Yengeç Erkeği ve Gelgitli Halleri

Yorumları okudum da Yengeç oğluma hiç uymuyor .Sakindir mutfak sever evcimendir.Gelir sarılır vazgeçmez .Vefalıdır iyidir .
Sadece biraz pasaklıdır ,kaliteli giyinemiyorsa terlik giymeyi tercih eder.
Kötü yanı dağınıklığı .

O kabuğuna çekildiğinde ne yapacağım peki? Sakince bekleyecek miyim yani?
Ben doğru zamanı bekliyorum çünkü üstüne gittiğimde iyice çekiliyor. Azıcık zaman tanıyıp sonra hiçbirşey olmamış gibi sarılıp öpüyorum. Triplerini anlamıyor gibi davranıp, ilgimi doğal ilgi gibi gösterip yumuşatıyorum. Çok strateji gerekiyor size kolay gelsin.
Ama bana kendimi çok özel hissettiriyor bunu bir yengeçten başkası yapamaz gibi :) Mesela bir kızdan hoşlanıyordu neden diye sorduğumda : senin gibi güzel ve zeki dedi. Eridim.

Ben de yengeç burcuyum ve çok duygusalım,kirilganim.Eşim bana ilgisiz davrandiğinda ben de ona yaklaşmam ve kabuğuma çekilirim.Ne kadar çok sevsem de ilk adimi hep karsi taraftan beklerim.Normalde sevecen ve konuşkan biriyimdir ama bir anda buz keserim bir seye kafam takildiginda.Somurturum ve esimin beni anlamasini beklerim.Eşim de aslan burcu ve genelde benim duygularimi anlamaz.Ben konusmayinca o da hep susar malesef😕Biz aslinda biraz bizi anlayip simartacak insanlar isteriz karsimizda🙂

Ben yengeç burcuyum eski sevgilimde kovaydi. Bir araya gelmemeliydik. Hayatımda bu kadar yiprandigim bir dönem hatirlamiyorum duygusal anlamda. Belki de sizin duygularınız ona geçmiyor olabilir. Genelde kovalar sosyal çok duygularını belli eden bir yapıları yok. Bizim ise çok hassas ve kırılgan bir yapımız var. size anlatamadığından ortalıktan kayboluyordur.
Ben kova eşim yengeç ben onu çok seviyorum bence burclarda cinsiyet önemli. Kova burcu erkekleri aşırı derecede değişik

Merhabalar,
Hayatımda bir yengeç erkeği var ya da yok. Kusura bakmayın Aşk-ı Memnu Adnan Bey'e bağladım. Artık gerçekten sinir ve sabır katsayım zorlanmaya başladı. Hiçbir davranışına akıl, mantık ermiyor.
Birlikteyken kendince triplere girip gidiyor. Ayrıldık mı benim adıma sözler, şarkılar paylaşmaya başlıyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Be adam madem bu hallere gireceksin yine gidiyorsun? Gerçi anlatım dilimden sürekli müsade ettiğim bir durummuş gibi anlaşılıyor ama 2 kere oldu.
Artık gemileri yakıp gitme durumuna geldim. Son bir durum değerlendirmesi yapıyorum. Seviyorum da hergeleyi. Ama ben de insanım ve yıpratıyor bu durum, bu belirsizlik beni.
Yengeç erkeğine has bir durum mu bu? Çok ilgi istediklerini okumuştum ve ben yan yana olmadığımız sürece çok ilgi gösteren biri değilim. Başka bir durum olduğunu düşünüyorsanız da teşhisinizi ve tavsiye ettiğiniz tedavi yönetmini bekliyorum.
Ahhhh ahhhh.....
Yengeç burcuyum yükselenimde yengeç ve eşimde lise aşkım ve tabiki oda yengeç 🤦‍♀️
Ilgi manyagı iki insan çok kolay depresyona girip çikamayan ben agır basinca bay yengeç mecburi olarak kendi ilgi beklentisini en az indirgiyor ve yuvarlanıp gidiyoruz
Ama sizinde ilgi hassasiyet alinganlıgın da otesinde bir boyut gibi.

Esimle 9 senedir evleyim oncesindede bir 4 sene birliktelik var tecrubelerime dayanarak yengec erkrginde su ozellik var.
Mesela bir örnekle anlatmaya calısayim.
Bay yengec haftasonu icin kendi icinden bir plan yapiyor soyle yapariz boyle yapariz gibi
Haftasonu oluyor misafir geliyor ve bayan yengecin bilmedigi ama bay yengecin bildigi planlar ( supriz asla degil) suya dusuyor ve koca 2 gun bay yengec mutsuz uzgun surati asik dolasiyor evde.soruyorsunuz klasik cevap birseyim yok. Siz ust uste bikac kez tekrar edince basliyor hayiflanmaya ben seninle vakit gecirmek icin planlar yapmistim sen nasil misafiri kabul edersin benim seni dusundugum kadar sen beni dusunmuyorsun onemsesen zaten sorardin planin varmi ne yapalim diye falanlar filanlar ucusuyor velhasil onun beynini okuyabilme yetenegini bekliyor senden . Beklentileri yuksek ama bunu dile getirmezler sizin çozmenizi beklerler burdaki bay yengecde sanirim kurup kurup sizin haberinizin olmadigi durumlardan kendini ask acisini cekme yoluna itiyor sonrada hakkini vere vere arabekse baglayip acisini bir guzel yasiyor ... cok uzun oldu birazda karmasik ama insallah ana temayi aktarabilmisimdir🙏🤦‍♀️

Ahhhh ahhhh.....
Yengeç burcuyum yükselenimde yengeç ve eşimde lise aşkım ve tabiki oda yengeç 🤦‍♀️
Ilgi manyagı iki insan çok kolay depresyona girip çikamayan ben agır basinca bay yengeç mecburi olarak kendi ilgi beklentisini en az indirgiyor ve yuvarlanıp gidiyoruz
Ama sizinde ilgi hassasiyet alinganlıgın da otesinde bir boyut gibi.

Esimle 9 senedir evleyim oncesindede bir 4 sene birliktelik var tecrubelerime dayanarak yengec erkrginde su ozellik var.
Mesela bir örnekle anlatmaya calısayim.
Bay yengec haftasonu icin kendi icinden bir plan yapiyor soyle yapariz boyle yapariz gibi
Haftasonu oluyor misafir geliyor ve bayan yengecin bilmedigi ama bay yengecin bildigi planlar ( supriz asla degil) suya dusuyor ve koca 2 gun bay yengec mutsuz uzgun surati asik dolasiyor evde.soruyorsunuz klasik cevap birseyim yok. Siz ust uste bikac kez tekrar edince basliyor hayiflanmaya ben seninle vakit gecirmek icin planlar yapmistim sen nasil misafiri kabul edersin benim seni dusundugum kadar sen beni dusunmuyorsun onemsesen zaten sorardin planin varmi ne yapalim diye falanlar filanlar ucusuyor velhasil onun beynini okuyabilme yetenegini bekliyor senden . Beklentileri yuksek ama bunu dile getirmezler sizin çozmenizi beklerler burdaki bay yengecde sanirim kurup kurup sizin haberinizin olmadigi durumlardan kendini ask acisini cekme yoluna itiyor sonrada hakkini vere vere arabekse baglayip acisini bir guzel yasiyor ... cok uzun oldu birazda karmasik ama insallah ana temayi aktarabilmisimdir🙏🤦‍♀️
Özelden yazabilir miyim?

Burcum balık yükselenim yengeç. Erkek kadın farkeder mi bilmem ama kararsız ve dengesiz olabiliriz. Aynı anda hem mutlu hem karamsar olabiliyorum bazı zamanlar 🙄

Biraz bilgi alabilme şansım var mı? :)
tabii size ve yengeç erkerkyle evlenmek isteyen bayanlara
-annem evlendirmesin evlendiği kızın başını yakar diyorum.
-kıskanç dengesiz
-öfkesi delirme ile psikopatlık arasında ister zarar versin ister vermesin.
-duygusal olarak çok yorar
-kendiyle çok çelişir.
-bazen naptığını bilmez.tüm su grubu gibi direk suçlamak kolay gelir.
-duygusal ilgi alaka ve açliğı bitmez ilgilenen biri yine ilgilenmiyor diye suçlar.
-insanlardan anası gibi onu rahat ettirecek ortam ister.
-pintidir.gazlamadan para harcamaya üşenir.
-sebebsiz yere anası da dahil sevgilisini azarlar stresini atar sonra pişman olur. Üzülür ama özür dilemek istemez.

Kova kadını olarak, erkeklerimize laf soyletmem 😛
kova yengeç terazi erkeği üçlüsünden yengeç fark atar diyorum.çok abuk kova erkekleri de gördüm.tuhaflıkları ile mutlu tek başlarına yaşıyorlar.

Durumun yengeç ya da değil olmasıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Aslen burçlara inanan bir insanımdır bu arada. Ancak söylediğiniz her şeyi yengeçliğine vurmak doğru gelmiyor bana. Neden mi? Yengeç dediğin insan -kadını olarak kendimden biliyorum- öyle gel git şeklinde kaybolup gelen bir yapısı olan bir burç değildir. 1sadekahve 1sadekahve de yazmış gördüm ve çok katıldım, bir yengeçin leş özellikleri olabilir ama sevgisinden asla şüphe etmezsin eğer gerçekten seviyorsa. Öyle bir bağlanır ki koparmak isteyip koparamazsın. İlla yengeçlikten diyorsan o zaman ben de net olarak bu adam seni sevmiyor diyebilirim.
Evet kesinlikle saplantılı, aşırı duyusal, inatçı, evinden cikmayan vs her şey olabilir ama sevgisinden şüphe duyulmasi hiç yengeclik değil. Yengeç sevdiginde ; ilgisi,sevgisi bir rahat bıraksa azcik denebilecek kivamda bile olabilir 😃

ya bence bu dengesizligin burcla ilgisi yok..gunumuz erkeklerinin geneli dengesiz zaten :KK70:

bence alistir kendine lak diye birak, terketmek oyle degil boyle olur de :KK70: bir dahada konusma engelle manyagi..

gercekten bu tip erkekler kendini ne saniyor?

Adam kafasına göre ayrılıp gidiyormuş, arayıp sormuyormuş. Bunun burçla ne alakası var ki?

Yengeç burcu bir sevgilim olmuştu. Çok iyi, çok beyefendi bir insandı. Umarım çok mutlu olmuştur benden sonra.
Ama 1,5 yıllık ilişkide nefes alamadığım zamanlar olmuştu gösterdiği ilgiden. Üstelik ben de yengeç burcuyum.
Korunması gereken küçük bir kız çocuğuymuşum gibi davranıyordu ki sadece 3-4 yaş fark vardı aramızda.

"Yengeçler kabuğuna çekilir" falan derler, benim hiç öyle huylarım da yok mesela.
4 yıllık ilişkim var, yeri geldi 3 gün susmadan tartıştığımız oldu ama 4 yıldır 1 saat küs kaldığımız bile olmamıştır. Çünkü kabuğuma falan çekilmem, çatır çatır sorunumu söyleyip çözmeden rahat etmem.
Sevgilimle mutlu bir gün geçirdikten sonra birkaç gün ortadan kaybolmam için de ölmüş olmam lazım.

Yani bu kadar insanın 12-13 karaktere ayrılması zaten mümkün değil.
Ve sizinki yengeçlikten değil başka bir şeyden böyle. Üzgünüm ama hiçbir sorun yokken birkaç gün haberleşilmeyen ilişki olmaz.
Siz bu tavrına bahane bulmak istiyorsunuz sadece.

X