- 25 Haziran 2018
- 88
- 40
- 38
- 28
- Konu Sahibi Princesssd
Bende sikayetciyim cunku bu sevmedigi anlamina mi gelirEveeet
Bu onun ilgi eksikliği ve benim ilgi düşkünlüğüm birleşince sorun oluyor evet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sikayetciyim cunku bu sevmedigi anlamina mi gelirEveeet
Bu onun ilgi eksikliği ve benim ilgi düşkünlüğüm birleşince sorun oluyor evet
Düşünme, onda hep elde etme arzusu olur.6 ay oldu baya kiskanclik krizlerine falan girdi baya da kavgalarimiz oldu sevgime inanmiyodu eger ilgisiz davranirsam hepten sevmedigimi dusunmez mi
İlk zamanlar bende böyle düşünüyordum ama değil. O yüzden dedim sevgisini başbaşayken gösterir, gösterebilirBende sikayetciyim cunku bu sevmedigi anlamina mi gelir
Evet kovalamayı seviyorlarDüşünme, onda hep elde etme arzusu olur.
2 yaklaşcaksınız 3 kaçacaksınız.
Akrebin yolu bu.
Asla kendine tamam diyemeyecek, hep bir kaybetme korkusu olacak.
Ne yapiyorsunuz mesela kovaliyor?Evet kovalamayı seviyorlar![]()
Aynen ya hiç öyle şeyleri kendime yük edemem birşeye düsünüyorum mesela 2 dk takıyorum sonra aman tırtt diyorumBana bir ebeni hatırlamıyorsun derler
Çöp hafıza ama işte bizimki, sizinki ne güzel tertemiz bir hayat.
Her an sıfırdan başlama modu, resetlenme.
Sürekli bir sabah uyanmışlık hissi.
Yıllar önceki mevzuyu şuan anlatsam sinirden ağzımdan alevler çıkarabilirim bu çok kötü bişi.
Senin ki bozulmuş olabilir mi kaç akrep erkegi biliyorsam sabaha kadar mokokoYok valla benim akrepte tık yok sekste.
O kadar bencil ki uykusundan gidiyor saatler, onu bile bastırıyor![]()
Benimkinin soyu mu bozuk kodu mu bozuksa artık, var bir kerametsizlik de işte, Allah rızası can sonuçta deyip çekiyorumAynen ya hiç öyle şeyleri kendime yük edemem birşeye düsünüyorum mesela 2 dk takıyorum sonra aman tırtt diyorumçok güzel
Senin ki bozulmuş olabilir mi kaç akrep erkegi biliyorsam sabaha kadar mokoko![]()
Allahimmmm akrep burcu erkeği = seks
Kafalarında başka hicbirsey yoktur
Nefes almaktan bile önemlidir onlar için
Aşırı ölümü düşünürler
Sürekli iç alemindeler
Bıktım yemnle bıktım
Sürekli mincirsa öpse vir vir
Ben koç burcuyum tamam libido falan iyi de akrebin yanında da illalah dedirtiyor :)
Aşırı kıskanç ve herseyo bilen bir tavrı var herşeyi biliyor ama tiptan tutun futbola kadar
Akrep burcu genel özelliği libidosunun yüksek olmasıdır ihtiras tutku onlar için en başta gelirValla bu hiç Akrep burcu gibi değil. Sizin partnerinizin yükseleni farklı bence![]()
Ablam koc, ben yengec. Daha gecenlerde anladim niye böyle benim gibi duygulu, güçsüz olmadığını :))) Artik ben de fazla duyguya bogulmayacam hayati takmamak icin :))Ben koç burcuyum hiç tarzım olmayan insanlar sürekli birseyleri kafaya takıp olmadik seylere alınırlar ben çok boğuluyorum hele bide kadinlarsa ki erkekleride pek farklı değilakrep evet bencil falan ama tercih ederim
![]()
Sen böyle anlatinca yengecligimden sogudumBen koç burcuyum hiç tarzım olmayan insanlar sürekli birseyleri kafaya takıp olmadik seylere alınırlar ben çok boğuluyorum hele bide kadinlarsa ki erkekleride pek farklı değilakrep evet bencil falan ama tercih ederim
![]()
Yok anam yok çok fazla duygusalsınız ve çok alıngan ablan seni hiç takmıyorsun gibi gorünüyordur muhtemelen ama öyle değil bir çok alındıgın şeyi farketmiyordur bileSen böyle anlatinca yengecligimden sogudum(burcumun özelliklerini cok sever övünürdüm halbuki). Bazen dışardan bakmak iyi oluyor, daha iyi görüyor insan :)
Evet kesinlikle öyle. Haberi bile olmuyor ben detaylarda, hassaslik icindeyken. Dalga gecer güler eder :) Artik ben de relaks olacamYok anam yok çok fazla duygusalsınız ve çok alıngan ablan seni hiç takmıyorsun gibi gorünüyordur muhtemelen ama öyle değil bir çok alındıgın şeyi farketmiyordur bile![]()