herkes bu yengeç erkeğine sırılsıklam aşık, yengeç erkeği zaten bulunmaz nimet de.. açın gözünüzü bakın bi anacım nasıl kıskacına almış sizi.
siz karşı çıksanız kendiniz olmak isteseniz buna sizin onun kıskançlığına huysuzluğuna hoşgörü gösterdiğiniz kadar alttan alarak yaklaşacak mı?? benimki huysuzun teki çıktı işte. duygusalmışşş pehhh! işine geldi mi duygusal kırılgan gelmedi mi haddini bilmez siler atar seni. başka bir kadına giderken de kalmaz o duygusallığı falan baştan söyleyim. vee savunması gayet açıktır: öyle çok seviyordum ve o kadar çok düşünüyordum ki seni herşey unutmak içindi.. bak bakk ayaklara bakk.
yengeç erkeği arsız olur kızlarr, tartışmaları sevmeyen biriyseniz baş edemezsiniz.
![KK20 :20: :20:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk20.gif)
aslan burcuyum, baskınlığımı unuttum ayol adamın karşısında
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
ne bir duygusal söz, romantizm, iltifat.. hiçbişe yokk
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
neymiş sabah kalkınca günaydın msjı istermiş, gece uyumadan değil bak "uyuyakalmadan" hemen önce msj istermiş. neden?? ilk uyandığımda ve uyuyakalamdan önce aklımda o olmak istermiş hadi yaaa paşabey mübarek
![KK14 :ssz: :ssz:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
anası zaten cadı, alışmış adamın sırnaşıp dizinin dibinden ayrılmamasına..
![KK51 :51: :51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)
amaaan onla baş edeceğime aslan bulur adamın dik duruşuyla duygusuzluğuyla baş ederim, en azından boş çıkmaz o havalı imajları
çok çektim ben yengeçten çoookk.. yok yere bağırıp çağırmalar, başa kakmalar, küçücük bi tartışmada bile kendini kaybedip tokat atmalar, hiçbişe olmamış gibi üste çıkmalar, kendini bişe sanıp küçümsemeler..
![KK15 :15: :15:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk15.gif)
karşısındakinin aslan olduğunu da unutuyor habire katlanıp gideceğimi sanıyor bir ömür
![KK36 :36: :36:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk36.gif)
elli kere anlattım vazgeç şunları yapmaktan, seni sevdiğim için varım yoksa giderim diye, adamda tık yok
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
aslan-yengeç çiftlerine sesleniyorum geç olmadan dönün eğer çıkmazın farkına vardıysanız
![Türk Bayrağı :72: :72:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk-tr.gif)
2 ayda hayatımı tersyüz etti uğraşamam valla artık gitsin elma kurdu gibi kemirdiği ömrümden