- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
ay bilemedim ki şimdiii
ben kofte didim :) ama bi ben didim :KK53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay bilemedim ki şimdiii
aa başladımıı
heyecanlandım ayol
el açması börekler de gayet iyi bence
Ayy bende heyecan yaptım başladı diye kız
Bende tavuk yemeği dedim bi ben dedim
sen hangisine ver dersen ona vercem nuryolum emret gulüümmmsende mi brutus
sende mi brutus
Tembel avratsınız işte hıhsen hangisine ver dersen ona vercem nuryolum emret gulüümmm
ne alakası var yaaaa ben çalışkan avradımTembel avratsınız işte hıh
El açmasına ver o zaman hadi bekliyorumne alakası var yaaaa ben çalışkan avradım
e ben zaten el açması demiştimmm vermiycem işte küstümEl açmasına ver o zaman hadi bekliyorum
Yohh ya nuryolu ne derse ona verecektin duydum fısır fısır konusuyodunuz. O da kofteye vermişti neyse ver sen başka yere bende tüm foruma yayarım harbi tembel avrat diyee ben zaten el açması demiştimmm vermiycem işte küstüm
profilinde erotik yazılar paylaşım mi haaa paylaşiimm miiii cıbıldak resimlere seni etiketliyimm miiiiYohh ya nuryolu ne derse ona verecektin duydum fısır fısır konusuyodunuz. O da kofteye vermişti neyse ver sen başka yere bende tüm foruma yayarım harbi tembel avrat diye
2 sıkma da bize yollaaKöfte olsun benim olsun.
Anama gidim de mercimek köftesi yaptırimm
Zalımsın harbiiiTamam teslim oluyorum harbicigim nuryolu ne derse ona ver hatta bende oyumu ona veririm sen istersenprofilinde erotik yazılar paylaşım mi haaa paylaşiimm miiii cıbıldak resimlere seni etiketliyimm miiii
Koca gobeginin neresine yetecek acaba 2 sıkma2 sıkma da bize yollaa
anlaştık şekerimZalımsın harbiiiTamam teslim oluyorum harbicigim nuryolu ne derse ona ver hatta bende oyumu ona veririm sen istersen
hahayytttt yawrim ben 38 bedenimKoca gobeginin neresine yetecek acaba 2 sıkma
Bende 38 bedenim hala ama bir öküz yiyebilirim nir oturusta.karnım acıktı yine koftenin birini versene banaanlaştık şekerim
hahayytttt yawrim ben 38 bedenim