- 16 Ağustos 2010
- 292.934
- 602.677
- 43
Tavuk yemeklerinde 1. olmuştune zaman 1. oldun sen bakayım hangi kategoriydi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tavuk yemeklerinde 1. olmuştune zaman 1. oldun sen bakayım hangi kategoriydi..
Sütlü tatlılar korkutuyor beniAmma çekişmeli geçiyor oylama
Düzenledim tekrar baksanaSütlü tatlılar korkutuyor beni
Hepsi katılacak ben anlamamYada bana karşı taktik mi yapıyorlar tatlı olunca Nevreste bize ısrar edemez diyeYöresel yemekler diyete uygun olurDüzenledim tekrar baksana
Çok mantıklı, kesin takdik uyguluyorlardırHepsi katılacak ben anlamamYada bana karşı taktik mi yapıyorlar tatlı olunca Nevreste bize ısrar edemez diyeYöresel yemekler diyete uygun olur
Kesin bana karşı yeni taktik uyguluyorlarÇok mantıklı, kesin takdik uyguluyorlardır
Ya ben Kajmer e söz verdim yarışalım diye, sütlü tatlılar çıkana kadar ona vercem mecbur
Kajmer korktu kaçtı demesin diye katılcam tabiKesin bana karşı yeni taktik uyguluyorlar
Gerçi oğlumun sütlü tatlıları istiyor katılacak
Peki sen yarışacak mısın çıkarsa
Tamam o zaman Çok yemek yokKajmer korktu kaçtı demesin diye katılcam tabi
Seviyorum birde tatlının sütlüsünü
TamamTamam o zaman Çok yemek yok
Ben de katılırım belki
Bakalim hangisi olacakYöresel ve sütlüler kafa kafaya gidiyor
Sen niye oy değiştirdin bakayımBakalim hangisi olacak
Sutlu tatlilara istek cok katilim fazla olur diye onu sectimSen niye oy değiştirdin bakayım
Strateji uyguladın yaniSutlu tatlilara istek cok katilim fazla olur diye onu sectim
Evet yeni taktikBizim diyetteki kizlarda tatliyi secmisler katilmamk icin bana karsi bahane hazirliyorlarStrateji uyguladın yani
Vay uyanıklarEvet yeni taktikBizim diyetteki kizlarda tatliyi secmisler katilmamk icin bana karsi bahane hazirliyorlar
Yoresel olsa katilmak zorundalarVay uyanıklar
Sütlü tatlı hafif ona da katılsınlarYoresel olsa katilmak zorundalar