- 9 Ocak 2015
- 19.194
- 79.723
tesekkürler canımmm yaa Kazen bey aldı üelik iptali yaptırdım diyeSenin için kategori ekledimSen neden pro değilsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkürler canımmm yaa Kazen bey aldı üelik iptali yaptırdım diyeSenin için kategori ekledimSen neden pro değilsin
Kazen bey değil sistem almıştırSen bildir düzeltilirtesekkürler canımmm yaa Kazen bey aldı üelik iptali yaptırdım diye
Ayy düzelttiler ohh beKazen bey değil sistem almıştırSen bildir düzeltilir
Ablam ellerine sağlıkHarika görünüyorYeni kategorimiz ne olsunBu akşamki hünerlerim
Eki Görüntüle 1698223
Hadi gözünaydınAyy düzelttiler ohh be
Eyvahlar olsun bana sorarsan ben şerbetli tatlılar, pastalar diye sayarım tatlı benim dünyamAblam ellerine sağlıkHarika görünüyorYeni kategorimiz ne olsun
Ayy sağol nevooşşHadi gözünaydın
Ben de tatlıları seçerdimAma diyet yemeklerini çok istiyorlar hatta ankete ilkkez ekledimArkadaşlara destek olmak için onu seçtimFakat başka kategori öne geçerse bende değiştiririmEyvahlar olsun bana sorarsan ben şerbetli tatlılar, pastalar diye sayarım tatlı benim dünyam
Ama tavuk yemekleri olabilir, herkesin rahatça yapabileceği, bütçeleri de üzmeyecek bir yemek türü.
Dur ben onu işaretleyeyim
Kaze Bey ,Mune Hanım sağolsunAyy sağol nevooşş
Aslında diyet yemekleri de iyi bir kategori olur, diyet yapanlar için farklı menüler çıkar. Bak şimdi ikilemde kaldım, çoğunluk diyet istiyorsa bende mi değiştirsem kiBen de tatlıları seçerdimAma diyet yemeklerini çok istiyorlar hatta ankete ilkkez ekledimArkadaşlara destek olmak için onu seçtimFakat başka kategori öne geçerse bende değiştiririm
Teşekkür ederim Ablacım
Ablacım son duruma göre ben sana haber veririm değiştirirsinBen seni etkilemiş olmayayımAslında diyet yemekleri de iyi bir kategori olur, diyet yapanlar için farklı menüler çıkar. Bak şimdi ikilemde kaldım, çoğunluk diyet istiyorsa bende mi değiştirsem ki
Maksat Arkadaşlara destek
Artık çok geeçççç neyse nasılsa oy değiştirebiliyoruz, olmadı bir daha değiştiririm, kararsız müdürAblacım son duruma göre ben sana haber veririm değiştirirsinBen seni etkilemiş olmayayım
Artık çok geeçççç neyse nasılsa oy değiştirebiliyoruz, olmadı bir daha değiştiririm, kararsız müdür
@EnHarbiKiz
@Bilgece
@cimcimegfb
@HanimKelesimiGetir
@kkrizantem
@Kufi
@rabia01
@msg38
@Saksi_Degilim_Ben
@-Mahperi-
@Meg
@karanfil_kokulu