Yengeç Erkeği ve Gelgitli Halleri

Sizin burcunuz ne? size bişey diyimmi azcik zor işiniz benim burcunda yengeç,evcil,alıngan,duygusal,herşeye alınan, hep ilgi isteyen, biraz zor bir burctur ama merhametli ve sevdilli tam sever aslında erkeğin yengeci evlenilcek tiptir benceeeee

Özelden yazabilir miyim?

Madem burca yordun bende sana diyim yengeç öyle ortadan kaybolmayi sevmez. Zaten hayatında bir şey değiştiği zaman adapte olamayacağı için kolayca Kendisi de değiştirmeye gayret eder.
Yengeçlerin sevgisinden şüphe duyuyorsan sevdiğini sanmıyorum. Yengeç burçları Sevdikleri zaman belli ederler

Kovaaa.

Kendim yengecim. Erkek yengeç olmasinlar diye dua ettim oglanlar 21 haziran da dogdu. Bir erkek ivin en gucsiluz ve duygusal burc yengec maalesef. Birilerine ihtiyaclari oluyor mutlaka

Fazla mı burç kafasıyla yasiyorsunuz?

Ama evet, yengeç burçlarında bu biraz var. Adamlar kabuklarına çekilip dram yaşamaya bayılıyorlar. O an trip atacak hiçbir şey bulamasalar havadaki toza trip atar ama yine size küserler. İlgiyi çok seviyorlar, dozunda ilgilensen yetmez, neden daha çok ilgilenmiyorsun yoksa beni sevmiyor musun derler. Çok ilgilenirsiniz bu sefer de kabuklarına çekilirler. En uzun ilişkim nasıl başardım bilmiyorum ama yengeç burcuyla olmuştu. En güzel zamanlarımı da onunla geçirdim ama en çok da o burnumdan getirmişti. Ama bunu yaparken aslında beni üzmek için yapmıyordu çünkü yengeç burçları en çok zulmü en çok sevdiklerine yapıyorlar gibime geliyor. Kuzenim de aynı böcekgil familyasından çünkü. Hık demiş birbirlerinin burnundan düşmüşler.

Bu arada ben oğlak burcuyum yükselenim de boğa. Bir tek boynuzlarım eksik diyeceğim ama o da eksik kalmadı. Saolsun sevgili yengeçciğim boynuzları da takmıştı bana. Hiç ruhum bile duymadı üstelik. Sinsi böcek.

Demem o ki; Allah kolaylık versin size, işiniz zor. Ama bana sorarsanız kestirip de atmayın şayet hoşlanıyorsanız. Emek verin biraz, baktınız yine de kıymet bilmiyor o zaman yolunuza bakarsınız.

Gayet mutlu mesut bir gün geçirmişiz. Akşamına ortadan kayboluyor ve ne ses ne soluk.
Konuşmuyoruz birkaç gün, bu sırada bana ithafen şarkılar, sözler, durumlar..
Sana ithafen olduğunu nerden biliyorsun ki
Adam eve bıraktığı zaman gittin mi haber ver diyen merak eden biri benimki ki sokağıma bırakıyor iki adım Evim yani
Bence senin adam sana fazla ilgi duymuyor
Çünkü ilişkinin başındaysa bide yengeçler ilgili insanlardır sadece kavga gerginlik vs sevmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…