Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

merhaba abla daha belli değil ama gönlüm dünya mutfağından yana,eğer seninde kalbin bana karşıysa mesela onu seçebilirsinbu arada tekrar geçmiş olsun,nasıl oldu ayağın abla,iyileştinmi biraz.

Merhaba prensesim naassılsın,dünya mutfağıda olur aslında gerçi ben anlamam o işlerden ,hiç denemediğim bir şey çünkü..Sağol hayatım ağrıyor yine biraz daha bekleyip tekrar gideceğim doktora

Merhaba prensesim naassılsın,dünya mutfağıda olur aslında gerçi ben anlamam o işlerden ,hiç denemediğim bir şey çünkü..Sağol hayatım ağrıyor yine biraz daha bekleyip tekrar gideceğim doktora
bende anlamıyorum hanım ablam,kadere dedik iştedeğişik birşeyler olsun sonuçta.Tekrar geçmiş olsun,ihmal etmekendini ablam.

okypete canım ben italyan usulü italyone uydurukone yapıcam en makarnalısındaneditörler oy veremiyormu versene oyunu dünya mutfağına işte,zorlama yok ısrar var
tamamdır veriyorum şimdi..
sadece edi olduğum bölümde kullanmıyorum. yasak değilde ,şimdi sorun olur diye , ne katılıyorum ,ne kullanıyorum.
bizim oralardaki yarışmalarda herşeye bir kulp bulunuyor çünkü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…