- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
aynen öyle olduoy kullanmaya gittim döndüğümde yarışma bitmiş ne oldu son durum bilmiyorum ama sanırım adra birinci olmuştur tebrik ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen öyle olduoy kullanmaya gittim döndüğümde yarışma bitmiş ne oldu son durum bilmiyorum ama sanırım adra birinci olmuştur tebrik ederim
Genel olarak et köfteler bekleniyor Sen bilirsin canım Senin köfte sevilen bir köfteşimdi herkescikler kıymalı tarif beklerken üzmesem mi dedim nevreste köfte diyince hep etli bekliyorlar şimdi
Yeni kategoriye geçtik canımoy kullanmaya gittim döndüğümde yarışma bitmiş ne oldu son durum bilmiyorum ama sanırım adra birinci olmuştur tebrik ederim
hayırlı olsun istediğim bi kategoriydi ama bu sefer acele etmiycem :)Yeni kategoriye geçtik canım
Tamam son dakika golü bekliyoruzhayırlı olsun istediğim bi kategoriydi ama bu sefer acele etmiycem :)
evet et köfte bekliyorlar dimi ben birazdan eklerim ya bilgisayarda resimler ondan ekleyemedimGenel olarak et köfteler bekleniyor Sen bilirsin canım Senin köfte sevilen bir köfte
Tamam canımevet et köfte bekliyorlar dimi ben birazdan eklerim ya bilgisayarda resimler ondan ekleyemedim
ekledimm bile DTamam canım
Bekliyoruz canım tarifini
Genel olarak et köfteler bekleniyor Sen bilirsin canım Senin köfte sevilen bir köfte
Hanımlar çok hamarat yaaaa hemen kapışmışlar tarifleriii ben anca haftasonu yapabilirim ki tatlım yaa inşallah yapılmaz
tarifini kapmışlar ya bana da olmuştune gülüyonnn kızz :)))
tarifini kapmışlar ya bana da olmuştu
Bu bölüme açabilirsin AblacımNevreste canım,yemekle ilgili fikir almak istiyorum.konuyu nereye açmam lazım.
teşekkürler canım.Bu bölüme açabilirsin Ablacım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemek-tarifleri.398/