- 3 Nisan 2014
- 36.012
- 146.587
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Yok vallahi ama bu dengesizliğinin karakterinden kaynaklandığını düşünmek istemiyorum.
Sizden emin değilse ilgi çekmeye çalışıyordur. Ben ve eşim de yengeçiz ve benim de yükselenim kova ama eşimden hiç böyle şeyler görmedim. Genelde ben zor olan tarafımdır o gelir hep ılımlı yaklaşır bir şekilde orta yolu buluruz uzun sürmez yani. Sizinkinin başka problemleri var bence.. Henüz ne istediğini tam olarak bilmiyorsa böyle dramlara girer yengeç erkeği.. Alın karşınıza konuşun ne istiyorsun nasıl olsun diye onu çözmeye çalışın.. Konuştukça açılır. Yengeçler dertlerinin dinlendiğini gördüklerinde karşı tarafın onu anladığını düşünürler ve çözüme açıktırlar. Yengeçler aslında eğlenceli insanlardır ama onun dilinden anlayana... Onu yönlendirmeyi ( yani açmayı, onu anladığınızı göstermeyi) başarabilirseniz çok daha mutlu olursunuz.Merhabalar,
Hayatımda bir yengeç erkeği var ya da yok. Kusura bakmayın Aşk-ı Memnu Adnan Bey'e bağladım. Artık gerçekten sinir ve sabır katsayım zorlanmaya başladı. Hiçbir davranışına akıl, mantık ermiyor.
Birlikteyken kendince triplere girip gidiyor. Ayrıldık mı benim adıma sözler, şarkılar paylaşmaya başlıyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Be adam madem bu hallere gireceksin yine gidiyorsun? Gerçi anlatım dilimden sürekli müsade ettiğim bir durummuş gibi anlaşılıyor ama 2 kere oldu.
Artık gemileri yakıp gitme durumuna geldim. Son bir durum değerlendirmesi yapıyorum. Seviyorum da hergeleyi. Ama ben de insanım ve yıpratıyor bu durum, bu belirsizlik beni.
Yengeç erkeğine has bir durum mu bu? Çok ilgi istediklerini okumuştum ve ben yan yana olmadığımız sürece çok ilgi gösteren biri değilim. Başka bir durum olduğunu düşünüyorsanız da teşhisinizi ve tavsiye ettiğiniz tedavi yönetmini bekliyorum.
Olay sadece burc degil mesela her yengec ya da her burc ayni olmaz. Yukselen burclarimizda devreye giriyor ilgi istiyor ama bazende ortadan kaybolup ne yaptgi belli olmuyor demişsin. Bir an da ortadan kaybolup bahanelere siginan uyuyordum, sarjim bitti telim cekmedi gibi bahaneler ureten erkeklerden kacarim ben ne zaman ortadan kaybolan erkek gorsem hayatinda biri vardir ben kimseye inanmiyorum.İlgilendiği taktirde karşılığını veriyorum.
Ama saçma sapan triplere giren, ne zaman ortadan kaybolacağı belli olmadan bir adama kalbimi açmak da zor geliyor.
Erkek kardeşim yengeç burcu bir kere inanılmaz derecede saftiriktirler ve drama kraliçeleri en ufak şeyden dertlenir bunalıma girerler benim kardeşimin parası olursa mutludur parası yoksa bunalım bunalım ve yine bunalım :) anneye aşırı düşkün olurlar eve girer girmez ilk sözü annem nerde olur bişey yapacağından yada söyleceğinden değil annem orda olsun yeter ona :) çok aşık olsada sevgilileri değer bakımından en son sıradadır benim kardeşim bu yüzden çok sevdiğimiz sevgilisini kaybetti kız yıllarca mücadele etti değer bakımından aile ama kankaları en bir önde gelir kolay manipüle edilir arkadaşları tarafından yönetilir hala 5 yaşında çocuk gibi bi telefonla aradıklarında kuzey kutbunda olsa koşarak gider biz ailesi olarak umrunda olmayız bile sorsan çok sever dünyaları yakar bizim için konuşur anca konuşur ama icraat asla olmaz zayıf karakterli adamlar bana göre aşırı duygusal olayları aşırı abartan bir yapısı var ki bunaltır ben bazen keşke hiç doğmasaydı bu çocuk diye düşünürken buluyorum kendimi o kadar diyeyimMerhabalar,
Hayatımda bir yengeç erkeği var ya da yok. Kusura bakmayın Aşk-ı Memnu Adnan Bey'e bağladım. Artık gerçekten sinir ve sabır katsayım zorlanmaya başladı. Hiçbir davranışına akıl, mantık ermiyor.
Birlikteyken kendince triplere girip gidiyor. Ayrıldık mı benim adıma sözler, şarkılar paylaşmaya başlıyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Be adam madem bu hallere gireceksin yine gidiyorsun? Gerçi anlatım dilimden sürekli müsade ettiğim bir durummuş gibi anlaşılıyor ama 2 kere oldu.
Artık gemileri yakıp gitme durumuna geldim. Son bir durum değerlendirmesi yapıyorum. Seviyorum da hergeleyi. Ama ben de insanım ve yıpratıyor bu durum, bu belirsizlik beni.
Yengeç erkeğine has bir durum mu bu? Çok ilgi istediklerini okumuştum ve ben yan yana olmadığımız sürece çok ilgi gösteren biri değilim. Başka bir durum olduğunu düşünüyorsanız da teşhisinizi ve tavsiye ettiğiniz tedavi yönetmini bekliyorum.
Buna yüzdeyüz katılıyorum Allahtan belasını isteyen Yengeç burcu erkeğiyle evlensinBana yengeç erkeği demeyin sevgilim yok. Ama kardeşim var. Heralde beddua etse biri yengeç erkeğinle evlenesin derler heralde.
hiii asla yapamazsın ben de kova burcuyum erkek kardeşim yengeç işte geçen anneme keşke doğduğunda boğsaydık bunu dedim o kadar nefretlik bi çocuk ya birde sevdiği zaman aşırı kıskanç olur öyle ortadan filan kaybolmaz tam tersi insanı boğar nerdesin ne yaptın sana kurallar koyar onla görüşme şuraya gitme diye en ufak yanlışında karalar bağlar senin ilgi istyor dediğin olay budur bir kova burcu içinde bu kör testereyle kesilmek gibi bişey bana nerdesin diye bile sorulduğunda tekme tokat dalarımKovaaa.
ben şu hizaya getirme kavramını anlamıyorum.sanırım hizaya gelmek istemiştir.yoksa gelmek istemezse gelmez.Kocam yengeç.
Evet ilişki oturana kadar hayatı zindan etti bana.
Ama Zeki bir başak burcu olarak ben onu hizaya getirdim.şimdi tadından yenmicek kıvamda.
bol tripli ve boş egolular.evlerinde cahil beyinsiz. Her pis işini yaptıracagı ezebileceği gibi bir kadın.ya bence bu dengesizligin burcla ilgisi yok..gunumuz erkeklerinin geneli dengesiz zatenbence alistir kendine lak diye birak, terketmek oyle degil boyle olur de bir dahada konusma engelle manyagi..gercekten bu tip erkekler kendini ne saniyor?
belki tasavvufa yönelit ilahi aşka yönelirler.ikizler erkeği için diyorlardı evlenen hak yoluna doğru gider diye ama yengeç erkeği sıratı jet hızıyla geçirtir karısını heraldeBuna yüzdeyüz katılıyorum Allahtan belasını isteyen Yengeç burcu erkeğiyle evlensin
Cok dogru bir yorum. Ben de yengec burcuyum. Sevgilim benimle bir gün ilgilenmeyecekse ayrilirim bir ömür ayri kalirim daha iyi :))
Benim kardeş 5 vakit namazını kılar bide sorsan kesin o cennete gidecek o kadar da kendini beğenir filan yaniben şu hizaya getirme kavramını anlamıyorum.sanırım hizaya gelmek istemiştir.yoksa gelmek istemezse gelmez.
bol tripli ve boş egolular.evlerinde cahil beyinsiz. Her pis işini yaptıracagı ezebileceği gibi bir kadın.
dışarda insan içinde kıyafeti ile hareketleri ile zerafet okulundan çıkmış.zeka ordinaryus kıvmında olsun istiyorlar.dedikleri olsa bile karakteri bozuk olur eror verir.
belki tasavvufa yönelit ilahi aşka yönelirler.ikizler erkeği için diyorlardı evlenen hak yoluna doğru gider diye ama yengeç erkeği sıratı jet hızıyla geçirtir karısını heralde
Hemen evlenelim deyip 2 dk sonra bir dağın basında tek yaşamak, insanlardan uzak olmak istiyorum demesiBana yengeç erkeği demeyin. Başlıği gorunce bile
Benimde vardı başımda bir tane. Ben böyle dengesiz birini görmedim. Bakın bi cümle ile açıklayım anlarsınız. Ayrılmıştık aylar sonra döndü bana aşkından ölüyordu çok pişmanım eşeklik ettim bana bi şans ver vs vs. 2 gün sonra bana dedi ki ben eskisi gibi hissedemiyorum. Arkadaş kalalım.
Bir de çok duygususal olurlarmış bilmem neymiş yalan hepsi. İkizler burcuna laf bulurlar ama bence dengesiz olan yengeç erkekleri.
Valla ben artık şaşırmam onlar ne derse. Çünkü ne istediğini bilmiyolar. Gel gitliler. Yol yakınken bırak uğraşma değmez. Senin de psikolojini bozarHemen evlenelim deyip 2 dk sonra bir dağın basında tek yaşamak, insanlardan uzak olmak istiyorum demesi
Bence o bile ne istediğini bilmiyor.Valla ben artık şaşırmam onlar ne derse. Çünkü ne istediğini bilmiyolar. Gel gitliler. Yol yakınken bırak uğraşma değmez. Senin de psikolojini bozar
Ay yok giydiğim bluzun kol uzunluğunu bile sorduğunu biliyorum ki modern bir yer memleketi, yaşamış olduğu yerler falan.Yazilanlardan sonra yengeç olan sevgilimden soğudum çoğu bana uyuyor yalnız benim yengeç kıskanmaz
Bana hiç yabancı gelmiyor bunlar. Yazmayı unuttum ama ekleyim. Aşırı derece de kıskancti makyaj yapmama bile karışırdı. Yetiştiği tarz ile alakası yok. Derse gitmeden önce görüntülü arar yada fotoğraf ister ne giydiğime bakardı. Her şeyime karışırdı ya. Bi ortama otururduk belim açıksa kalkar kapatırdı falan daha neler neler.Ay yok giydiğim bluzun kol uzunluğunu bile sorduğunu biliyorum ki modern bir yer memleketi, yaşamış olduğu yerler falan.
kız olduğu içindir kardeşin erkekler zaten başlı başına öküz olduğu için burcuda iyice tetikliyordur dengesizliğini bence her burç erkeği aynı ya boşuna konuşuyoruz burdaBana yengeç erkeği demeyin. Başlıği gorunce bile
Benimde vardı başımda bir tane. Ben böyle dengesiz birini görmedim. Bakın bi cümle ile açıklayım anlarsınız. Ayrılmıştık aylar sonra döndü bana aşkından ölüyordu çok pişmanım eşeklik ettim bana bi şans ver vs vs. 2 gün sonra bana dedi ki ben eskisi gibi hissedemiyorum. Arkadaş kalalım.
Bir de çok duygususal olurlarmış bilmem neymiş yalan hepsi. İkizler burcuna laf bulurlar ama bence dengesiz olan yengeç erkekleri.
Ayrıca fazla benciller. Çok fazla ilgi istiyolar. Ilgi verince de sıkılıyolar. Benim kardeşim de yengeç ama o ilgi sevmez mesela kız acaba ondan mi