- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
Evet beğendim onu bende hem yeni yemekler de öğreniriz kışın yapacak çeşit olur belki birde sandviç ve kanepeler hoşuma gitti çok çeşitli olabilir kategori
onuda yaparız kış uzun oooo ne tarifler ne yarışmalar olur...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet beğendim onu bende hem yeni yemekler de öğreniriz kışın yapacak çeşit olur belki birde sandviç ve kanepeler hoşuma gitti çok çeşitli olabilir kategori
Bakliyat yemekleri yapalim ya
Bu sefer olmazsa başka bir kategoride inşaallah yaparız ,Matmazel'cim
Ara sıcaklar ve Mezeler canımO kategoriyi yaptık, çok olmadıAma bundan sonra ki ankete yeniden eklerimNevreste birde aklıma geldi mesela aparatifler oluyor ya yemeklerde o hangi kategori olur öyle bir kategori olsa mezeler mi desem işte onlar anlatabildim mi bilmem de
Rica ederimÇok sağol canım
İnşaallah Matmazel'cimtabiki yaparız yapabildiğim herşeye katılırım allahın izniyle canım benim
A kacirmismiyim onu ben geçmiş yarışmalara nerden bakabiliyoruz peki gidip bakayım nasıl şeyler yapılmış ara sıcaklar da pek bişey bilmiyorum da ogrenmeye çalışıyorumAra sıcaklar ve Mezeler canımO kategoriyi yaptık, çok olmadıAma bundan sonra ki ankete yeniden eklerim
Burda eski yarışmalar var Ödüllü TariflerA kacirmismiyim onu ben geçmiş yarışmalara nerden bakabiliyoruz peki gidip bakayım nasıl şeyler yapılmış ara sıcaklar da pek bişey bilmiyorum da ogrenmeye çalışıyorum
Sağol nevreste bakayım neler varmis oyumu da kullandım hayırlı olsun diyeyimBurda eski yarışmalar var Ödüllü Tarifler
Burdada Ara Sıcaklar - Mezeler
Sağol canım,kolay gelsinSağol nevreste bakayım neler varmis oyumu da kullandım hayırlı olsun diyeyim
Valla kk sayesinde kendimi geliştiriyorum burdan buldugum tarifleri annemler gelince yapıyorum babam dedi ki anneme bu kız seni geçti çok değişik güzel şeyler yapiyor bende teşekkür ederim sizeSağol canım,kolay gelsin
Hepimiz aynı durumdayım canımBen de hepinize çok teşekkür ediyorumValla kk sayesinde kendimi geliştiriyorum burdan buldugum tarifleri annemler gelince yapıyorum babam dedi ki anneme bu kız seni geçti çok değişik güzel şeyler yapiyor bende teşekkür ederim size
O zaman sizi de kazanmış oluruzOyumu kullandım inşallah şerbetli tatlılar çıkar bildiğim tarif var onu yaparım,ilk kez katılmış olurum diğer katagorilerde zorr
İnşallah ne zaman belli olacak Nevreste Hanımcığım?O zaman sizi de kazanmış oluruz
Ayy köfteler olsun artıkkkkkkkk
Yarın diğer kategorinin oylaması başlıyor.1 hafta kadar oylama sürecek ,o bitince yeni kategoriye geçerizİnşallah ne zaman belli olacak Nevreste Hanımcığım?