- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.021
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalp kalbe karşıdır şefimm bende dünya mutfağına verdimm..oyumuu..bırakın kızlar şu pastaları,kekleri börekleri artık,değişik birşeyler deneyelim,dünya mutfağına oy verdim
Günaydınnnn canımmm nasılsınnn .ayağın nasıl olduuu..Günaydınlar hanımlar,yeni kategori ne olacak acaba oy kullanmadım daha
Merhaba Oky o kategoriyi yeni yaptıkYakın zamanda yapılan kategoriler ankette yokmezeler diyecektim ki yokmuş kategoride..
okypete canım ben italyan usulü italyone uydurukone yapıcam en makarnalısındaneditörler oy veremiyormu versene oyunu dünya mutfağına işte,zorlama yok ısrar varbak buda olabilir. şöyle bol acılı meksika yemeği tarfi fena olmaz:)
merhaba abla daha belli değil ama gönlüm dünya mutfağından yana,eğer seninde kalbin bana karşıysa mesela onu seçebilirsinbu arada tekrar geçmiş olsun,nasıl oldu ayağın abla,iyileştinmi biraz.Günaydınlar hanımlar,yeni kategori ne olacak acaba oy kullanmadım daha
merhaba abla daha belli değil ama gönlüm dünya mutfağından yana,eğer seninde kalbin bana karşıysa mesela onu seçebilirsinbu arada tekrar geçmiş olsun,nasıl oldu ayağın abla,iyileştinmi biraz.
Günaydınnnn canımmm nasılsınnn .ayağın nasıl olduuu..
İyileş hanımannem artık ..Selam ne haberr,iyiyim sağol hastaneye gittim sabah mayıs ayına gün verdi doktor,burnımda et vardı onu halledecek bakalım küçültme yapacak ..
bende anlamıyorum hanım ablam,kadere dedik iştedeğişik birşeyler olsun sonuçta.Tekrar geçmiş olsun,ihmal etmekendini ablam.Merhaba prensesim naassılsın,dünya mutfağıda olur aslında gerçi ben anlamam o işlerden ,hiç denemediğim bir şey çünkü..Sağol hayatım ağrıyor yine biraz daha bekleyip tekrar gideceğim doktora
İyileş hanımannem artık ..
bende anlamıyorum hanım ablam,kadere dedik iştedeğişik birşeyler olsun sonuçta.Tekrar geçmiş olsun,ihmal etmekendini ablam.
tamamdır veriyorum şimdi..okypete canım ben italyan usulü italyone uydurukone yapıcam en makarnalısındaneditörler oy veremiyormu versene oyunu dünya mutfağına işte,zorlama yok ısrar var
Geçmiş olsun AblamSelam ne haberr,iyiyim sağol hastaneye gittim sabah mayıs ayına gün verdi doktor,burnımda et vardı onu halledecek bakalım küçültme yapacak ..