Yengeç kadını akrep erkeği

Ben koç burcuyum hiç tarzım olmayan insanlar sürekli birseyleri kafaya takıp olmadik seylere alınırlar ben çok boğuluyorum hele bide kadinlarsa ki erkekleride pek farklı değil :KK53: akrep evet bencil falan ama tercih ederim :KK70:
Benim annem yengeç, hayatta anlaşamam.
Babam koç, gül gibi yaşarız ama kavgamız da celalli olur.
Ama burçların erkekleri tuhaf oluyor, akrebin erkeği gerçekten ömür törpüsü denilen.
Kadını iyidir ama😂misal ben...

Hayatta yapmam.
Antiromantiğim ben, eşim baba göre daha romantiktir ama.
Karısı bir hödük olmasa idi, var hamurunda öyle şeyler.
Ama benden kaynaklı mı odunlaştı yoksa göstermelik miydi bilemem.

Sonuç olarak akrepten iyi dost olur, erkeğinden iyi koca olmaz arkadaşım.
Onlar öyle buhranlı tipler.
Sanırım öyle :(

Benim annem yengeç, hayatta anlaşamam.
Babam koç, gül gibi yaşarız ama kavgamız da celalli olur.
Ama burçların erkekleri tuhaf oluyor, akrebin erkeği gerçekten ömür törpüsü denilen.
Kadını iyidir ama😂misal ben...
Anlaşırız bence de ben de hiç romantik değilimdir duygusal falan 🤮 benim yükselende akrep :27: libidom nerden geliyor saniyorsun :70: 2 burcun patlaması :70:

Anlaşırız bence de ben de hiç romantik değilimdir duygusal falan 🤮 benim yükselende akrep :KK53: libidom nerden geliyor saniyorsun :KK70: 2 burcun patlaması :KK70:
Ey maşallah😂
Gerçekten taşıyorsun ama akrep özelliklerini, ciddiyim:)
Ben değer bilmeyen ellerde kömür olarak yaşıyorum, halbuki bir elmas madeniydim :mad:

Ey maşallah😂
Gerçekten taşıyorsun ama akrep özelliklerini, ciddiyim:)
Ben değer bilmeyen ellerde kömür olarak yaşıyorum, halbuki bir elmas madeniydim :mad:
Teşekkürler :27: aslında koç özelliklerimide tam anlamıyla taşırım ama koçla akrep benziyor biraz sanki sadece akrepler biraz kinci bende de o yok :) saman alevi gibiyim ama hep kizgın sinirliyim tam koç tam :70:

Ben Akrep burcuyum, eşimde Akrep. Benim ay burcum Yengeçmiş😛 Sürekli ilgi bekliyorum, sürekli.. bu kesinlikle Yengecin marifetleri. Eşim sevdiğini söyler ve gösterir. Ama hiç romantik değildir. Hediye alma konusunda da hiç iyi değildir😅 Çok kıskanç değildir ve daha çok içinde yaşar zaten. Ama kıskançlık hiç bir zaman sevgi gösterisi değildir. Bu tamamen kişinin içinde yaşadıkları ve kendine ne kadar güvendiğiyle alakalıdır (yukarıdaki yorumunuza istinaden yazıyorum).
Akrep erkeğinden anlamlı sözler beklemeyin lütfen😂 En fazla Seni Seviyorum der. Başkalarının yanında mıç mıç olmayı sevmez, ki bende sevmem. El tutuşmayız mesela dışarıda.
Her şey burç değildir ama. Bir de yetiştirme tarzı, karakter, arkadaşlar, eğitim.. bir çok etken var.

Teşekkürler :KK53: aslında koç özelliklerimide tam anlamıyla taşırım ama koçla akrep benziyor biraz sanki sadece akrepler biraz kinci bende de o yok :) saman alevi gibiyim ama hep kizgın sinirliyim tam koç tam :KK70:
Ahahah aynı babam ya, tv ile bile kavga edebilir.
Spikerle konuşup laf yetiştirip, küfredip odayı terkeder, sanki terk-i diyarını görecek konuşmacılar😂
Yarım saat sonra yemek yiyip, sakinleşip hiçbir şey olmamış gibi dinlemeye devam eder ama😂😂
He valla biz kinciyiz, kadınları daha kinci bence. 25 sene önce ablamın beni itelemesini falan unutmam yani😂
Öfkemiz de yıllarca sürer işte, kendimize zarar.

Ben Akrep burcuyum, eşimde Akrep. Benim ay burcum Yengeçmiş😛 Sürekli ilgi bekliyorum, sürekli.. bu kesinlikle Yengecin marifetleri. Eşim sevdiğini söyler ve gösterir. Ama hiç romantik değildir. Hediye alma konusunda da hiç iyi değildir😅 Çok kıskanç değildir ve daha çok içinde yaşar zaten. Ama kıskançlık hiç bir zaman sevgi gösterisi değildir. Bu tamamen kişinin içinde yaşadıkları ve kendine ne kadar güvendiğiyle alakalıdır (yukarıdaki yorumunuza istinaden yazıyorum).
Akrep erkeğinden anlamlı sözler beklemeyin lütfen😂 En fazla Seni Seviyorum der. Başkalarının yanında mıç mıç olmayı sevmez, ki bende sevmem. El tutuşmayız mesela dışarıda.
Her şey burç değildir ama. Bir de yetiştirme tarzı, karakter, arkadaşlar, eğitim.. bir çok etken var.
Sevdiğini nasıl anlarım

Ahahah aynı babam ya, tv ile bile kavga edebilir.
Spikerle konuşup laf yetiştirip, küfredip odayı terkeder, sanki terk-i diyarını görecek konuşmacılar😂
Yarım saat sonra yemek yiyip, sakinleşip hiçbir şey olmamış gibi dinlemeye devam eder ama😂😂
He valla biz kinciyiz, kadınları daha kinci bence. 25 sene önce ablamın beni itelemesini falan unutmam yani😂
Öfkemiz de yıllarca sürer işte, kendimize zarar.
Hahaha aynı ben :70: adeta herşeye kızgınım ama 5 dk sonra hic birşey olmamış gibi ponçik ponçik gelirim :70: 25 sene önce itelemesi mi :70: ya bacım ne ettin sen :deli: neyse ki o özelliği bana geçmemiş dinimiZ amin :70:

Sevdiğini nasıl anlarım
Sinirinden:)
İlgisiz davranın, kızdırın onu.
Kızan, sinirlenen bir akrep erkeği sınırı zorlanmadıkça sevmez.
Zaten geri dönüş yapmıyorsa bırakın gitsin, ama yorun onu uğraştırın yani.
Sever öyle bulmaca gibi şeyleri.

Allahimmmm akrep burcu erkeği = seks
Kafalarında başka hicbirsey yoktur
Nefes almaktan bile önemlidir onlar için

Aşırı ölümü düşünürler
Sürekli iç alemindeler

Bıktım yemnle bıktım
Sürekli mincirsa öpse vir vir

Ben koç burcuyum tamam libido falan iyi de akrebin yanında da illalah dedirtiyor :)

Aşırı kıskanç ve herseyo bilen bir tavrı var herşeyi biliyor ama tiptan tutun futbola kadar

Hahaha aynı ben :KK70: adeta herşeye kızgınım ama 5 dk sonra hic birşey olmamış gibi ponçik ponçik gelirim :KK70: 25 sene önce itelemesi mi :KK70: ya bacım ne ettin sen :deli: neyse ki o özelliği bana geçmemiş dinimiZ amin :KK70:
Bana bir ebeni hatırlamıyorsun derler😂
Çöp hafıza ama işte bizimki, sizinki ne güzel tertemiz bir hayat.
Her an sıfırdan başlama modu, resetlenme.
Sürekli bir sabah uyanmışlık hissi.

Yıllar önceki mevzuyu şuan anlatsam sinirden ağzımdan alevler çıkarabilirim bu çok kötü bişi.

Allahimmmm akrep burcu erkeği = seks
Kafalarında başka hicbirsey yoktur
Nefes almaktan bile önemlidir onlar için

Aşırı ölümü düşünürler
Sürekli iç alemindeler

Bıktım yemnle bıktım
Sürekli mincirsa öpse vir vir

Ben koç burcuyum tamam libido falan iyi de akrebin yanında da illalah dedirtiyor :)

Aşırı kıskanç ve herseyo bilen bir tavrı var herşeyi biliyor ama tiptan tutun futbola kadar
Yok valla benim akrepte tık yok sekste.
O kadar bencil ki uykusundan gidiyor saatler, onu bile bastırıyor😂😂

Ben de akrebim. Eşimi çok seviyorum ama duygularımı dakika başı "seni seviyorum" diyerek göstermem. O elli kere söylüyorsa ben bir kere söylüyorum. Benim için sevginin ölçütü kelimeler değil davranışlar, yapılan fedakarlıklar. Ama ona uzun uzun anlatmak yerine "ben pek sevgimi gösteremiyorum ya" deyip çekiliyorum. Neyi neden yaptığımı anlayacağını sanmıyorum, anlatarak yorulmak istemiyorum.

Yok valla benim akrepte tık yok sekste.
O kadar bencil ki uykusundan gidiyor saatler, onu bile bastırıyor😂😂
Uykuyu hiç sorma zaten
Habire uyusa uyansa yatakta olsa uyusa uyansa yatakta olsa
Asna fisna yapsaaa

Bir de demez mi incir alcam yicem dedm incirsiz halinle basedemiyorm bir de İncirle uğraştırma beni :D :D

Sinirinden:)
İlgisiz davranın, kızdırın onu.
Kızan, sinirlenen bir akrep erkeği sınırı zorlanmadıkça sevmez.
Zaten geri dönüş yapmıyorsa bırakın gitsin, ama yorun onu uğraştırın yani.
Sever öyle bulmaca gibi şeyleri.
6 ay oldu baya kiskanclik krizlerine falan girdi baya da kavgalarimiz oldu sevgime inanmiyodu eger ilgisiz davranirsam hepten sevmedigimi dusunmez mi

Back
X