-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Özelden yazabilir miyim?ay tam yengeç. benimkinin yükseleni aslan olduğundan sosyal yani kuvvetli.
ev onların sığınağı. durduk yere kaybolmuyor, kendince nedenleri var.. içine kapanması gerekiyor kendine göre. kendince duyguları düşünceleri tartıyor.
dedim ya belli etmezler pek duygularını..
Madem burca yordun bende sana diyim yengeç öyle ortadan kaybolmayi sevmez. Zaten hayatında bir şey değiştiği zaman adapte olamayacağı için kolayca Kendisi de değiştirmeye gayret eder.Genç yaşında, gezip tozması gerekirken işten eve bir yaşam sürüyor. Evden başka mekan bilmez.
Seviyor mu sevmiyor mu beni hiç bir fikrim yok. Sürekli bu konuda düşüncelerim değişiyor.
Seven adam durduk yere günlerce ortadan kaybolmaz gibime de geliyor.
Olay olmuyor ki. Kendisi olay yaratıyor. Dramı seviyor.Burçla murçla ne ilgisi var? Olayı tam anlatmamışsın bikere, triplere giriyor ne demek? Ne oluyor da ne yapıyor yani? İster yengeç olsun ister ayı olsun buna mı bağlamak lazım hemen...olayı anlat
Kovaaa.Sizin burcunuz ne?size bişey diyimmi azcik zor işiniz benim burcunda yengeç,evcil,alıngan,duygusal,herşeye alınan, hep ilgi isteyen, biraz zor bir burctur ama merhametli ve sevdilli tam sever aslında erkeğin yengeci evlenilcek tiptir benceeeee
Olay olmuyor ki. Kendisi olay yaratıyor. Dramı seviyor.
tabi ki :)Özelden yazabilir miyim?
Gayet mutlu mesut bir gün geçirmişiz. Akşamına ortadan kayboluyor ve ne ses ne soluk.Ornek ver diyorum işte..
Olayları bilmeden nasıl yorum yapalım
Fazla mı burç kafasıyla yasiyorsunuz?Merhabalar,
Hayatımda bir yengeç erkeği var ya da yok. Kusura bakmayın Aşk-ı Memnu Adnan Bey'e bağladım. Artık gerçekten sinir ve sabır katsayım zorlanmaya başladı. Hiçbir davranışına akıl, mantık ermiyor.
Birlikteyken kendince triplere girip gidiyor. Ayrıldık mı benim adıma sözler, şarkılar paylaşmaya başlıyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Be adam madem bu hallere gireceksin yine gidiyorsun? Gerçi anlatım dilimden sürekli müsade ettiğim bir durummuş gibi anlaşılıyor ama 2 kere oldu.
Artık gemileri yakıp gitme durumuna geldim. Son bir durum değerlendirmesi yapıyorum. Seviyorum da hergeleyi. Ama ben de insanım ve yıpratıyor bu durum, bu belirsizlik beni.
Yengeç erkeğine has bir durum mu bu? Çok ilgi istediklerini okumuştum ve ben yan yana olmadığımız sürece çok ilgi gösteren biri değilim. Başka bir durum olduğunu düşünüyorsanız da teşhisinizi ve tavsiye ettiğiniz tedavi yönetmini bekliyorum.
Yok vallahi ama bu dengesizliğinin karakterinden kaynaklandığını düşünmek istemiyorum.Fazla mı burç kafasıyla yasiyorsunuz?
Neden çekip gidip, yeniden geliyor? Dram yaratıyor.Kendim yengecim. Erkek yengeç olmasinlar diye dua ettim oglanlar 21 haziran da dogdu. Bir erkek ivin en gucsiluz ve duygusal burc yengec maalesef. Birilerine ihtiyaclari oluyor mutlaka
Dramdan besleniryolar onlarNeden çekip gidip, yeniden geliyor? Dram yaratıyor.
Sebep? Yani onlara faydası ne ki bunun?Dramdan besleniryolar onlar
Gayet mutlu mesut bir gün geçirmişiz. Akşamına ortadan kayboluyor ve ne ses ne soluk.
Konuşmuyoruz birkaç gün, bu sırada bana ithafen şarkılar, sözler, durumlar..
Kendilerini acindirarsk sevgi acligini gideriyorlar. Guclu karakter ariyorsan maalesef. Ama senin sevgine ihtiyaci olan, evcimen bi tip ariyosan uygun. Küser ve sikisnca yalana basvurabilirlerSebep? Yani onlara faydası ne ki bunun?
Sana ithafen olduğunu nerden biliyorsun kiGayet mutlu mesut bir gün geçirmişiz. Akşamına ortadan kayboluyor ve ne ses ne soluk.
Konuşmuyoruz birkaç gün, bu sırada bana ithafen şarkılar, sözler, durumlar..