Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
@Bilgece
@bebem-1221
@scoote
@lamelifAmine
Acizane kul
@Saksi_Degilim_Ben
@AdAm_OLaCaK_KIZ
@E-brulim
@tolin
@Meggieee
@lalli
@tikabilla
@bibibella
@nehirnil111
@_meLinDa_
@suzikoo
@BayanHicKimse
@FashionStil
@Cekirgee
@Feraceli
@_SARAYCA_
@moonna
@Helcin10
@kitapseverim
@yamukprenses
@kuzularinannesi
@naz_24
@Eses07
@mavi kedi
Evelynn
@HayyaL
@Meg
@rabia01
@vefa84
@elit81
@kuyrukluyildiz
önümüzdeki yarişmada hangi kategoriyi görmek istersiniz arkadaşlar
Ben hep bir şeylere geç kalıyorum nuryolu m
onemli degil canim oylamaya gec kaldin ,yarismaya bekleriz
Yeni kategorimiz ''Köfteler''
Her türlü köfte oluyor ama sadece etli değil kiKategori belli olmuş,vallaha köfteyi sevmem zaten çocukkende annem kandırarak yedirirmiş hep.
Aç ağzını kızım sana sucuk yaptım deyip ağzıma tıkarmış,yıllarca keklemiş beni,sonradan çaktım ama durumu.
Hala sevmem,yersem oda piknikte mangal olursa 2-3 tane yiyebiliyorum..
Her türlü köfte oluyor ama sadece etli değil ki
belki benim tarifimi seversin ama sev ne olur neyse ben hemen ekleyim zaten hazır kimse yapmadan eklemem şart hep geç kalıyorum da ilk tarifimeYok olsun köfe adı duydummu acayip oluyorum hemen
belki benim tarifimi seversin ama sev ne olur neyse ben hemen ekleyim zaten hazır kimse yapmadan eklemem şart hep geç kalıyorum da ilk tarifime
tamam üstelemiyorum sustum yarışmaya katılım başladı değil mi ekleyebiliyorsam hemen eklerimBak üsteleme seversin diye sen gene yap hemen bakayım tarifine ..
Ben seni tutuyorum yarışmada
tamam üstelemiyorum sustum yarışmaya katılım başladı değil mi ekleyebiliyorsam hemen eklerim
Bekliyoruz canım tarifiniYeni kategorimiz hayırlı olsun Hemen tarif bulmalıyım hamarat hanımlar başlarlar hemen :)))
Ablam misafirim vardı,ancak gelebildimHerhalde başlamıştır,gerçi nevoş haber verir yarışma başladı dye
Ekle canım tarifinibelki benim tarifimi seversin ama sev ne olur neyse ben hemen ekleyim zaten hazır kimse yapmadan eklemem şart hep geç kalıyorum da ilk tarifime
şimdi herkescikler kıymalı tarif beklerken üzmesem mi dedim nevreste köfte diyince hep etli bekliyorlar şimdiEkle canım tarifini