- 4 Mart 2012
- 15.280
- 35.283
- 798
- Konu Sahibi merababenjale
Yengeç: Ben ne alaka

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ilk sevgilim, daha once konustugum oldu ama kimseyle sevgili olmadim kimseyi kolay kolay hayatina alan biri degilimdir bu cagin insani olamiyorum bir kez hayatima aldigim birini de bu kadar kolay cikaramiyorum en basinda bu sekilde de biri degildim ama son sene hatalarim cok oldu onu bunalttim fakat duzeltilebilir seylerdi konusulsaydi 4 yillik bisey kolayca surekli kavga ediyoruz yoruldum deyip bitirdi 2 ay sonra sogudum senden yok bitti arama artik duygularimin farkina daha cok vardim dedi.Ben de biliyorum bu sekjlde yanlis yaptigim ama hayatima yillar sonra aldigim ve senelerdir hayatimda olan ve hayatimizin her doneminde yanimda bulunan birini silmek benim icin hic kolay degil.Ben yapamiyorum ama o nasil yapiyor o kadar rahat ki hayatina bak hayatina odaklan kendine yapiyosun evlenenler bosanuyor vs vs diyor ama bari diyorum severek ayrilsaydi inanin beni cok seviyordu inanin bakin neler yapmadim ona salakligim soguttum ony kendimden onlara dayandi pismanligim bundan, ama benden gidecegini hic dusunmemistim cok uZuluyorum..ve evet psikolojim berbat 4 ayda 12 kilo verdim bilmiyorum normal degil ama sevmek diye bisey var keske olmasa ask diye bir duygu var ilmasa ama bazi insanlar icin bazi seyler cok zor29 yaşında mısınız? İlk sevgiliniz mi sahiden? Bir erkek için yalvarmak sürekli arayıp mesaj atmak nedir ya inanamıyorum50 kere seni seviyorum yazmak falan. Kendi değerini bilin, silkelenin ya. Bu ilişkinin miadı dolmuş. Her ilişki evliliğe gidecek diye bir şey yok. Önünüze bakmaya çalışın. Hayat devam ediyor.
Yengec erkeklerinin donmeyecegini soyluyorlar giderse o yuzden yazmistimYengeç: Ben ne alaka![]()
Sevgisininbittigini kabullenmektense 4 yildir rol mu yapti/kandirdi mi gibi mantiksiz fikirlere yogunlasiyorsunuz. Cok zor bu yasadiginiz cunku seviyor ama sevilmiyorsunuz ve sevilmediginizi kabul edemiyorsunuz.Sevgisinin arkasinda durmadi o kadar emek harcayan ve yalvaran ve cok seven beni gormedi evet cok hayal kirikligina ugratti ama kabul edemiyorum 4 yil boyunca bir kezss bir kez boyle biri degildi ne tel yuzume kapatti ne bagirdi ne hakaret etti ne engelledi suan 4 aydir yapmadigini ve demedigini birakmadi yalandi desem bir jnsan kendini 4 yil nasil saklar ya da ben salagim
Evet bu yoruma katılıyorum malesef uzaklik 2 ayda bir bulusmalar onun is temposu beni cok etkiledi ilgisislik alakasizlik da oldu ve ben bunlardan dolayi onu cok siktim bpgdum bitmesi gerekiyordu ayrilmak sitedigimde hep tuttu beni yuzuk bakiyorum iste bizimkilerle konuscam su bu dedi hep bu sekjlde gecti o bir seneBirbiriniz çok yıpratmışsınız ayrılmanız ikiniz içinde iyi olmuş.Daha fazla yormayın kendiniz her şey olacağına varır
İlişki konusunda çok acemisiniz. Terk edilme korkunuz var anladığım kadarıyla. Sudan çıkmış balık durumundasınız şuan. Ama eski sevgiliniz doğru söylemiş. Yıllarca evli kalıp boşananlar oluyor, severek evlenip hayalleri yarım kalanlar, birçok sorunla uğraşanlar , evlat acısı çekenler var. Yani herkesin imtihan olduğu durumlar var. Psikolojik destek alın en iyisi. Kilo vermekten eriyip gideceksiniz. Bir an evvel toparlanmanız lazım. Ortalıkta bayılıp düşersiniz maazallah. Hayatınız bitmiş gibi davranmayın lütfen. Karşınıza daha çok erkek çıkacaktır. Dünyanın sonu gelmedi ya.Evet ilk sevgilim, daha once konustugum oldu ama kimseyle sevgili olmadim kimseyi kolay kolay hayatina alan biri degilimdir bu cagin insani olamiyorum bir kez hayatima aldigim birini de bu kadar kolay cikaramiyorum en basinda bu sekilde de biri degildim ama son sene hatalarim cok oldu onu bunalttim fakat duzeltilebilir seylerdi konusulsaydi 4 yillik bisey kolayca surekli kavga ediyoruz yoruldum deyip bitirdi 2 ay sonra sogudum senden yok bitti arama artik duygularimin farkina daha cok vardim dedi.Ben de biliyorum bu sekjlde yanlis yaptigim ama hayatima yillar sonra aldigim ve senelerdir hayatimda olan ve hayatimizin her doneminde yanimda bulunan birini silmek benim icin hic kolay degil.Ben yapamiyorum ama o nasil yapiyor o kadar rahat ki hayatina bak hayatina odaklan kendine yapiyosun evlenenler bosanuyor vs vs diyor ama bari diyorum severek ayrilsaydi inanin beni cok seviyordu inanin bakin neler yapmadim ona salakligim soguttum ony kendimden onlara dayandi pismanligim bundan, ama benden gidecegini hic dusunmemistim cok uZuluyorum..ve evet psikolojim berbat 4 ayda 12 kilo verdim bilmiyorum normal degil ama sevmek diye bisey var keske olmasa ask diye bir duygu var ilmasa ama bazi insanlar icin bazi seyler cok zor
Dönmez dönmez!Yengec erkeklerinin donmeyecegini soyluyorlar giderse o yuzden yazmistim
Konuya tüm yengeç burcu olanlar toplandı galiba sjskdkfkcg
Kendinize zaman tanıyın sakinleşmeye bakın.Bazen olmayınca olmuyor hayatın bizden aldıklarına değil bize verdikleri bakmak lazım.Umarım her şey gönlünüzce olurEvet bu yoruma katılıyorum malesef uzaklik 2 ayda bir bulusmalar onun is temposu beni cok etkiledi ilgisislik alakasizlik da oldu ve ben bunlardan dolayi onu cok siktim bpgdum bitmesi gerekiyordu ayrilmak sitedigimde hep tuttu beni yuzuk bakiyorum iste bizimkilerle konuscam su bu dedi hep bu sekjlde gecti o bir seneben cok baglanmisim
Konuya tüm yengeç burcu olanlar toplandı galiba sjskdkfkcg
Evet ona da ilk sevgili olduğumda soylemistim hatta olmamak icin cok direnmistim o cok ugrasmisti bu konuda bana cok destek olup her gitti yerde video foto atardi guvenimi kazanmak icin hepsi o kadar guzel olmustu ki guven saygi sevgi bu kadar agir gitmemeliudi 4 yil koskoca salakca bir tartosmadan beni birakti biliyorum altinda baska seyler vardi elbette ama aciklama bile yapma geregi duymadan bir hisimla ne oldugumu bilemeden cat diye gitti ben de ne olduğumu bilemedim daha onceden ayrilirim vs derdi ama negelmezdi ya da ne bileyim 1 hafta gecer kafasini dinler geri arardi konusurduk bu cok farkli olunca ben de sok oldum inanin iyi degilim inanamiyorum ben o cok rahat profesyonel uzuldum ben de evet kolay degil ama icimde bitirdim bu daha saglikli ikimiz jcin de dedi bu kadar sevrrken sogumasi kestirirp atmasi benim neden olmuyor o kadar sinirliyim ona ki eski ben olsam gozyasina uzulmem ama ben son 1 sene ben gibi degildim cok cok baglandim aileler de tanisinca vs vs yuzuk bakmalar su buİlişki konusunda çok acemisiniz. Terk edilme korkunuz var anladığım kadarıyla. Sudan çıkmış balık durumundasınız şuan. Ama eski sevgiliniz doğru söylemiş. Yıllarca evli kalıp boşananlar oluyor, severek evlenip hayalleri yarım kalanlar, birçok sorunla uğraşanlar , evlat acısı çekenler var. Yani herkesin imtihan olduğu durumlar var. Psikolojik destek alın en iyisi. Kilo vermekten eriyip gideceksiniz. Bir an evvel toparlanmanız lazım. Ortalıkta bayılıp düşersiniz maazallah. Hayatınız bitmiş gibi davranmayın lütfen. Karşınıza daha çok erkek çıkacaktır. Dünyanın sonu gelmedi ya.
Ben ayrilir ayrilmaz yalvarmadim 15 gun sonra aradim sure verdim kendimce aniden duvarla karailasinca ne oldugunu bilemedim kabullenemedim sonra bu surec basladi kendimi tutamadim kendi de dedi dusunemme bile firsat vermedin takintili gibi davrandin iliskide bogdun ayrildim bogdun ben sana nasil guveneyim evlenince ben o evde ne yapcam dedi bana hakliydi 4 ay ugrastim salak gibii 10 gunde bir 1 haftada bir her engeli actifi da instgramdan mailden hee yerden yazdim ankesorlu telefonlardan aradim cidden dayanamadim cok pismanimBir erkeğe yalvardığınız zaman size geri dönüp barışmazlar ya da aa yazık barışayım demezler. Ha evet gözlerinde acınası duruma düşersiniz o ayrı. Ezik olarak görüyorlar. Kendinize bunu yapmayın. Sen kendine değer vermiyorken o sana neden versin? Ama kendini birkaç gün geri çekseydin ona umursamaz olduğunu hissettirseydin daha farklı olabilirdi. Onun gözünde acizsin şu anda.
Niye bitmesin yahu biter tabii ki demek ki çok bunaltmışsınız o da olamayacağını sizinle bir ömür geçiremeyeceğini anlamış..Sanirim ben bunu kabul edemiyorum kullanilmislik hissi veriyor geecekten asla oyle biri degildi ben de onun ilk kiz arkadasiyim secicidir sessizdir oturaklidir beni xok severdi ya cicekler cikolatalar bogardi ama ben gittim evlenelim diye surekli kavga edip bogdum sonra da uzaklastikca uzaklasti anlayamadim bengitmez sevgisi bitmez dedim inanamiyorum ama insan nasil sevgisi bitebilir azalir ama biter mi