- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
vermem zaten birini yedim digerini de sonra yicemBende 38 bedenim hala ama bir öküz yiyebilirim nir oturusta.karnım acıktı yine koftenin birini versene bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vermem zaten birini yedim digerini de sonra yicemBende 38 bedenim hala ama bir öküz yiyebilirim nir oturusta.karnım acıktı yine koftenin birini versene bana
Cimri bencil ne olacak ne olurdu sanki versen paylaşımcılıksızlık ama bu.azıcık ucundan tadına bakayım bari vicdansızvermem zaten birini yedim digerini de sonra yicem
anaaammm içinden çirkef çıktııı al ye ye de gözün doysun (köfteyi kafasına atan smiley)Cimri bencil ne olacak ne olurdu sanki versen paylaşımcılıksızlık ama bu.azıcık ucundan tadına bakayım bari vicdansız
Nimet o nimet atmadan ver şunu bir tane yedin yeter sana kardeşin yok mu senin yav paylaş birazanaaammm içinden çirkef çıktııı al ye ye de gözün doysun (köfteyi kafasına atan smiley)
bana ne zaten zorla elimden aldın bide nezaket bekleme verdiğime şükrette otur köfteni kemirNimet o nimet atmadan ver şunu bir tane yedin yeter sana kardeşin yok mu senin yav paylaş biraz
Gel bende sana pasta ikram edeyim bari zıkkım ettin kofteyi zatenbana ne zaten zorla elimden aldın bide nezaket bekleme verdiğime şükrette otur köfteni kemir
ayy canım benmm taam olur çikilatalı mıGel bende sana pasta ikram edeyim bari zıkkım ettin kofteyi zaten
İveet fındıklı hemide ellerin kadar büyük bir dilim kestim sana afiyet bal şeker olsun löp löp et olsun inşallahayy canım benmm taam olur çikilatalı mı
bi kere benm ellerim pambik gibi minnacık ve yımışacık istemiyom senin pastanı içine bişey katmışsındır önce sen ye sana bişey olmazsa ben yerimİveet fındıklı hemide ellerin kadar büyük bir dilim kestim sana afiyet bal şeker olsun löp löp et olsun inşallah
Aa o kadar cani miyim ben aşk olsun ben yedim bir dilim sensiz icime sinmedi canım gönül rahatlığıyla ye daha 1 hafta oldu yapalıbi kere benm ellerim pambik gibi minnacık ve yımışacık istemiyom senin pastanı içine bişey katmışsındır önce sen ye sana bişey olmazsa ben yerim
altından bişey çıkacağı belliydi,sağol yemiş kadar oldum otur hisir hisir hepsini kendin ye hain domdomAa o kadar cani miyim ben aşk olsun ben yedim bir dilim sensiz icime sinmedi canım gönül rahatlığıyla ye daha 1 hafta oldu yapalı
Kız ne var mis gibi pasta işte.gel öpüyüm elini de barışalımaltından bişey çıkacağı belliydi,sağol yemiş kadar oldum otur hisir hisir hepsini kendin ye hain domdom
kendin ye o zaman bişey yoksa yaşlı mıyım ben niye elimi öpüyosun ay öpme kalsınKız ne var mis gibi pasta işte.gel öpüyüm elini de barışalım
sen hangisine ver dersen ona vercem nuryolum emret gulüümmm
ben yapmıycam zaten şekerim zirvede bıraktım artık katılmam yarışmalaracanimsin
emme velakin sen hangisini yapmak veya gormek istiyorsan ona ver harbim
ben kofte didim ama vazgectim
kahvalti diyom
O zaman sarılalım sıkı sıkı.ama benim göbeğim varkendin ye o zaman bişey yoksa yaşlı mıyım ben niye elimi öpüyosun ay öpme kalsın
el sıkışsakta olur bence. elime eldiven takıp geliyorum hemenO zaman sarılalım sıkı sıkı.ama benim göbeğim var
Tembel avratsınız işte hıh
El açmasına ver o zaman hadi bekliyorum