- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.758
Oyum DENİZ ÜRÜNLERİne gitti. :)
Hayırlı uğurlu olsun. :)
İçimden o geldi. Fakat bir önceki sayfada paylaştığın sütlü tatlı şahane gözüküyor.
iyi madem ne yapalımİçimden o geldi. Fakat bir önceki sayfada paylaştığın sütlü tatlı şahane gözüküyor.
Bir şey diycem canım, çorba da, benim yapacağım sunumu çok iyi niyetle bi arkadaş buraya koymuştu, erken fark ettikte, kimse görmeden kaldırdı sonra sağolsun (yeri gelmişken kocam öpeyim onuHo ho ho sütlü tatlılar uçmuşşş...benden size destekk..Eki Görüntüle 1467456
Hımmm canım haklısın düşünemedim sildim hemennn..Bir şey diycem canım, çorba da, benim yapacağım sunumu çok iyi niyetle bi arkadaş buraya koymuştu, erken fark ettikte, kimse görmeden kaldırdı sonra sağolsun (yeri gelmişken kocam öpeyim onu) :))
Kategorisi olanları paylaşmayalım, belki birinin yapacağı tatlı odur
Hallettim canımm..Bir şey diycem canım, çorba da, benim yapacağım sunumu çok iyi niyetle bi arkadaş buraya koymuştu, erken fark ettikte, kimse görmeden kaldırdı sonra sağolsun (yeri gelmişken kocam öpeyim onu) :))
Ben de seni kocaman öpeyimBir şey diycem canım, çorba da, benim yapacağım sunumu çok iyi niyetle bi arkadaş buraya koymuştu, erken fark ettikte, kimse görmeden kaldırdı sonra sağolsun (yeri gelmişken kocam öpeyim onu) :))
Yok bitmediYarışma bitti mi ? Tatlı olanlar ne zaman bitti yarışma?
bak buda olabilir. şöyle bol acılı meksika yemeği tarfi fena olmaz:)bırakın kızlar şu pastaları,kekleri börekleri artık,değişik birşeyler deneyelim,dünya mutfağına oy verdim