- 16 Haziran 2011
- 4.328
- 19
- 108
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
aşırı derece kıskanç,aılesıne fazla düşkün, paranoyak , bı anı bir anını tumaz, arkadasarının yannda bişi sölesen yanlıs anlar,,ve cimrii..bi yengeçe aynı evde yaşıyorum..dısarı cıkmanı istemezbı yengecle cıkıyorsan,sosyal yaşamından vaz gecıceksın..ama o geçmez..senın bı tane erkek arkadın olmayacak,onun bı sürü kız arkadası olacak iş konusunda olsun olmasın..iyi düşün
valla yazdıklarınızı okuyunca eşimin burcundan şüphe ettim.
asla kıskançlığı olmayan, ailesine herkes kadar bağlı, oldukça tutarlı, cimri olmayan ve beni asla kısıtlamayan, hem benim hem kendi sosyal hayatına oldukça önem veren,oldukça temiz ve titiz, evine düşkün ve bensiz birşey yapmaktan zevk almayan bir yengeç erkeği ile evliyim.
sanırım benim ki numunelik
Benim yengeçim:
Üstüne sıkı giyin her şeyi ben mi söyleyecem hasta olma der laelaelaelaelae
Yaz günü bile soğuk su içirmez, suyu alır önce kendisi içer eğer ona gore soguksa elinde evırır cevırır ısıtır öyle verır, itirazlarımı asla ama asla dinlemez :bbo:
Ben yengeç bucunun kesinlikle bir anne şefkati taşıdığını düşünüyorum
Her seferine doldurma şu çantanı diye kızar, ama yolda yürürken bakar ki çanta bana ağır gelmiş kıyamaz sanki kızan o değilmiş gibi ver başımın belası der alır çantayı elimden rengine modeline aldırış etmeden taşır :lepi:
Anlattıkça tekrar aşık oldum Şeniz
Benim yengeçim:
Aşırı derecede kıskanç kaydirigubbakcemile
Etrafındaki kimseye güvenmez aklinialirimsmile
Hergün işe gelirken ve eve dönerken istisnasız hergün yolda bakan eden oldu mu ,rahatsız eden var mı? diye sorar zemuszemus
Aşırı derecede sadakatlıdır alkisalkisalkis
Çok ince düşüncelıdır vereliniortak
Herşeyin doğrusunu ve olması gerekenı o bilir
Hata kabul etmez, kendisi de yapmaz, yaparsa nadirdir o da hoş görülebilir. CADIARZU
Üstüne sıkı giyin her şeyi ben mi söyleyecem hasta olma der laelaelaelaelae
Yaz günü bile soğuk su içirmez, suyu alır önce kendisi içer eğer ona gore soguksa elinde evırır cevırır ısıtır öyle verır, itirazlarımı asla ama asla dinlemez :bbo:
Ben yengeç bucunun kesinlikle bir anne şefkati taşıdığını düşünüyorum
Her seferine doldurma şu çantanı diye kızar, ama yolda yürürken bakar ki çanta bana ağır gelmiş kıyamaz sanki kızan o değilmiş gibi ver başımın belası der alır çantayı elimden rengine modeline aldırış etmeden taşır :lepi:
Anlattıkça tekrar aşık oldum Şeniz [/QUO
Tıpkısının aynısı ''Üstüne sıkı giyin her şeyi ben mi söyleyecem hasta olma der'' üşüyorum diye mont eldiven tayt evde giymek için çorap aldı. eldiven dikişinden açıldı değiştirdi aynısından bulmak için nereleri dolaştı anlatamam.
çok utangaç olurlar ya içkiliyken yada sevişirken senin için neler hissettiğini belli eder. ONUN YANINDAYKEN SENDEN KIYMETLİSİ GÜZELİ YOKTUR. SENİ ÇOK YÜCELTİR.
ben geçen tlf da güzel bir şey söyledim. Cvp gelmedi aynı şeyi tekrarladım gene cvp gelmeyince bu şekilde olmaz benim söylediğim şeye bir cvp vermedin geçen günde aynısını yaptım dedim bana söylediği cvp ne biliymusunuz utanıyorum.... neden dedim çok güzel şeyler söyledin. çok hoşuma gidiyor benim hk bu tür şeyler SÖYLEMEM ama utanıyorum... dedi ben çok şaşıtdım..
herkes bu yengeç erkeğine sırılsıklam aşık, yengeç erkeği zaten bulunmaz nimet de.. açın gözünüzü bakın bi anacım nasıl kıskacına almış sizi.
siz karşı çıksanız kendiniz olmak isteseniz buna sizin onun kıskançlığına huysuzluğuna hoşgörü gösterdiğiniz kadar alttan alarak yaklaşacak mı?? benimki huysuzun teki çıktı işte. duygusalmışşş pehhh! işine geldi mi duygusal kırılgan gelmedi mi haddini bilmez siler atar seni. başka bir kadına giderken de kalmaz o duygusallığı falan baştan söyleyim. vee savunması gayet açıktır: öyle çok seviyordum ve o kadar çok düşünüyordum ki seni herşey unutmak içindi.. bak bakk ayaklara bakk.
yengeç erkeği arsız olur kızlarr, tartışmaları sevmeyen biriyseniz baş edemezsiniz.aslan burcuyum, baskınlığımı unuttum ayol adamın karşısında ne bir duygusal söz, romantizm, iltifat.. hiçbişe yokk neymiş sabah kalkınca günaydın msjı istermiş, gece uyumadan değil bak "uyuyakalmadan" hemen önce msj istermiş. neden?? ilk uyandığımda ve uyuyakalamdan önce aklımda o olmak istermiş hadi yaaa paşabey mübarek anası zaten cadı, alışmış adamın sırnaşıp dizinin dibinden ayrılmamasına.. amaaan onla baş edeceğime aslan bulur adamın dik duruşuyla duygusuzluğuyla baş ederim, en azından boş çıkmaz o havalı imajları
çok çektim ben yengeçten çoookk.. yok yere bağırıp çağırmalar, başa kakmalar, küçücük bi tartışmada bile kendini kaybedip tokat atmalar, hiçbişe olmamış gibi üste çıkmalar, kendini bişe sanıp küçümsemeler..karşısındakinin aslan olduğunu da unutuyor habire katlanıp gideceğimi sanıyor bir ömür elli kere anlattım vazgeç şunları yapmaktan, seni sevdiğim için varım yoksa giderim diye, adamda tık yok aslan-yengeç çiftlerine sesleniyorum geç olmadan dönün eğer çıkmazın farkına vardıysanız 2 ayda hayatımı tersyüz etti uğraşamam valla artık gitsin elma kurdu gibi kemirdiği ömrümden
gözüm korktu yaaaherkes bu yengeç erkeğine sırılsıklam aşık, yengeç erkeği zaten bulunmaz nimet de.. açın gözünüzü bakın bi anacım nasıl kıskacına almış sizi.
siz karşı çıksanız kendiniz olmak isteseniz buna sizin onun kıskançlığına huysuzluğuna hoşgörü gösterdiğiniz kadar alttan alarak yaklaşacak mı?? benimki huysuzun teki çıktı işte. duygusalmışşş pehhh! işine geldi mi duygusal kırılgan gelmedi mi haddini bilmez siler atar seni. başka bir kadına giderken de kalmaz o duygusallığı falan baştan söyleyim. vee savunması gayet açıktır: öyle çok seviyordum ve o kadar çok düşünüyordum ki seni herşey unutmak içindi.. bak bakk ayaklara bakk.
yengeç erkeği arsız olur kızlarr, tartışmaları sevmeyen biriyseniz baş edemezsiniz.aslan burcuyum, baskınlığımı unuttum ayol adamın karşısında ne bir duygusal söz, romantizm, iltifat.. hiçbişe yokk neymiş sabah kalkınca günaydın msjı istermiş, gece uyumadan değil bak "uyuyakalmadan" hemen önce msj istermiş. neden?? ilk uyandığımda ve uyuyakalamdan önce aklımda o olmak istermiş hadi yaaa paşabey mübarek anası zaten cadı, alışmış adamın sırnaşıp dizinin dibinden ayrılmamasına.. amaaan onla baş edeceğime aslan bulur adamın dik duruşuyla duygusuzluğuyla baş ederim, en azından boş çıkmaz o havalı imajları
çok çektim ben yengeçten çoookk.. yok yere bağırıp çağırmalar, başa kakmalar, küçücük bi tartışmada bile kendini kaybedip tokat atmalar, hiçbişe olmamış gibi üste çıkmalar, kendini bişe sanıp küçümsemeler..karşısındakinin aslan olduğunu da unutuyor habire katlanıp gideceğimi sanıyor bir ömür elli kere anlattım vazgeç şunları yapmaktan, seni sevdiğim için varım yoksa giderim diye, adamda tık yok aslan-yengeç çiftlerine sesleniyorum geç olmadan dönün eğer çıkmazın farkına vardıysanız 2 ayda hayatımı tersyüz etti uğraşamam valla artık gitsin elma kurdu gibi kemirdiği ömrümden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?