- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
İnşallah katılım çok olur o zaman.Yöresel kategorisini isteyen çok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah katılım çok olur o zaman.Yöresel kategorisini isteyen çok
Insaallah ,is basa dusmesinİnşallah katılım çok olur o zaman.
Deme öyle.Insaallah ,is basa dusmesin
İsteklere gore anket hazirladim canimdeniz ürünleri yokmuş aslında mevsim olarak çokta uygundu :)
Diyette olmam onemli degil evde mutlaka yapiliyorDeme öyle.
bir sonra ki ankette olabilir dünya mutfağı ve deniz ürünleri ne çok şey istiyorum :))İsteklere gore anket hazirladim canim
Tamam canim eklerim hatta tavuk yemekleri,patlican ve patates yemeklerinide ekleyelimbir sonra ki ankette olabilir dünya mutfağı ve deniz ürünleri ne çok şey istiyorum :))
olur olur olur :))Tamam canim eklerim hatta tavuk yemekleri,patlican ve patates yemeklerinide ekleyelim
diyet süt ile yaparık :)))Diyette olmam onemli degil evde mutlaka yapiliyor
Yoresele diyetim uygun olur ama sutlu tatlilar beni dusunduruyor
Olur mu dersindiyet süt ile yaparık :)))
az şekerli, un miktarı azaltılmış, diyet sütlü neden olmasın :)) yöreseller daha riskli düşünsene yağlı, saçalı offf hele antep mutfağı :)Olur mu dersin
Sende haklisinaz şekerli, un miktarı azaltılmış, diyet sütlü neden olmasın :)) yöreseller daha riskli düşünsene yağlı, saçalı offf hele antep mutfağı :)
Nevoş ben o kadar sıkı diyet yapamam.Bir küçük pasta veya bir küçük pudingi canım isterse yerim yani.Ama henüz o modda değilim:))Biraz fazla spor yaparım erir.Sen de bu kadar eziyet etme kendine.Diyette olmam onemli degil evde mutlaka yapiliyor
Yoresele diyetim uygun olur ama sutlu tatlilar beni dusunduruyor
Yok canim pasta yersem o 1 aylik diyet 3 ay surer ben hemen verip kurtulmaliyimNevoş ben o kadar sıkı diyet yapamam.Bir küçük pasta veya bir küçük pudingi canım isterse yerim yani.Ama henüz o modda değilim:))Biraz fazla spor yaparım erir.Sen de bu kadar eziyet etme kendine.
olur olur :)Sende haklisin
Katilim bol olsun insaallah
Yok sporla eritirsin pastayı bence.Yok canim pasta yersem o 1 aylik diyet 3 ay surer ben hemen verip kurtulmaliyim
Sutlu tatlilarda olur hatta yapilmazsa son gunler benimde bir tarifim varolur olur :)
Ah canim kac aydir erimedi yapisti ustumeYok sporla eritirsin pastayı bence.