Yengeç Erkeği ve Gelgitli Halleri

Biliyor beni üzdüğünü, yanında göz yaşı dahi döktüm. Gerçekten üzüldü. Bir rahatsızlığımdan dolayı fiziksel acı çekiyordum yüzündeki dehşeti görmeniz lazımdı.
Ama yaptıklarını uyuşturamıyorum. Seven adam neden durduk yere sevdiğinden günlerce ayrı kalmak istesin?

Eşim yengeç, bence yetiştirilmey de bağlı, kendini geliştirmeye....
Benim eşim aşırı ilgi sevgi isteyen ve veren biri. Hiç böyle şeyler yaşamadık ama ufacık bi olumsuzlukta hemen Emrah moduna giriyor... Zaten bize denk gelir, işte hep mi bana olur, zaten ben hep böyle şanssızım..... Yani türlü türlü

Sinsi böcek haaaaa

Ben de yengecim oğlumda. İlgi delisi oğlum. Birazcık ilgi kızıma kaysın welcome to jungle. Hemen susar kabuğuna çekilir. Sevildiğini hissetmeyi sever.

Sevgiliniz belki de sadece yalnızlığı seviyordur. Kabuğuna çekilme ihtiyacı duyabilir.

Drama yaşamayı seviyodur, babamda yengeç küçücük bişeyden anneme küser bi kaç gün konuşmaz ama yinede çok sevdiğini biz biliriz.

O kabuğuna çekildiğinde ne yapacağım peki? Sakince bekleyecek miyim yani?

Ben yengeç burcuyum eski sevgilimde kovaydi. Bir araya gelmemeliydik. Hayatımda bu kadar yiprandigim bir dönem hatirlamiyorum duygusal anlamda. Belki de sizin duygularınız ona geçmiyor olabilir. Genelde kovalar sosyal çok duygularını belli eden bir yapıları yok. Bizim ise çok hassas ve kırılgan bir yapımız var. size anlatamadığından ortalıktan kayboluyordur.

Sürekli yazan eden biri değilim.
Ama yanında ağladım onun için. Sevgimi daha nasil gösterebilirim ki?

Eski esim yengec burcuydu, suan bosanma asamasindayiz . 6 ayi evlilik olmakla birlikte 2 yil birlikteligimiz oldu, beni sevdi mi sevmedi mi hala bilmiyorum. Hic sevgisini gosteren biri degildi, cok icine kapanik sessizdi, cekingendi

Eski esim yengec burcuydu, suan bosanma asamasindayiz . 6 ayi evlilik olmakla birlikte 2 yil birlikteligimiz oldu, beni sevdi mi sevmedi mi hala bilmiyorum. Hic sevgisini gosteren biri degildi, cok icine kapanik sessizdi, cekingendi
Kendince gidip, geri döndüğü olur muydu?

Sürekli yazan eden biri değilim.
Ama yanında ağladım onun için. Sevgimi daha nasil gösterebilirim ki?

Günlük mesaj almak isterler yanında yokkende biraz arayıp sor bende drama seviyorum bu arada o dramada senin Ilgın ondan başka bi şeye kaydiginda oluyordur muhtemelen kendini geri cekiyorki Ilgın ona kaysın taktik hesabı.

Vaktin varsa özelden yazabilir miyim?

Siz hiçbir şey yapmasanız da o kendince bir sebep bulmuştur kabuğuna çekilmek için. Dramı ve kendilerine acımayı seviyor bunlar inanın bana. Ama çok da sevimli oluyor keratalar, şeytan tüyü var işte. Ne onlarla ne onsuz. Hiçbir şey olmamış gibi siz konuşun onunla, kabuğundan çıkartın, çekinmeyin. Ama bunu tatlı tatlı yapın. Kızarak değil. Ooo öyle bir dökülür ki şaşar kalırsınız. ben ne kötü bir insanmışım yahu dersiniz, kendinize kızarsınız ama ben bunları ne zaman yaptım ki acaba dersiniz. Dedim ya işiniz zor.

Ha ama hayatında başka biri varsa onu bilemem, temkinli olmanızda da fayda var. dedim ya benim yengeç böceğim tam bir yere bakan yürek yakan çıkmıştı. Beni aldattığı yetmiyormuş gibi bunun için bile beni suçladı. Sinsi bir de beni ayrıldıktan sonra 5 ay fake hesaptan takip etmiş, yine ruhum duymadı oysa ki ben beni çoktan unutmuştur derken o bir umut ben ona geri dönerim diye hayaller kuruyormuş. Ee be vizyonsuz adam o kadar ay beni sahte hesaplardan takip edeceğine bir selam yazsan belki şimdi her şey çok farklı olabilirdi. Özetle sağlam psikoloji lazım. Asla büyümeyen ve büyümeyecek bir çocuk var karşınızda çünkü ..

Evet oluyordu. Sevgili iken 45 gun ayri kaldik. Ben konusmaya, bulusmaya calistim mesaj atiyordum arada cevap bile yazmiyordu. 45 gun konusmadi, 45 gun sonra pat diye, ben senden vazgecemiyorum galiba diye mesaj atmisti
Özelden yazabilir miyim vaktin varsa?

Durumun yengeç ya da değil olmasıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Aslen burçlara inanan bir insanımdır bu arada. Ancak söylediğiniz her şeyi yengeçliğine vurmak doğru gelmiyor bana. Neden mi? Yengeç dediğin insan -kadını olarak kendimden biliyorum- öyle gel git şeklinde kaybolup gelen bir yapısı olan bir burç değildir. 1sadekahve de yazmış gördüm ve çok katıldım, bir yengeçin leş özellikleri olabilir ama sevgisinden asla şüphe etmezsin eğer gerçekten seviyorsa. Öyle bir bağlanır ki koparmak isteyip koparamazsın. İlla yengeçlikten diyorsan o zaman ben de net olarak bu adam seni sevmiyor diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…