Yengeç Erkeği ve Gelgitli Halleri

Kisaca yazacagim ama aşık yengeçler böyle yapmaz.
Hem kendim yengecim hem de 6senelik sevgilim,8bucuk yıllık eşim yengeç.

Yengec kadiniyim daha once asiri alingan ve depresif bir yengec sevgilim oldu. Cozum iletisim. Sevgi dolu ask dolu bir sekilde ona duygularini kirildigini emin olamadigini anlat sor acik acik Yani her seyin basi iletisim.

Bende kardes8m yüzünden öyle olur diye korkuyorum.annem kızıma bakıyor ama zaten kadının az tahammülünü daha da azaltıyor kardeşim.o yüzden tam nasıl davranıyor bile bilemiyorum annem.valla erkek kardeşimle annem8n yükseleni oğlak kardeşimin ay burcu kova o bile kurtarmadı insanlık eklemedi karakterine
İmkanın varsa kendi evine çık diycem de çocuğa kim bakcak benim kardeş yurtdışında 3 aydır çok rahatız her ay kol gibi telefon faturasını ödüyorum ama ona bile razıyım ya bide küsmüş bana hem faturasını ödüyorum hem benle küs öylede şerefsiz işte :) Allah yardımcımız olsun

Kızlar astroloji ile ilgiliyim ve bir insanın karakterine sadece güneş burcu sebep olmaz, hatta bazen hiç etki bile etmeyebilir. Doğum haritamız var, 12 gezegenden oluşur ve bunların her biri bize etki eder. Genel olarak 1-2-3 ve 12. evlerimiz karakterimizin büyük kısmına etki eder. 1. ev yükselendir, bazen ana burcun bile önüne geçer.

Kendimden örnek vereyim, güneş burcum kova ama 5. evde, ilişki kurma kısmıma etkili, yükselenim başak fiziksel görünüm ve huylarımı epey etkiliyor, 2. ev terazi yüz güzelliği ve toplumda tanınma (genelde duygularımı göstermem ) ve 12. ev aslan, baskın karakterimdir :) Ay burcum yengeç, duygularımı etkiler ve gerçekten yengeçlik dengesizlik, güvensizlik getiriyor. Güvenmek için türlü zorluklar çıkarıyorsun, tamamen emin olana kadar. Ama bir kere güvendi mi sonsuz sadakatlidir, asla ayrılığı düşünmez, sorun çözmek ilişkiyi devam ettirmek ister falan...

Benimki de yengeç
Bir sürü arkadaşı var
Niye 1-2 tane olsun ki
Arkadaşları dolu.
Ama kankası yani dostu 1-2tane.
Şöyle anlatayım nedemek istediğimi , evimize her arkadaşını sokmaz.bu 1-2 arkadaşı evimize gelebilir.
Beni sadece onlarla aynı ortama sokar.
İçkiyi sadece 2-3arkadaşı ile içer.

Boşuna burclarla yormayın kendinizi. Kişisel gelişim den mahrum erkeklerin %100 ü aynı. Odun

X