Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

merhaba abla daha belli değil ama gönlüm dünya mutfağından yana,eğer seninde kalbin bana karşıysa mesela onu seçebilirsin:KK22:bu arada tekrar geçmiş olsun,nasıl oldu ayağın abla,iyileştinmi biraz.

Merhaba prensesim naassılsın,dünya mutfağıda olur aslında gerçi ben anlamam o işlerden ,hiç denemediğim bir şey çünkü..Sağol hayatım ağrıyor yine biraz daha bekleyip tekrar gideceğim doktora :KK60:

Merhaba prensesim naassılsın,dünya mutfağıda olur aslında gerçi ben anlamam o işlerden ,hiç denemediğim bir şey çünkü..Sağol hayatım ağrıyor yine biraz daha bekleyip tekrar gideceğim doktora :KK60:
bende anlamıyorum hanım ablam,kadere dedik işte:KK45:değişik birşeyler olsun sonuçta.Tekrar geçmiş olsun,ihmal etmekendini ablam.

okypete canım ben italyan usulü italyone uydurukone yapıcam en makarnalısından:KK48:editörler oy veremiyormu versene oyunu dünya mutfağına işte,zorlama yok ısrar var:KK45:
tamamdır veriyorum şimdi..
sadece edi olduğum bölümde kullanmıyorum. yasak değilde ,şimdi sorun olur diye , ne katılıyorum ,ne kullanıyorum.
bizim oralardaki yarışmalarda herşeye bir kulp bulunuyor çünkü:)

X