Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Koca taşı içine saklamışsın azıcık mı kızardı diyorsun daha
Vay bee bana inanma harbi yapmaz yufka yürekli de sonra harbiye kiyama öp geçsin ben harbinin iftiralarını yaparım yani öyle mi? Çok küstüm gidiyorum buralardan
sana inanmazmiyim benn can dostum guzel insan biliyom harbi haksiz ama haksizsin deyince tehdit telefonlari aliyorum beni kk nin tenha yerlerinde darp ediyur cok magdurum... bi ara polise gideyim didim onlar da harbinin emrindeymis , cok tirsiyirimmm
doyamamis gibiyim ya gecen kategoride de de yapmayi istedigim bi tarif vardi pasta olarak, yapamadim ondan yine sansimi denim dedim nevos ama aklimin bi tarafi kahvalti masalarinda
doyamamis gibiyim ya gecen kategoride de de yapmayi istedigim bi tarif vardi pasta olarak, yapamadim ondan yine sansimi denim dedim nevos ama aklimin bi tarafi kahvalti masalarinda