- 20 Nisan 2008
- 4.464
- 458
- 698
- Konu Sahibi EstetikEditor
Benim yengeçim:
Aşırı derecede kıskanç kaydirigubbakcemile
Etrafındaki kimseye güvenmez aklinialirimsmile
Hergün işe gelirken ve eve dönerken istisnasız hergün yolda bakan eden oldu mu ,rahatsız eden var mı? diye sorar zemuszemus
Aşırı derecede sadakatlıdır alkisalkisalkis
Çok ince düşüncelıdır vereliniortak
Herşeyin doğrusunu ve olması gerekenı o bilir
Hata kabul etmez, kendisi de yapmaz, yaparsa nadirdir o da hoş görülebilir. CADIARZU
Üstüne sıkı giyin her şeyi ben mi söyleyecem hasta olma der laelaelaelaelae
Yaz günü bile soğuk su içirmez, suyu alır önce kendisi içer eğer ona gore soguksa elinde evırır cevırır ısıtır öyle verır, itirazlarımı asla ama asla dinlemez :bbo:
Ben yengeç bucunun kesinlikle bir anne şefkati taşıdığını düşünüyorum
Her seferine doldurma şu çantanı diye kızar, ama yolda yürürken bakar ki çanta bana ağır gelmiş kıyamaz sanki kızan o değilmiş gibi ver başımın belası der alır çantayı elimden rengine modeline aldırış etmeden taşır :lepi:
Anlattıkça tekrar aşık oldum Şeniz
Aşırı derecede kıskanç kaydirigubbakcemile
Etrafındaki kimseye güvenmez aklinialirimsmile
Hergün işe gelirken ve eve dönerken istisnasız hergün yolda bakan eden oldu mu ,rahatsız eden var mı? diye sorar zemuszemus
Aşırı derecede sadakatlıdır alkisalkisalkis
Çok ince düşüncelıdır vereliniortak
Herşeyin doğrusunu ve olması gerekenı o bilir
Hata kabul etmez, kendisi de yapmaz, yaparsa nadirdir o da hoş görülebilir. CADIARZU
Üstüne sıkı giyin her şeyi ben mi söyleyecem hasta olma der laelaelaelaelae
Yaz günü bile soğuk su içirmez, suyu alır önce kendisi içer eğer ona gore soguksa elinde evırır cevırır ısıtır öyle verır, itirazlarımı asla ama asla dinlemez :bbo:
Ben yengeç bucunun kesinlikle bir anne şefkati taşıdığını düşünüyorum
Her seferine doldurma şu çantanı diye kızar, ama yolda yürürken bakar ki çanta bana ağır gelmiş kıyamaz sanki kızan o değilmiş gibi ver başımın belası der alır çantayı elimden rengine modeline aldırış etmeden taşır :lepi:
Anlattıkça tekrar aşık oldum Şeniz