- 25 Haziran 2018
- 88
- 40
- 38
- 28
- Konu Sahibi Princesssd
Kızlar lütfen bana bilgi verin var mi yengec olupta akrep sevgilisi olan ya da gecmiste olmus olan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgisini cok disari yansitiyo mu mesela seni sevdigini sık söyler mi?Ben varım yengeç eşim akrep
Ben burçlara tamamen inanmam ama uyumlu bi çiftiz diyebilirim :)
Bana nolur biraz anlatSevgisini cok disari yansitiyo mu mesela seni sevdigini sık söyler mi?
Sevecendir, merhametlidir, başbaşayken sevgisini belli eder. Aklima gelmeyecek incelikte detayları düşünebilir çoğu zaman. Bu bazen dezavantaj da olabiliyor. Sinirlendiğinde kırıcı olabilir. Ama sonra pişman olur falan falan. Bizimki böyle.Sevgisini cok disari yansitiyo mu mesela seni sevdigini sık söyler mi?
Evet guleryuzlu falan ama mesela iste bana övgüler yagdirmiyor aşkini boyle sozlerle vb anlatmiyor ama davranislariyla yansitiyor sozlerle pek değilSevecendir, merhametlidir, başbaşayken sevgisini belli eder. Aklima gelmeyecek incelikte detayları düşünebilir çoğu zaman. Bu bazen dezavantaj da olabiliyor. Sinirlendiğinde kırıcı olabilir. Ama sonra pişman olur falan falan. Bizimki böyle.
Sözler bizde de çok çok yok canım. Ama bu tamamen karakter meselesi bence. Bide zaten önemli olan davranışlar değil mi?Evet guleryuzlu falan ama mesela iste bana övgüler yagdirmiyor aşkini boyle sozlerle vb anlatmiyor ama davranislariyla yansitiyor sozlerle pek değil![]()
Mesela kiskanma sahiplenme falan var kısıtlama var sence bu adam beni seviyor muSözler bizde de çok çok yok canım. Ama bu tamamen karakter meselesi bence. Bide zaten önemli olan davranışlar değil mi?
Neden canim nolur soyleAkrep erkeği, kaç:)
Hem de yengeç kadınına ve özelliklerini taşıyorsa, ülke değiştir.
Gereksiz insanlardır tabi gerçekten özelliklerini taşıyanlar.Neden canim nolur soyle![]()
Niye ya hu 1Akrep erkeği, kaç:)
Hem de yengeç kadınına ve özelliklerini taşıyorsa, ülke değiştir.
Biraz anlatir misin canim senin burcun neGereksiz insanlardır tabi gerçekten özelliklerini taşıyanlar.
Kendi kendilerine doğdukları gibi, yalnız da ölmelidir.
Çünkü kahırdan yanındakini önce gömer bu adamlar.
AkrepBiraz anlatir misin canim senin burcun ne
Peki sevgilinize cok ilgi gosterir misiniz? Ona övguler sevgi sözleri falan soyler misinizAkrep
Bizde deli deliyi görünce sopa saklar hesabı ama bambaşkayız zaten.
Valla akrebin hayatında en önemli şeyi kendidir, kaf dağındadır o ve hayatında her insan müritleridir adeta.
Lütfeder yani paşamız.
En değerlisi annesi bile kendisi söz konusu olursa değersizdir.
Varın siz düşünün gerisini, bencillik abidesi çünkü.
Çoğu da narsist belirtiler gösterir zaten kocam gibi:)
Valla katlanan akrep değildir, kuyruğu kesilmiş yengece dönmüştür o.Etrafimda 3 tane çift var hatta sülalemizdelerdemek ki anlasıyorlar mesela akrebin yengece nasıl katlandıgını ben anlamıyorum ama
çok alıngan ve melonkoliksiniz
![]()
Ben koç burcuyum hiç tarzım olmayan insanlar sürekli birseyleri kafaya takıp olmadik seylere alınırlar ben çok boğuluyorum hele bide kadinlarsa ki erkekleride pek farklı değilValla katlanan akrep değildir, kuyruğu kesilmiş yengece dönmüştür o.
Hayatta yapmam.Peki sevgilinize cok ilgi gosterir misiniz? Ona övguler sevgi sözleri falan soyler misiniz