle sozlerle vb anlatmiyor ama davranislariyla yansitiyor sozlerle pek değil :(

Biraz anlatir misin canim senin burcun ne
Akrep:KK45:
Bizde deli deliyi görünce sopa saklar hesabı ama bambaşkayız zaten.

Valla akrebin hayatında en önemli şeyi kendidir, kaf dağındadır o ve hayatında her insan müritleridir adeta.
Lütfeder yani paşamız.
En değerlisi annesi bile kendisi söz konusu olursa değersizdir.
Varın siz düşünün gerisini, bencillik abidesi çünkü.
Çoğu da narsist belirtiler gösterir zaten kocam gibi:)

Etrafimda 3 tane çift var hatta sülalemizdeler :27: demek ki anlasıyorlar mesela akrebin yengece nasıl katlandıgını ben anlamıyorum ama :70: çok alıngan ve melonkoliksiniz :27:

Akrep:KK45:
Bizde deli deliyi görünce sopa saklar hesabı ama bambaşkayız zaten.

Valla akrebin hayatında en önemli şeyi kendidir, kaf dağındadır o ve hayatında her insan müritleridir adeta.
Lütfeder yani paşamız.
En değerlisi annesi bile kendisi söz konusu olursa değersizdir.
Varın siz düşünün gerisini, bencillik abidesi çünkü.
Çoğu da narsist belirtiler gösterir zaten kocam gibi:)
Peki sevgilinize cok ilgi gosterir misiniz? Ona övguler sevgi sözleri falan soyler misiniz

O kadar detay ve ayrintiyi olaylarin olumsuz yanlarini gormek icin de kullanirlar ve durduklari yerde durup adim atmaz, risk almazlar. Cok kincilik mevcuttur bazi gördüğüm akreplerde (kadin-erkek). Yengec burcuyla iyi anlasmasi ikisinin de duygusal su grubu burcu olmasiyla aciklanabilir belki.

Valla katlanan akrep değildir, kuyruğu kesilmiş yengece dönmüştür o.
Ben koç burcuyum hiç tarzım olmayan insanlar sürekli birseyleri kafaya takıp olmadik seylere alınırlar ben çok boğuluyorum hele bide kadinlarsa ki erkekleride pek farklı değil :27: akrep evet bencil falan ama tercih ederim :70:

Peki sevgilinize cok ilgi gosterir misiniz? Ona övguler sevgi sözleri falan soyler misiniz
Hayatta yapmam.
Antiromantiğim ben, eşim baba göre daha romantiktir ama.
Karısı bir hödük olmasa idi, var hamurunda öyle şeyler.
Ama benden kaynaklı mı odunlaştı yoksa göstermelik miydi bilemem.

Sonuç olarak akrepten iyi dost olur, erkeğinden iyi koca olmaz arkadaşım.
Onlar öyle buhranlı tipler.

Back
X