- 7 Ağustos 2011
- 4.308
- 6.735
Bende bistürimi alıp geliyorum ortada buluşalımel sıkışsakta olur bence. elime eldiven takıp geliyorum hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bistürimi alıp geliyorum ortada buluşalımel sıkışsakta olur bence. elime eldiven takıp geliyorum hemen
Harbi baskı altına girer mi hiç çok şiddet gördüm burada çok mağdurum iyiki geldin pansuman yap banabaski altina birakma gi
sende psikopat çıktın haaBende bistürimi alıp geliyorum ortada buluşalım
hem bana baskı yapıyo nuryolum zehirlemeye çalıştı biliyo musnnn bide saçımı çekti suratıma tükürdübaski altina birakma gi
Beni böyle sev harbisende psikopat çıktın haa
bilmiyorum kafam karışıkBeni böyle sev harbi
Na zaman didim hacıııı.Tenhada sıkıştırırım etiket yaparım seni diye tehdit etmedin mi kafama el kadar kofteleri attın kafamı yardın daha fazla konusamicimhem bana baskı yapıyo nuryolum zehirlemeye çalıştı biliyo musnnn bide saçımı çekti suratıma tükürdü
Katılacaksan oyumu ona veriyorumel açması börekler de gayet iyi bence
Yok öyle yağmaKatılacaksan oyumu ona veriyorum
Abartmaaa kafan yarilmadi azcik kizardiNa zaman didim hacıııı.Tenhada sıkıştırırım etiket yaparım seni diye tehdit etmedin mi kafama el kadar kofteleri attın kafamı yardın daha fazla konusamicim
Harbi baskı altına girer mi hiç çok şiddet gördüm burada çok mağdurum iyiki geldin pansuman yap bana
hem bana baskı yapıyo nuryolum zehirlemeye çalıştı biliyo musnnn bide saçımı çekti suratıma tükürdü
ya hepsi agzimi sulandirdi nerdeyse.. ama patlicani cok sevdigimden onu sectim : )veeee
@Samire tmv
@amywinehause
@masalserap
@HayyaL
@vikidedi
@KelebeklerSonsuzaUcar
@beni beni bihterini
@derman
@soocute
@lamelifAmine
@asliii1
Cui Bono
@aylleen
@Busekezbann
@kkrizantem
oy kullanmak usteyen arkadaslar buraya
ya hepsi agzimi sulandirdi nerdeyse.. ama patlicani cok sevdigimden onu sectim : )
Koca taşı içine saklamışsın azıcık mı kızardı diyorsun dahaYok öyle yağma
Abartmaaa kafan yarilmadi azcik kizardi
harbi mi yapti? yufka yureklidir aslinda nasi oldu bu is opeyim gecsin :)))
Vay bee bana inanma harbi yapmaz yufka yürekli de sonra harbiye kiyama öp geçsin ben harbinin iftiralarını yaparım yani öyle mi? Çok küstüm gidiyorum buralardankiyamam harbime
nasi kiydilar saa ,
tufirmeyin birbirinize
Güle güle datlum ohh meydan bana kaldiKoca taşı içine saklamışsın azıcık mı kızardı diyorsun daha
Vay bee bana inanma harbi yapmaz yufka yürekli de sonra harbiye kiyama öp geçsin ben harbinin iftiralarını yaparım yani öyle mi? Çok küstüm gidiyorum buralardan
He uzat kokmus ayaklarınıGüle güle datlum ohh meydan bana kaldi
Totomu da yayarimm ohh sefam olsunnHe uzat kokmus ayaklarını
Benanee benaneeTotomu da yayarimm ohh sefam olsunn
E hani gidiyodun senBenanee benanee