- Konu Sahibi Meredith Grey
Kisaca yazacagim ama aşık yengeçler böyle yapmaz.
Hem kendim yengecim hem de 6senelik sevgilim,8bucuk yıllık eşim yengeç.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok valla bizimki böyle yapıyor.Kisaca yazacagim ama aşık yengeçler böyle yapmaz.
ay evet dimi anna buanna sen misin beybi? noldu yine mi kayıplarda bu adam? kızım bırak su adamı ya bak valla gerek yok
Zaten kankası 1-2taneyi geçmez.Kardesimin kanka haznesi zayıf evlendirmeye kalkacaklar illa ki.annemin bir tezine göre evlenirse
Dut yemişe döner.ben pek sanmıyorum ya neyse
İmkanın varsa kendi evine çık diycem de çocuğa kim bakcak benim kardeş yurtdışında 3 aydır çok rahatız her ay kol gibi telefon faturasını ödüyorum ama ona bile razıyım ya bide küsmüş bana hem faturasını ödüyorum hem benle küs öylede şerefsiz işte :) Allah yardımcımız olsunBende kardes8m yüzünden öyle olur diye korkuyorum.annem kızıma bakıyor ama zaten kadının az tahammülünü daha da azaltıyor kardeşim.o yüzden tam nasıl davranıyor bile bilemiyorum annem.valla erkek kardeşimle annem8n yükseleni oğlak kardeşimin ay burcu kova o bile kurtarmadı insanlık eklemedi karakterine
ay yok ya elin kızının başını yakıp günaha girmeyin bide çocuk yaparsa 3 cü birden başınıza kalır vallaKardesimin kanka haznesi zayıf evlendirmeye kalkacaklar illa ki.annemin bir tezine göre evlenirse
Dut yemişe döner.ben pek sanmıyorum ya neyse
Benimki de yengeçZaten kankası 1-2taneyi geçmez.
Arkadaşları dolu.Benimki de yengeç
Bir sürü arkadaşı var
Niye 1-2 tane olsun ki