- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Elim çok hafif yemeklerim de hafif oluyor demek kiyiyerek mi zayifliyon
hangi dunya orasi soyle atlayip geliyim
Koş gel
İnşallah
Tatil dönüşü böreğini bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elim çok hafif yemeklerim de hafif oluyor demek kiyiyerek mi zayifliyon
hangi dunya orasi soyle atlayip geliyim
İnşallah
Tatil dönüşü böreğini bekliyorum
Ankara da olcam, dönünce de eşim evde olacak bilmiyorum ki ne kadar müsait olurumBu kadar calısmaya katılmalısın
Birşey olmaz, bırak ağlasınKavga çıkacak
Nerde yanlış yapıyorsun acaba?o kadar arkadas etiketledim hepsi de gitti borek dedi iyimi
kullanici adim bundan boyle "bahtsiz bedevi" olsun
Kategoriyi çok isteyen sahip çıksınBak pinko'ya hemen koşup yakalıyorKavga çıkacak
Vuslatımmm Bitanesin sen
Sütlü tatlı gibi olmadı aslında, onda 1 günde arayı açtım diğerlerinin yüzüne bakılmadıKategoriyi çok isteyen sahip çıksınBak pinko'ya hemen koşup yakalıyor
Tatlı olunca akan sular duruyorSütlü tatlı gibi olmadı aslında, onda 1 günde arayı açtım diğerlerinin yüzüne bakılmadı
Biraz tez canlıyım herhalde bekleyemedimSen de böreğe ver çoğunluk olsuncevabimi bekleyeydin belki uyardi
Öyleyim dimiVuslatımmm Bitanesin sen
Ya bi kere istediğim kategori çıkmadı, o gün çok üzüldüm artık hep istediğim kategori için savaşıyorumben kac taneyim
sen.katilmiyacaksan niye yoluma tas koyuyon hi :/
Elim çok hafif yemeklerim de hafif oluyor demek ki
Koş gel
İnşallah
1 ay zaman var bulursun bır fırsat ınsAnkara da olcam, dönünce de eşim evde olacak bilmiyorum ki ne kadar müsait olurum
Birşey olmaz, bırak ağlasın
Nerde yanlış yapıyorsun acaba?
Bi benim etiketlememe bak bi kendi etiketine
Hakiki zeytin yağı kullanıyorum Çok tatlı yiyorum, bol su içiyorum ve ekmek yemiyorumo reklamlarda ucan yağdan mi kullaniyon yoqsam
Çaktırma bebeğim bahane o1 ay zaman var bulursun bır fırsat ıns
Pinko'nun MaşaAllah'ı var, tuttuğunu koparıyorKategoriyi çok isteyen sahip çıksınBak pinko'ya hemen koşup yakalıyor
Ağlamayana meme vermiyorlar napimPinko'nun MaşaAllah'ı var, tuttuğunu koparıyor
Ankara da olcam, dönünce de eşim evde olacak bilmiyorum ki ne kadar müsait olurum
Bu kadar uğraşıp katılmazsa ayıp olurPinko'nun MaşaAllah'ı var, tuttuğunu koparıyor
Pardon da ilk etiketi ben yaptımsende mi etiketledin ?
sen telli ogullarindan misin gi surekli muhalefetttt
Eşine börekler yaparsın daha iyi olurAnkara da olcam, dönünce de eşim evde olacak bilmiyorum ki ne kadar müsait olurum
Ben böyle yapınca, millet benden çok farklı bir tarif bekliyor strese giriyorumBu kadar uğraşıp katılmazsa ayıp olur