- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
Bu aya özel yılbaşı da açalımm ııı ?? :)Canım sen bilirsinBizim kategorimiz belli çoğunluk ne derse onu yapıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu aya özel yılbaşı da açalımm ııı ?? :)Canım sen bilirsinBizim kategorimiz belli çoğunluk ne derse onu yapıyoruz
Bu ay diyet yemekleri canımBu aya özel yılbaşı da açalımm ııı ?? :)
Askolsun nevos yoksa sen soyledigimi ciddiye mi aldinCanım sen bilirsinBizim kategorimiz belli çoğunluk ne derse onu yapıyoruz
Tamam öyle olsunBu ay diyet yemekleri canım
Yok canım ciddiye anlamadımYeni üye değilsin işleyişi bilirsin zatenAskolsun nevos yoksa sen soyledigimi ciddiye mi aldin
neee amannn çok keyifsiz bir yarışma olacakYeni kategorimiz '' Diyet yemekleri''
Ohh iyi bari:)oyle ciddi ciddi yazinca korktum:))))Yok canım ciddiye anlamadımYeni üye değilsin işleyişi bilirsin zaten
Niye keyifsiz olsunKendine bir tarif bul bekliyorumneee amannn çok keyifsiz bir yarışma olacak
B Be_Ni_1012 1. oldu canımnevoş birinci kim oldu kaçırdım takip edemedim tebrik ederim
şimdi menü mü olacak yoksa bi çeşit mi
Üçüzlerin güzel annesi mesajlarda ses,mimik olmayınca arada sert kaçıyor.Birde telden veya acele yazınca daha fena olabiliyorOhh iyi bari:)oyle ciddi ciddi yazinca korktum:))))
mercimek köftesiydi değil mi ya ben demedim mi bi mercimek köftesi yapayım diye B Be_Ni_1012 madalyaların fazla geliyorsa paylaşabilirsin canım ben gönüllüyümB Be_Ni_1012 1. oldu canım
Yok canım içli köfteyle 1. Oldumercimek köftesiydi değil mi ya ben demedim mi bi mercimek köftesi yapayım diye B Be_Ni_1012 madalyaların fazla geliyorsa paylaşabilirsin canım ben gönüllüyüm
benim kartlar yandı :))Yok canım içli köfteyle 1. Oldu
Tesekkur ederım cnm benım ucu bıyerde guzel duruyo sımdılıkmercimek köftesiydi değil mi ya ben demedim mi bi mercimek köftesi yapayım diye B Be_Ni_1012 madalyaların fazla geliyorsa paylaşabilirsin canım ben gönüllüyüm
Tesekkur ederım cnm benım ucu bıyerde guzel duruyo sımdılık
Dıyet yemegı yapsana bıze