Yengeç kadını akrep erkeği

Akrep erkeğini anlatayım ben sana. Bir kincidir. Adam 15 yıl önce askerdeki olaydan dolayı hala komutanına sinirli. Intikam almaya doymaz ama sinsidir. Yüzüne tatlı tatlı güler intikam alırken. Kimseye güvenmez. Hiç bir zaman suçu olduğunu kabul etmez. Her şeyde sucu sana atar. Ayrıca şu var geçmişinde hiç bir kadından tam kopamamış. Adam kendisine hala aşık olan kadınları düşünüp ego tatmini yapıyor. Şu an boşanma asamasindayim. O Akrep burcuyla. Kendisine seni unuttum dedim. Delirdi.

6 ay oldu baya kiskanclik krizlerine falan girdi baya da kavgalarimiz oldu sevgime inanmiyodu eger ilgisiz davranirsam hepten sevmedigimi dusunmez mi
Düşünme, onda hep elde etme arzusu olur.
2 yaklaşcaksınız 3 kaçacaksınız.
Akrebin yolu bu.
Asla kendine tamam diyemeyecek, hep bir kaybetme korkusu olacak.

Bana bir ebeni hatırlamıyorsun derler😂
Çöp hafıza ama işte bizimki, sizinki ne güzel tertemiz bir hayat.
Her an sıfırdan başlama modu, resetlenme.
Sürekli bir sabah uyanmışlık hissi.

Yıllar önceki mevzuyu şuan anlatsam sinirden ağzımdan alevler çıkarabilirim bu çok kötü bişi.
Aynen ya hiç öyle şeyleri kendime yük edemem birşeye düsünüyorum mesela 2 dk takıyorum sonra aman tırtt diyorum :70: çok güzel
Yok valla benim akrepte tık yok sekste.
O kadar bencil ki uykusundan gidiyor saatler, onu bile bastırıyor😂😂
Senin ki bozulmuş olabilir mi kaç akrep erkegi biliyorsam sabaha kadar mokoko :70:

Aynen ya hiç öyle şeyleri kendime yük edemem birşeye düsünüyorum mesela 2 dk takıyorum sonra aman tırtt diyorum :KK70: çok güzel

Senin ki bozulmuş olabilir mi kaç akrep erkegi biliyorsam sabaha kadar mokoko :KK70:
Benimkinin soyu mu bozuk kodu mu bozuksa artık, var bir kerametsizlik de işte, Allah rızası can sonuçta deyip çekiyorum😂😂

Son düzenleme:
Allahimmmm akrep burcu erkeği = seks
Kafalarında başka hicbirsey yoktur
Nefes almaktan bile önemlidir onlar için

Aşırı ölümü düşünürler
Sürekli iç alemindeler

Bıktım yemnle bıktım
Sürekli mincirsa öpse vir vir

Ben koç burcuyum tamam libido falan iyi de akrebin yanında da illalah dedirtiyor :)

Aşırı kıskanç ve herseyo bilen bir tavrı var herşeyi biliyor ama tiptan tutun futbola kadar

Valla bu hiç Akrep burcu gibi değil. Sizin partnerinizin yükseleni farklı bence😂

Yukselen onemli.
Günes burcunuz dan cok yukselenin kimliğini taşirsiniz sergilersiniz.
Ve dogum haritasinda ki yerlesimleri ile de deģisir.
Bunlar boyle tek bilgiyle analiz edilecek durumlar deģil.
Nasil iletişim kurduğu, aşki nasil yaşadiği, enerjisi, çalişkanliği vb bircok potansiyeli doğum yerleşmesinde tespit edilir.
Tek bir burc ele alinarak her hareketi o burc gibi yapiyor denemez o yuzden kapilmayin o sekilde.

Valla bu hiç Akrep burcu gibi değil. Sizin partnerinizin yükseleni farklı bence😂
Akrep burcu genel özelliği libidosunun yüksek olmasıdır ihtiras tutku onlar için en başta gelir
Kıskançlık desen foraaaaa :D

Belki yükselenide etkilidir ama yükseleni de akrep maalesef :D

Ben koç burcuyum hiç tarzım olmayan insanlar sürekli birseyleri kafaya takıp olmadik seylere alınırlar ben çok boğuluyorum hele bide kadinlarsa ki erkekleride pek farklı değil :KK53: akrep evet bencil falan ama tercih ederim :KK70:
Ablam koc, ben yengec. Daha gecenlerde anladim niye böyle benim gibi duygulu, güçsüz olmadığını :))) Artik ben de fazla duyguya bogulmayacam hayati takmamak icin :))

ben yengecim eşim akrep. Evet anlaşmak zor biraz. ama anlaşabilirsen dünyanın en merhametli en sevecen en romantik adamıdır. İyisi çok iyi kötüsü de çok kötüdür. Akrebin grisi yoktur ya siyahtır ya beyaz. Onunlayken kendini bulutların üstünde hissedersin ama bi anda yere de çakılabilirsin. İyisi çok iyi kötüsü çok kötüdür. Yalandan nefret eder. En önemli şey dürüstlüktür onun için. Eğer gerçekten seviyorsa ilk sıraya seni koyar kendinden önce seni düşünür. Çok fazla plan yapar ve çok tezcanldıır. Onu frenlemeyi bilmelisin. Bi anda karar verip sonunu düişünmeden maddi manevi kararlar alabilir. Yönetebilirsen eğer onun bu azmini çok doğru yerlerde kullanabilirsin. Hedef koymaya bayılır. Ona bi hedef ver gece gündüz çalışır düşünür ve ona mutlaka ulaşır. Dünyanın en iyi babası olacağına hiç şüphem yok. Tek kötü tarafı eğer kızgınsa çok konuşmayıp üzerine gitmeyeceksin yoksa çok kırıcı olabilir hakaret dahi edebilir. Eksisi de artısı da bunlar. artılarına daha çok fazla şey yazarım ama eksiği bu kadar öfkesi siniri dışında yengeçle birleştiğinde evlerinde huzurlu mutlu bi çift ortaya çıkar. Cinsel anlamda ise yengeç ve akrep mükemmel partner olurlar.

Ben koç burcuyum hiç tarzım olmayan insanlar sürekli birseyleri kafaya takıp olmadik seylere alınırlar ben çok boğuluyorum hele bide kadinlarsa ki erkekleride pek farklı değil :KK53: akrep evet bencil falan ama tercih ederim :KK70:
Sen böyle anlatinca yengecligimden sogudum :D (burcumun özelliklerini cok sever övünürdüm halbuki). Bazen dışardan bakmak iyi oluyor, daha iyi görüyor insan :)

Sen böyle anlatinca yengecligimden sogudum :KK70: (burcumun özelliklerini cok sever övünürdüm halbuki). Bazen dışardan bakmak iyi oluyor, daha iyi görüyor insan :)
Yok anam yok çok fazla duygusalsınız ve çok alıngan ablan seni hiç takmıyorsun gibi gorünüyordur muhtemelen ama öyle değil bir çok alındıgın şeyi farketmiyordur bile :70:

Yok anam yok çok fazla duygusalsınız ve çok alıngan ablan seni hiç takmıyorsun gibi gorünüyordur muhtemelen ama öyle değil bir çok alındıgın şeyi farketmiyordur bile :KK70:
Evet kesinlikle öyle. Haberi bile olmuyor ben detaylarda, hassaslik icindeyken. Dalga gecer güler eder :) Artik ben de relaks olacam 😁

Back
X