Ahhhh ahhhh.....
Yengeç burcuyum yükselenimde yengeç ve eşimde lise aşkım ve tabiki oda yengeç
Ilgi manyagı iki insan çok kolay depresyona girip çikamayan ben agır basinca bay yengeç mecburi olarak kendi ilgi beklentisini en az indirgiyor ve yuvarlanıp gidiyoruz
Ama sizinde ilgi hassasiyet alinganlıgın da otesinde bir boyut gibi.
Esimle 9 senedir evleyim oncesindede bir 4 sene birliktelik var tecrubelerime dayanarak yengec erkrginde su ozellik var.
Mesela bir örnekle anlatmaya calısayim.
Bay yengec haftasonu icin kendi icinden bir plan yapiyor soyle yapariz boyle yapariz gibi
Haftasonu oluyor misafir geliyor ve bayan yengecin bilmedigi ama bay yengecin bildigi planlar ( supriz asla degil) suya dusuyor ve koca 2 gun bay yengec mutsuz uzgun surati asik dolasiyor evde.soruyorsunuz klasik cevap birseyim yok. Siz ust uste bikac kez tekrar edince basliyor hayiflanmaya ben seninle vakit gecirmek icin planlar yapmistim sen nasil misafiri kabul edersin benim seni dusundugum kadar sen beni dusunmuyorsun onemsesen zaten sorardin planin varmi ne yapalim diye falanlar filanlar ucusuyor velhasil onun beynini okuyabilme yetenegini bekliyor senden . Beklentileri yuksek ama bunu dile getirmezler sizin çozmenizi beklerler burdaki bay yengecde sanirim kurup kurup sizin haberinizin olmadigi durumlardan kendini ask acisini cekme yoluna itiyor sonrada hakkini vere vere arabekse baglayip acisini bir guzel yasiyor ... cok uzun oldu birazda karmasik ama insallah ana temayi aktarabilmisimdir