Yengeç Erkeği ve Gelgitli Halleri

Bence o bile ne istediğini bilmiyor.
Ayrılıyoruz k*çımın dibinde, sürekli laflar sözler. Tamam barışıyoruz herif ortadan kayboluyor.
Ya tamamen gel ya da tamamen git.
Drama seviyolar ayrılıp içip arabeks dinlicek illa çok dertliyim pozları sürekli dizi çeker modda geziyor bizim ki kader kahpe kader halleri ağzına terliği bi çarpıyorum kendine geliyor yengeç erkeğine sert ve emir verir şekilde davranmanız gerekiyor dominant karakterle anlaşıyorlar yönetilmeleri gerekiyor malesef

İlgilendiği taktirde karşılığını veriyorum.
Ama saçma sapan triplere giren, ne zaman ortadan kaybolacağı belli olmadan bir adama kalbimi açmak da zor geliyor.
eşim yengeç
evet değişkendir yengeçler ama bir o kadar da aşk adamı/kadınıdır
sevdiğine düşkün sadıktır

çabuk usanma huyları var ama sizinki yengeç olduğundan böyle yapmıyor

ya dengesiz ya da ayrılmak istiyor

eşim yengeç burcu hiç anlattığınız özelliklerde değil
triplere girmez ortadan kaybolacak bir kişililte değildir,son derece sadıktır sahiplenicidir eşine
bu kişi sizi sevmiyor olabilir mi?

eşim yengeç burcu hiç anlattığınız özelliklerde değil
triplere girmez ortadan kaybolacak bir kişililte değildir,son derece sadıktır sahiplenicidir eşine
bu kişi sizi sevmiyor olabilir mi?

Benim eşimde yengeç bu anlatılanlarla alakası yok
Siz yanlış insanlara denk gelmişsiniz
Burçta sorun yok :)

Ayrılmak isteyen adam ayrılır ayrılmaz neden adıma şarkılar, sözler paylaşsın?

Benim kardeş 5 vakit namazını kılar bide sorsan kesin o cennete gidecek o kadar da kendini beğenir filan yani
Valla ben artık şaşırmam onlar ne derse. Çünkü ne istediğini bilmiyolar. Gel gitliler. Yol yakınken bırak uğraşma değmez. Senin de psikolojini bozar
Bence o bile ne istediğini bilmiyor.
Ayrılıyoruz k*çımın dibinde, sürekli laflar sözler. Tamam barışıyoruz herif ortadan kayboluyor.
Ya tamamen gel ya da tamamen git.
Ben özellikle onu o yapan özelliklerini tutarlı bulmuyorum.cunku bir iyi yaptıysa bin kötü yaparak bütün artılarını götürüyor. Ilgiye doymaz dediginiz gibi ilgilenince tersler hatta ona karışıyormuşsun gibi.onda ilgiden kim zorunluysa örneğin anne diğer çocuklarından nefret edip konuşmamalı.bunun stres topu olmalı.azarladiginda yalamalı. Eşse kendi ailesini silmeli adamın ailesine kendini ezdirmelii.
Onu strese sokup moralini bozup yine ilgilenmeli
O yüzden diyorum kardeşim evlenmesin yada kendi gibi bulsun dinsizin hakkından imansız misali.

Benim eşimde yengeç bu anlatılanlarla alakası yok
Siz yanlış insanlara denk gelmişsiniz
Burçta sorun yok :)
Yengeç burcunda gayet de sorun var :)
Etrafımda tanidigim diğer yengec burcu erkekleri olsun, internette yazılanlar olsun. Hiç bir burç hakkında öyle bir başlık yokken, ekşide yengeç burcu mağdurları diye bir başlık var. Daha ne olsun ayol :)

Sevgilileri son sıradaysa nasıl boğuyorlar
Anlamadım

Valla benim annem biricik oğlunu en çok sevdiğinden zaten bizim evde prens de kral da o burcunun özellikleri haricinde annem ve babam tarafından şımarık bir velet olarak yetiştirildi her istediği olacak ona tapmamız şart maaşımızı ona harcamalıyız o yesin içsin gezsin kimse ona hesap sormasın kimse ondan para istemesin yengeçlerin hepsi aynı mı bilmem ama bizim evdeki bu dünyadaki sınavımız sanırım

Biz ailecek çok mağduruz yaw

Bizim evdeki de böyle hatta psikolojisi bile bozuldu.cok büyük sorun benim onu yalamamam.tabi tutup kavga etmek için kışkırtmıyorum.bu haliyle yine kötüyüm Allah beni naapmasın.
Evde babası hayırsız bi yeğeni var.dayı olarak sevsin dimi.ama yok .prensimizin bi tarafı toz kapmasın çocukla azıcık ilgilenirse.
Zamanında annem dedi "ben kızını ona emanet edemem.ağlar durur bakmaz"
İçimden dedim ne bu insan mı?
Ama nerdeyse annem Altın kaplatacak.
Bizde
-Onun babası yok (baba onun şahsına münasır bişey biz babasız geldik heralde)
-karışmayın oğluma(buna bende dahil)
-oğlu hasta olunca ölümcül hasta gibi davranır
-para konusuna fazla ses etmiyor çünkü.bana ve kızıma kadar.

Valla aynı şeyleri yaşamışız bizde de bir yiğen var kızkardeşimin oğlu gerçi onla pek sevişirler ama işte görünce sever bizim kide kızkardeşim artık bizim öküze dayanamadığı için kendine ev tuttu ayrı yaşıyorlar oda haklı benim oğlumda bana kıymetli diyor bizimkinin öfke krizleri evde cam çerçeve indirmesi çocuk korkak ürkek bişey oldu ne diyim çekecek çilemiz varmış

Esim yengec burcu, ama öyle cok ilgi bekleyen biri degil ( zaten yeterince veriyorum o ilgiyi ) valla canim herkes bir degil tabiki ama bizde giden taraf ben kovalayan taraf esim olmustur hep . Giden derken Tartismalarda felan ilk adimi o atmistir. Ama sacma sapan birseye inat etme huylari vardir bakk

Bende kardes8m yüzünden öyle olur diye korkuyorum.annem kızıma bakıyor ama zaten kadının az tahammülünü daha da azaltıyor kardeşim.o yüzden tam nasıl davranıyor bile bilemiyorum annem.valla erkek kardeşimle annem8n yükseleni oğlak kardeşimin ay burcu kova o bile kurtarmadı insanlık eklemedi karakterine

Burçlara inanmayın.

Valla istedi ya da istemedi sonuç olarak hizaya geldi beni ilgilendiren kısmı bu:)
Ayrıca yengeç erkeği ile ilgili bikaç bilgi daha vereyim;
Sevdiğini deli gibi kıskanır ama girdiği ortamda dikkat çeken bi eşi olmasındanda gurur duyar.
Yani hem kıskanır hem güzel olsun güzel giyinsin ister.
Arkadaşları ile geçireceği zaman çok kıymetlidir.
Müdehale edilmesini istemez.
Alkol sever.şükür benimki dozunu bilenlerden.
Güzel giyinmeyide sever.

Kardesimin kanka haznesi zayıf evlendirmeye kalkacaklar illa ki.annemin bir tezine göre evlenirse
Dut yemişe döner.ben pek sanmıyorum ya neyse

anna sen misin beybi? noldu yine mi kayıplarda bu adam? kızım bırak su adamı ya bak valla gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…