- 16 Ağustos 2010
- 292.952
- 602.705
- 43
Pazartesi başlıyor canımkeklerin oylaması ne zamn nevoşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazartesi başlıyor canımkeklerin oylaması ne zamn nevoşş
takipteyim.. Muhteşm şeyler çıkmş ortaya maşllh vallaaPazartesi başlıyor canım
Teşekkür ederiz Buraya kadar geldin kategori anketi için oy vermeden gitmetakipteyim.. Muhteşm şeyler çıkmş ortaya maşllh vallaa
kahvaltı sıfrasına verdim zatenTeşekkür ederiz Buraya kadar geldin kategori anketi için oy vermeden gitme
Canım sen nasıl istersen öyle yapNevreste canım ne yapsam oylar harbiden bölünüyor değiştirsemmi oyumu ? Börek dedik ama el açmasına kimse yanaşmıycakmı ne dersin
Şimdi kalsın, sonra duruma göre değiştirebilirsinO zaman şansa bırakalım belki ileride yükselebilir
PekiŞimdi kalsın, sonra duruma göre değiştirebilirsin
Borekler olsun ama patlıcan yemeklerınıde ıstıyorum
Borekler olsun ama patlıcan yemeklerınıde ıstıyorum
İkisi de güzel olurKararsız kaldım bıraz dusunup geleyım
Böreklere oy ver yapalım o zamanEtliekmeği borekten sayarsak aşerdiğim şeyler arasında evet: )
Takıldığın şeye bak Patlıcanlı Börek yaparsınBorekler olsun ama patlıcan yemeklerınıde ıstıyorum
Yarışmada görüyoruz ama becerini canım. O zaman bende senden yana olayım oyumu sana aman yanlış oldu el açmasına vereyimİnanki benimkisi beceriklilikten değil be güzelim fazla meraktan her yediğim böreğin çöreğin tarifini almaktan
Ama yapıncada oluyor vallahi ne yalan söyleyim
Günaydın :)Yarışmada görüyoruz ama becerini canım. O zaman bende senden yana olayım oyumu sana aman yanlış oldu el açmasına vereyim
Etli ekmek yöre yöre değişiyor Meyra'cım sen Konya usulünü mü diyorsun :)Etliekmeği borekten sayarsak aşerdiğim şeyler arasında evet: )