Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

uzarsa polemige kadar yolu var.
masa,tabak,canak,ortu v.s her sunumda ilgi ceken ayrintilardir. kahvalti ,borek ,kek hic onemli degil. Nevreste Nevreste ye sikayet etmis olmaniz fazlasiyla gerdi beni. sikayetlik bi durum olsa zaten uyari alirdim.
neyse ne artik.
ben boreklerde yokum . tepkisel olarak dusunme nevos :KK19: borekte iddali degilim ,
bu defa izleyenlerdenim insh

masa,tabak,canak,ortu v.s her sunumda ilgi ceken ayrintilardir. kahvalti ,borek ,kek hic onemli degil. Nevreste Nevreste ye sikayet etmis olmaniz fazlasiyla gerdi beni. sikayetlik bi durum olsa zaten uyari alirdim.
neyse ne artik.
ben boreklerde yokum . tepkisel olarak dusunme nevos :KK19: borekte iddali degilim ,
Canım sen bilirsin:KK60:Sohbetinle yanımızda ol gerisi önemli değil:KK60:

neyse ne artik.
Yaaaaa nurummm:63::63::63::63:

Börekler kazanmış.Hayırlı olsun.:kk77:

Nur'cuğum üzme kendini lütfen.:KK200:Beğendiğin bir tarifin olursa seni de görmek isteriz burada.:KK60:

Selam kızlaarrr :KK24:
16 gündür mapıstaydım :KK61:
Ah şu siyaset! Heryerde başa bela...bi daaa hanım hanımcık pasta börek yapıcam :kk77:
Kazen çıldırmış olmalı :KK53:
Siyasette bi sonraki ban 30 gün....
Kek yarışmasına katılamadığım gibi oy da veremedim...kim kazandı ? Benim favorim magma kekti :kk77: en kısa zamanda denemek istiyorum....
Gelsin börekler wu huuuuuu :KK71:

X