Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç yapmadığımız bir kategoriNe desem acaba?
Bakliyat diyeyim o zaman.Hiç yapmadığımız bir kategori
Canım fasulye,barbunya ve nohut değil sadeceBulgur ve pirinçte dahil kategoriyeEminim bakliyattan ne güzellikler çıkacaktır... Ama kuru fasulyeden ve barbunyadan hiç haz almam yemem, yiyemem..o yüzden KÖFTELER diyorum...
Oooo o başka o zaman bulgur deyince akan sular durur nevrestem ..kusura bakmayın değiştiricem o zaman oyumu..ben sadece kuru fasulye ve nohut sandım.Canım fasulye,barbunya ve nohut değil sadeceBulgur ve pirinçte dahil kategoriye
Yok canım hepsi içinde olacakOooo o başka o zaman bulgur deyince akan sular durur nevrestem ..kusura bakmayın değiştiricem o zaman oyumu..ben sadece kuru fasulye ve nohut sandım.
Milyonlarca tarif çıkar burdanYok canım hepsi içinde olacak
Nohut,fasulye,bakla,börülce,mercimek,bulgur,pirinç,buğday
Tam ben diyecektim.. Hemde ne tarifler...Milyonlarca tarif çıkar burdan
Milyonlarca tarif çıkar burdan
Aynen öyle olur hanımlarTam ben diyecektim.. Hemde ne tarifler...
Ohhh gelsin o zaman bir suru tarifler nevrestemYok canım hepsi içinde olacak
Nohut,fasulye,bakla,börülce,mercimek,bulgur,pirinç,buğday
Su an bile aklıma birsürü şey geldi ama çok çekişmeli bir yarışma çıkar burdan bakalım sonuç ne olacakTam ben diyecektim.. Hemde ne tarifler...
Malzeme fazla canım o yüzden çok güzellikler çıkar.. Nedense birden Aşure geldi aklıma...Su an bile aklıma birsürü şey geldi ama çok çekişmeli bir yarışma çıkar burdan bakalım sonuç ne olacak
İnşaallah canım bakalım sonuç ne olacakOhhh gelsin o zaman bir suru tarifler nevrestem
Benimde aklıma o geldiMalzeme fazla canım o yüzden çok güzellikler çıkar.. Nedense birden Aşure geldi aklıma...
Zaten ne kadar bakliyat varsa var içinde onu yapa biri kesin cikacaktir ben yeni yaptım benim menüde olmaz ya geç oldu artık çok severim amaMalzeme fazla canım o yüzden çok güzellikler çıkar.. Nedense birden Aşure geldi aklıma...
Yeni kategorimiz ne olsun Hanımlar
Aklıma gelenleri etiketledim
@matmazeldepresif
@msg38
@cimcimegfb
@EnHarbiKiz
@pinkstrap
adra
@_VUSLAT_
@rabia01
@_HaRika_
@nuryolu
@Be_Ni_1012
@pembebogurtlen
deadline
@soocute
@2KediAnnesi
@Dombik
FusRam
@HanimKelesimiGetir
Ama o zaman köfteler kategorisi daha mantikli nevreste bunlar hep kofteBenimde aklıma o geldi
Ama içli köfte,mercimekli köfte,fellah köfte,analı kızlı ve farklı bir sürü tarif
Sende haklısın ama belki farklı tarifler gelirAma o zaman köfteler kategorisi daha mantikli nevreste bunlar hep kofte