Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Ben sahiden yardım için etiketledim:KK22:
Canım yemek yarışmamız var,kategorimize katılım yarın sona eriyor oylamaya geçiyoruz:KK66:
Kategori bittiği için yeni kategoriye geçiyoruz:KK45:Sizden yardım istiyorum yeni kategorimiz ne olsun:KK45:
Sen etiketle nevoşum sana yasak yok:KK48:
Bu başlıkta yazan kategoriler dışında bir şey mi olması gerekiyor?

Bende bilmiyorum nevreste karar veremedim hepsi güzel ya bakayım hangisine katilabilirsem ona oy vereyim:-) ama diyet yemek kategorisi olsaydı benim için daha iyi olurdu:-)

Bakliyat yemekleri:KK45:
Bulgur,nohut,mercimek,fasulye,pirinç vs:KK19:
Hmm güzel kategori bende bişeyler yapabilirim sonuçta :-)

Canım ona katılım olur mu bilmiyorumo_OO yüzden hiç eklemedik:KK51:
Bilmem ki aslında güzel olurdu katılan olsa diyet yemek tatlı falan genel olmasi lazim ama:-) neyse biz normal kategorileri bitirelim önce de değil mi:KK66: gidip bir kategori seceyim ben:KK66:

Hmm güzel kategori bende bişeyler yapabilirim sonuçta :-)

Bilmem ki aslında güzel olurdu katılan olsa diyet yemek tatlı falan genel olmasi lazim ama:-) neyse biz normal kategorileri bitirelim önce de değil mi:KK66: gidip bir kategori seceyim ben:KK66:
Ben de güzel bir kategori olacağını düşünüyorum:KK19:
Umarım birgün diyet yemekleri kategorisini yaparız:kk77::KK45:

oyladım canım bakliyat yemekleri tam kış zamanı ve kışa çok uygun bir sürü de yemek çıkabilir bence istersen sende oyla:KK66:
Evet beğendim onu bende hem yeni yemekler de öğreniriz kışın yapacak çeşit olur belki :KK66: birde sandviç ve kanepeler hoşuma gitti çok çeşitli olabilir kategori:oops:

X