Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Ablam ellerine sağlıkHarika görünüyorYeni kategorimiz ne olsun
Eyvahlar olsun bana sorarsan ben şerbetli tatlılar, pastalar diye sayarım tatlı benim dünyam
Ama tavuk yemekleri olabilir, herkesin rahatça yapabileceği, bütçeleri de üzmeyecek bir yemek türü.
Dur ben onu işaretleyeyim

Ben de tatlıları seçerdimAma diyet yemeklerini çok istiyorlar hatta ankete ilkkez ekledimArkadaşlara destek olmak için onu seçtimFakat başka kategori öne geçerse bende değiştiririm
Teşekkür ederim Ablacım

Ben de tatlıları seçerdimAma diyet yemeklerini çok istiyorlar hatta ankete ilkkez ekledimArkadaşlara destek olmak için onu seçtimFakat başka kategori öne geçerse bende değiştiririm
Teşekkür ederim Ablacım
Aslında diyet yemekleri de iyi bir kategori olur, diyet yapanlar için farklı menüler çıkar. Bak şimdi ikilemde kaldım, çoğunluk diyet istiyorsa bende mi değiştirsem ki
Maksat Arkadaşlara destek

Aslında diyet yemekleri de iyi bir kategori olur, diyet yapanlar için farklı menüler çıkar. Bak şimdi ikilemde kaldım, çoğunluk diyet istiyorsa bende mi değiştirsem ki
Maksat Arkadaşlara destek
Ablacım son duruma göre ben sana haber veririm değiştirirsinBen seni etkilemiş olmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…