- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.235
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımoyumu kullandım nevoşumm
Teşekkür ederim canımav yasağıda kalkmışken deniz ürünleri diyorum ben :)
Merak ettim hangi kategori istiyorsunuz acabahooooooppppppppppppp koştum geldim tatlı nevrestem
benim kategorim belli
Bakliyat yemekleriMerak ettim hangi kategori istiyorsunuz acaba
Sen etiketle nevoşum sana yasak yokBen sahiden yardım için etiketledim
Canım yemek yarışmamız var,kategorimize katılım yarın sona eriyor oylamaya geçiyoruz
Kategori bittiği için yeni kategoriye geçiyoruzSizden yardım istiyorum yeni kategorimiz ne olsun
Teşekkür ederimSen etiketle nevoşum sana yasak yok
Bu başlıkta yazan kategoriler dışında bir şey mi olması gerekiyor?
Canım ona katılım olur mu bilmiyorumO yüzden hiç eklemedikBende bilmiyorum nevreste karar veremedim hepsi güzel ya bakayım hangisine katilabilirsem ona oy vereyim ama diyet yemek kategorisi olsaydı benim için daha iyi olurdu
Hmm güzel kategori bende bişeyler yapabilirim sonuçtaBakliyat yemekleri
Bulgur,nohut,mercimek,fasulye,pirinç vs
Bilmem ki aslında güzel olurdu katılan olsa diyet yemek tatlı falan genel olmasi lazim ama neyse biz normal kategorileri bitirelim önce de değil mi gidip bir kategori seceyim benCanım ona katılım olur mu bilmiyorumO yüzden hiç eklemedik
Oy verdim nevoşum,başka yapacağımız bir şey var mı?Teşekkür ederim
Bunlara oy veriyoruz canım
Merak ettim hangi kategori istiyorsunuz acaba
Bakliyat yemekleri
Bulgur,nohut,mercimek,fasulye,pirinç vs
Ben de güzel bir kategori olacağını düşünüyorumHmm güzel kategori bende bişeyler yapabilirim sonuçta
Bilmem ki aslında güzel olurdu katılan olsa diyet yemek tatlı falan genel olmasi lazim ama neyse biz normal kategorileri bitirelim önce de değil mi gidip bir kategori seceyim ben
Çok sağol canımOy verdim nevoşum,başka yapacağımız bir şey var mı?
Bu sefer olmazsa başka bir kategoride inşaallah yaparız ,Matmazel'cimnevrestecim aynen bitanem
Evet beğendim onu bende hem yeni yemekler de öğreniriz kışın yapacak çeşit olur belki birde sandviç ve kanepeler hoşuma gitti çok çeşitli olabilir kategorioyladım canım bakliyat yemekleri tam kış zamanı ve kışa çok uygun bir sürü de yemek çıkabilir bence istersen sende oyla
Nevreste birde aklıma geldi mesela aparatifler oluyor ya yemeklerde o hangi kategori olur öyle bir kategori olsa mezeler mi desem işte onlar anlatabildim mi bilmem deBen de güzel bir kategori olacağını düşünüyorum
Umarım birgün diyet yemekleri kategorisini yaparız