- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
İlgilendiği taktirde karşılığını veriyorum.yengeç=ilgi
bu kadar basittir aslında
size bu uymuyorsa işiniz zor :)
Biraz bilgi alabilme şansım var mı? :)Bana yengeç erkeği demeyin sevgilim yok. Ama kardeşim var. Heralde beddua etse biri yengeç erkeğinle evlenesin derler heralde.
Yok vallahi bilmiyorum.aslında yengeç olmasıyla alakalı değil durum. yükseleni ne ? hayata karşı tavrımız, insanlar üzerinde bıraktığımız izlenim ve kendimizi ifade ediş şeklimiz yükselen burçtur..
ay'ı hangi burçte ? ay duygusal dünyamızı, bilinçaltımızı yönetir.. gibi gibi..
sadece yengeç erkeğini okumayın yani.. yükselenini bilmeniz lazım eğer burçlardan yürüyecekseniz.. :)
Ne sinyali ablacım?Sinyalleri veriyor arkana bakmadan kaçmaya ne dersin?
benim sevgilim de yengeç ama yükseleni aslan.Yok vallahi bilmiyorum.
Genelde yengeç erkekleri illallahlık oluyor diye duydum, okudum da birçok yerde :)
Ne yapacağım ben bu adamla? Bir önerin var mı?Sevgilim yengeç erkeği dengesiz biri ilgi göstermez ilgi bekler pinti değil ama bonkör de değil...
Genç yaşında, gezip tozması gerekirken işten eve bir yaşam sürüyor. Evden başka mekan bilmez.benim sevgilim de yengeç ama yükseleni aslan.
kendime sabırlarcaaaa diliyorum :)
yenge. evcimen olur, pek gezeyim tozayım modu olmaz.
bi de içine kapanırsa zor açılır. duygularını da zor belli eder.
sert görünür ama kalbi çok merhametlidir. derinden sever.
Genç yaşında, gezip tozması gerekirken işten eve bir yaşam sürüyor. Evden başka mekan bilmez.
Seviyor mu sevmiyor mu beni hiç bir fikrim yok. Sürekli bu konuda düşüncelerim değişiyor.
Seven adam durduk yere günlerce ortadan kaybolmaz gibime de geliyor.
Seviyor olabilirsin ama en az onun kadar ilgi alaka gösterebilecek bir yapın yoksa, biraz özgür ruhluysan yapamazsın. Kaprisiyle, kıskançlığıyla zamanla kendine olan özgüvenini filan da alır götürür ki sadece tek ilgi odağın kendisi olsun.Ne sinyali ablacım?