Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Bu akşamki hünerlerim:-)
image.jpeg

Eyvahlar olsun bana sorarsan ben şerbetli tatlılar, pastalar diye sayarım:-) tatlı benim dünyam:confused:
Ama tavuk yemekleri olabilir, herkesin rahatça yapabileceği, bütçeleri de üzmeyecek bir yemek türü.
Dur ben onu işaretleyeyim :-)
Ben de tatlıları seçerdim:confused:Ama diyet yemeklerini çok istiyorlar hatta ankete ilkkez ekledim:KK45:Arkadaşlara destek olmak için onu seçtim:21:Fakat başka kategori öne geçerse bende değiştiririm:KK48::KK45:
Teşekkür ederim Ablacım:KK19::KK36:

Ben de tatlıları seçerdim:confused:Ama diyet yemeklerini çok istiyorlar hatta ankete ilkkez ekledim:KK45:Arkadaşlara destek olmak için onu seçtim:21:Fakat başka kategori öne geçerse bende değiştiririm:KK48::KK45:
Teşekkür ederim Ablacım:KK19::KK36:
Aslında diyet yemekleri de iyi bir kategori olur, diyet yapanlar için farklı menüler çıkar. Bak şimdi ikilemde kaldım, çoğunluk diyet istiyorsa bende mi değiştirsem kio_O
Maksat Arkadaşlara destek:KK14:

Aslında diyet yemekleri de iyi bir kategori olur, diyet yapanlar için farklı menüler çıkar. Bak şimdi ikilemde kaldım, çoğunluk diyet istiyorsa bende mi değiştirsem kio_O
Maksat Arkadaşlara destek:KK14:
Ablacım son duruma göre ben sana haber veririm değiştirirsin:KK19:Ben seni etkilemiş olmayayım:oops:

X